Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MW2 MONTAGE noscope+throwingknife+QS

arezzo789

Öne çıkan mesajlar

saol.Hayır fraps sadece wow raid'lerinde kullanıyorum.Online Fps lerde Fraps kullanmak saçma.Uncompressed videolar kayıt ettiğnden dolayı her türlü lag spike olacaktır oyun esnasında.Ben uzun zamandır playclaw kullanıodum fakat sonra render ve encoder'larım bazı şeyleri kabul etmemeye başlayınca xfire kullanmaya karar verdim.
Hem youtube'tada 720p HD gösterimi için xfire'ın encoder'ı daha bi bana göre :)
Sosyal ağlarda paylaş

haa bu arada kasıntılı olmuş konusunda haklısın normalde 85fps ile oynarken 30 fps'de bunları yapmak pekte kolay değil.ama o konsol oyuncular external recorder'lar ile kayıt yaptıklarından 0 lag yaşıyolar.:) gamepad olayıda tamamen pratik.Nasıl mouse ile aim'e seneler harcıyoruz onlarda gamepad'e aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

PC'de qs yok diyen heralde ilk insan sen oldun bu vesileyle :)
aim assistle qs'un uzaktan yakından bi alakası yok hatta Pc'de QS pc3+xbox'tan çok daha zor(ps3'tede oynuyorum)
montage'ın eski moda olması konusuna gelince belki bi yerde haklısın eskiden halo montage ları yapardık eğlenirdik fakat eğer iyi bir youtube takipçisi isen şunuda bilirsin heralde her saniye 5-10 mw2 montage clip upload ediliyor :) modası geçmis demiyelim bence sadece yerinde sayıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl sen quick scope'un ne olduğunu bilmiyorsum mighty thor.

olayın aim assistle falan alakası yok. sadece sighttan ates ettiğinde accuracy yükseliyo bu yüzden sighta gecip animasyon bitmeden ates edip sighttan cıkıyosun, quick scope bu.

bilmeden etmeden mesaj yazmıssın gereksiz laflar etmissin, bide üstüne milleti sıkıstırmaya calısıyosun. cirkin seyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkür ederim cuce açıklaman için benim üşenipte yazmadığım şey tam olarak yazmışın:) ama ben arkadaşı hala 1v1'e bekliyorum :) bu şekilde konuşan çok insan olduğu için hoşuma gidio 1v1'ler :)

Biohazard.Senin bu yorumuna karşılık aklıma şunlar geldi:
1:Video'yu HD izlememişin.
2:MW2 oynamamışın.
3:Benim video optionsta bu kayıtlarda herşey low'da ingame lag spike olmasın diye.
4:Gözlük şart :)

Bana sorarsanız ''kendi şahsi görüşümdür'' Battlefield'tan çok daha iyi grafikleri var.En azından her olaya motion Blur çakmamışlar.Tabi göreceli bişey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Asıl sen quick scope'un ne olduğunu bilmiyorsum mighty thor.

olayın aim assistle falan alakası yok. sadece sighttan ates ettiğinde accuracy yükseliyo bu yüzden sighta gecip animasyon bitmeden ates edip sighttan cıkıyosun, quick scope bu.

bilmeden etmeden mesaj yazmıssın gereksiz laflar etmissin, bide üstüne milleti sıkıstırmaya calısıyosun. cirkin seyler bunlar.

pc de hardscope moduna geçene kadar bütün shotlarınız random noscope atarken accurcy ne ise hardscope a geçene kadar da o yani tamamen şans

madem daha iyi biliyorsunuz bana bir tane pcde oynanmış baştan sona quickscope lu video gösterin.

ayrıca birkere scope göründümü o hardscope a giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlıs bilgi, cok net bir sekilde sağ tusa bastığında anda bütün silahlarda accuracy artısı baslar, tam göze oturduğunda accuracy artısı tamamlanır.

neden bastan sone qs li video gösteriyimki? gerek yok boyle biseye.

ıı ıh girmiyo hardscope'a. hardscope icin ayrıca scope'a gecip aim almıs olman lazım. zaten scope'un gözükme süresi oldukca düsüyor perklerle. basarsın riske atmazsın cok az bekleyip accuracyi maxlayıp sıkarsın. isini riske atmazsın

tekrar yazıyımda öğrenmis ol, qs aim almak icin scope'a gecmek yerine, hazır alınmıs aimin accuracysini yükseltmek icin scope'a gecip ates etmeye verilen addır.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

tekrar yazıyımda öğrenmis ol, qs aim almak icin scope'a gecmek yerine, hazır alınmıs aimin accuracysini yükseltmek icin scope'a gecip ates etmeye verilen addır.

benim bildigimde budur.
tf dede önce aim sonra scope acarım bende hep keza scope actigimda aim alamıyorum asla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...