senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bi arka sayfada var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://i.imgur.com/6zfv0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi kız bildiğin çirkin çirkinliğini saklaması da ayrı bir çirkinlik. Kendisiyle ilgili fotoğraflar çıkınca "bunlar ben değilim yeaa" demişti bu daha da çirkinlik ama çıkıp iki pompa hikayesi anlatıyor diye millet kendinden geçti. O değil uykusuz bile buna köşe verdi ya dergide rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi seks cogu kişi için fantastik ve nadir birşey oldugu için öyle oluyor. OHA KIZ SEKS YAPMIŞ HEMDE BİRKAÇ DEFA.birde bunu anlatmış. kızın tipine mi bakıcaklar.donanımhaberde falan kıza aşık olanlar bile vardır misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oha bu kadın uykusuzda da mı yazmaya başladı ohahah rezalet aşırı da çirkin değil de güzel de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 uykusuz yaz'da vardı bikaç sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bella said: aşırı da çirkin değil de güzel de değil işte bundan güzel lezbiyen çiftler göremiyoruz çevremizde kadınlar kadınlar konusunda gerçekten zevksiz. bu puCCa duBBa gibi bişi işte. lipo yaptırmış da değirmen taşından kurtulmuş sanırım. aslında türk kızı blog açacaksa "küçük kızın büyük kıçı" ismini kullansa daha doğru olur. beli yok yahu. oturma odası perdesi gibi düz aşağıya iniyor. ahahaha küçük türk kızının büyük kıçı /duBBa günlük sdfsdfsdf güldüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahaha dasaaa son bikaç aydır çok hırçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 pucca budur http://3.bp.blogspot.com/_6SchU8D-e1s/SSMXT1dq9aI/AAAAAAAAFjM/UXFBOedFSsg/s400/pucca+y+garu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dasaa nie bu kadar kadın düşmanı steryotipindesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yooo kendi demiş kadının http://passiflora-rapunzel.blogspot.com/2011/10/legen-kemigimi-gordum-ya-tamam-artk.html özetle, "duBBa gibiydim, lipo sonrası kesitten kurtuldum. yoksa ben susunca kesit konuşuyordu" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oha bide lipo yaptırmış şu kızın yattığı erkekleri çok merak ediyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 chubby chaserlar, amalar ve abazalar gibi bir tahmin yapabilir miyim? kadın düşmanlığı değil ama şişkolarının göbeklerine ve göğüslerine el ile vururken bateri sesi çıkartıp DUBUM DUM DUM TIS diye vurma isteği taşıyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 senin zevkini de gördük dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 chubby miydi? değildi... ee yahu kadından çekilen yağ ile yeni bir kadın yapılabilecek olması MFF'e girmiyor ne yazık ki. sabah yatakta yanında şişman bi kadının sağdan sola şöyle bi döndüğünü düşünsene, kadın döner ve döndükten sonra karnı sallanmaya devam eder bi kaç dakika daha. lan zaten dönerken yatakta GAAARRRÇÇÇÇÇÇ diye eziliyor o yaylar, yatak fırtınaya tutulmuş nuh'un gemisi gibi sallanıyor. bir de döndükten sonra da yağlar yüzünden sallanma devam ediyor. sonra 90kilo yetmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dasaa kadın düşmanı değil kaşık düşmanı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bellanın alınması normal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 laf sokcaksan bari mantıklı ol barbu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 obaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 e mantıklı işte? dasaa şişmanlara laf etmiş. sen de şişmansın? nasıl bir mantık istiyorsun ki? ayrıca laf sokma değil bu. gözlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 lan beni araya katmayın. ben lipo yaptırana dedim. benim de balık etli kadın arkadaşlarım var! şişman faşisti değilim ben aslında. ama iyi sabun çıkar ki bu matematiksel bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 birdaha oku yarım okuyup çeyrek anlamışsın. artı insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmekten de hoşlanmam ama senin gibi çirkin olcağıma über şişman olmayı tercih ederim yine. bi de, her mesajımın altına koşup laf atmasana ya muhattap olmak istemiyorum ben senle, kurtulamadık bi yapıştın kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kalmazsın arada ya. uzatmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar