Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler artık ciddi maçlar yapalım diyoruz. Pati maçları muhabbetti geyikti eyvallah da, bakın 16. maçımız oluyor seri halinde aralıksız. Artık standartları yukarı çekmek istiyoruz futbol kalitesi olarak. Eskiden 3 ayda 1 maç yaptığımız için kimse takmazdı öyle eğlencesine oluyordu da şimdi artık çıtayı yükseltelim ya :)
Mesaj tarihi:
bitchofbat(kale)
screwy(kale)
aquila
fizban
cavanagh
tora
sertac
tolga
wish
noyanh
patpoker
dreagloth
khelben
zaugna
konn
larry

mysterious

17 kişiyiz, gelemeyen olursa mysterious dahil olucak kadroya
Mesaj tarihi:
ntvspor.net said:

Göztepe Gülbahçe Arena'da TSİ 20:00'de başlayacak maç için takımlar son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

MUHTEMEL KADROLAR:

bitchofbat-tolga-dreagloth-wish-larry-patpoker-cavanagh-zaugna

screwy-tora-khelben-aquila-fizban-noyanh-sertaç-konn

İlgili haberler:
Mysterious: "Son karar hocamızın."
Mesaj tarihi:
VipeR said:

İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende.

Dahil olmayacak, asil kadrodan birinin gelmemesi durumunda yedeklerde birinci sırada demek istediler.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

VipeR said:

İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende.

Dahil olmayacak, asil kadrodan birinin gelmemesi durumunda yedeklerde birinci sırada demek istediler.

iyi o zaman.
Mesaj tarihi:
bitchofbat(kale)
screwy(kale)

Defans Oyuncuları:
tora
tolga
noyanh
khelben
aquila
zaugna

Ortasaha Oyuncuları:

cavanagh
wish
dreagloth
larry
patpoker

Forvet Oyuncuları:
sertac
fizban
konn

Bunları takımlar oluşturulurken adam paylaşma açısından yazayım dedim. Yoksa biliyorum yani, Khelben-Tolga-Zaugna sürekli ileri çıkacaklar :) Fizboz napar bilmiyorum. Cavanagh da forvete sarkabilir.
  • Yeni Oluştur...