arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Selamlar paticikler :) Yeni montage video'mu sizlerlede paylaşıyım dedim.İyi seyirler X( Comment ve rate lerinizi youtube üzerinden yaparsanız daha rahat takip edebilirim. http://www.youtube.com/watch?v=ehb-LdRRri0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 fena değil de bu şekilde oynayan konsol oyuncuları var onları taktir ediyorum ben. bir de fraps'la falan çektin heralde baya kasıntılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 saol.Hayır fraps sadece wow raid'lerinde kullanıyorum.Online Fps lerde Fraps kullanmak saçma.Uncompressed videolar kayıt ettiğnden dolayı her türlü lag spike olacaktır oyun esnasında.Ben uzun zamandır playclaw kullanıodum fakat sonra render ve encoder'larım bazı şeyleri kabul etmemeye başlayınca xfire kullanmaya karar verdim. Hem youtube'tada 720p HD gösterimi için xfire'ın encoder'ı daha bi bana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 haa bu arada kasıntılı olmuş konusunda haklısın normalde 85fps ile oynarken 30 fps'de bunları yapmak pekte kolay değil.ama o konsol oyuncular external recorder'lar ile kayıt yaptıklarından 0 lag yaşıyolar.:) gamepad olayıda tamamen pratik.Nasıl mouse ile aim'e seneler harcıyoruz onlarda gamepad'e aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ekranın ortasına nokta ciziyosun kalemle, bilmiyoruz sanki hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Güzel olmuş introyu nasıl yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 cuce seni muhtemelen tanıyorum :) yok o kalem işleri css'te kaldı :) amatör dönemler fadsfsdafas intro After Effects. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Yeni montage bitti buyruun http://www.youtube.com/watch?v=z1LjF6mkuhM&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tanıyomusun? ben ölesine sölemistim onu, denk gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 öncelikle şunu söyliyeyim pc de quick scope diye bir kavram yok zira aim assist yok dolayısıyla quick scope gibi görünenlerde aslında no scope. önemli olan kendinin oynadığın şekilden zevk alman gerisi boş ama noscope ve özellikle montage hadisesi çok eski moda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 PC'de qs yok diyen heralde ilk insan sen oldun bu vesileyle :) aim assistle qs'un uzaktan yakından bi alakası yok hatta Pc'de QS pc3+xbox'tan çok daha zor(ps3'tede oynuyorum) montage'ın eski moda olması konusuna gelince belki bi yerde haklısın eskiden halo montage ları yapardık eğlenirdik fakat eğer iyi bir youtube takipçisi isen şunuda bilirsin heralde her saniye 5-10 mw2 montage clip upload ediliyor :) modası geçmis demiyelim bence sadece yerinde sayıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 quick scope nedir sen önce onu biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 1v1'e beklerim fadsfdsafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 tahmin ettiğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Asıl sen quick scope'un ne olduğunu bilmiyorsum mighty thor. olayın aim assistle falan alakası yok. sadece sighttan ates ettiğinde accuracy yükseliyo bu yüzden sighta gecip animasyon bitmeden ates edip sighttan cıkıyosun, quick scope bu. bilmeden etmeden mesaj yazmıssın gereksiz laflar etmissin, bide üstüne milleti sıkıstırmaya calısıyosun. cirkin seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mw2 grafikleri bu kadar dandik mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tesekkür ederim cuce açıklaman için benim üşenipte yazmadığım şey tam olarak yazmışın:) ama ben arkadaşı hala 1v1'e bekliyorum :) bu şekilde konuşan çok insan olduğu için hoşuma gidio 1v1'ler :) Biohazard.Senin bu yorumuna karşılık aklıma şunlar geldi: 1:Video'yu HD izlememişin. 2:MW2 oynamamışın. 3:Benim video optionsta bu kayıtlarda herşey low'da ingame lag spike olmasın diye. 4:Gözlük şart :) Bana sorarsanız ''kendi şahsi görüşümdür'' Battlefield'tan çok daha iyi grafikleri var.En azından her olaya motion Blur çakmamışlar.Tabi göreceli bişey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 :D ne biliyim cs 1.5 gibi görünüyo videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ahahah yok artık daha neler ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Cuce said: Asıl sen quick scope'un ne olduğunu bilmiyorsum mighty thor. olayın aim assistle falan alakası yok. sadece sighttan ates ettiğinde accuracy yükseliyo bu yüzden sighta gecip animasyon bitmeden ates edip sighttan cıkıyosun, quick scope bu. bilmeden etmeden mesaj yazmıssın gereksiz laflar etmissin, bide üstüne milleti sıkıstırmaya calısıyosun. cirkin seyler bunlar. pc de hardscope moduna geçene kadar bütün shotlarınız random noscope atarken accurcy ne ise hardscope a geçene kadar da o yani tamamen şans madem daha iyi biliyorsunuz bana bir tane pcde oynanmış baştan sona quickscope lu video gösterin. ayrıca birkere scope göründümü o hardscope a giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yanlıs bilgi, cok net bir sekilde sağ tusa bastığında anda bütün silahlarda accuracy artısı baslar, tam göze oturduğunda accuracy artısı tamamlanır. neden bastan sone qs li video gösteriyimki? gerek yok boyle biseye. ıı ıh girmiyo hardscope'a. hardscope icin ayrıca scope'a gecip aim almıs olman lazım. zaten scope'un gözükme süresi oldukca düsüyor perklerle. basarsın riske atmazsın cok az bekleyip accuracyi maxlayıp sıkarsın. isini riske atmazsın tekrar yazıyımda öğrenmis ol, qs aim almak icin scope'a gecmek yerine, hazır alınmıs aimin accuracysini yükseltmek icin scope'a gecip ates etmeye verilen addır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 her nekadar videoyu çeken arkadaş quickscope desede bunlar hep hardscope :) bunlarda quickscope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 mighty sen dogru bile biliyo olsan sendeki bu rage bu ego nedir anlayamadim mw2 topicindede mokoko'ya karsi rage e girmistin dunyanin en iyi mw2 oyuncusu havalarinda geziyorsun gerek yok arkadasim azcik rahatla sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Cuce said: tekrar yazıyımda öğrenmis ol, qs aim almak icin scope'a gecmek yerine, hazır alınmıs aimin accuracysini yükseltmek icin scope'a gecip ates etmeye verilen addır. benim bildigimde budur. tf dede önce aim sonra scope acarım bende hep keza scope actigimda aim alamıyorum asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 beyler sakin mw2 mp hiç oynamadım ama en iyi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar