Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2K11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bu konuya yorumum gitmiş

nba 98 den beri basket oyunu oynamamıstım.2k serisiyle bir alakam ykotur

2k11 demo oynadım.tuşları bilmediğim için maç başlayınca yaptıım ilk şey tuşları denerken şuta bastım.ve kendi sahamdan basket oldu

baya gerçekçiymiş oyun.sonra kapadım ztn.o top nedir balondan beter
Sosyal ağlarda paylaş

bende videolardan falan elite guzel sanırım diodumda demosunu oynadım hakkaten rezalet. hani belki alışılsa bi nebze kontrolleri yapılır ama ne pas attığımı hissediorm nede crossover. hani fikir cok iyi hakkaten sağ stick ama olmamış diorm. sana puanım 3 kanka. 2k11'de de top çok kotu ama geri kalan herşey elite'e 1907 basar. hem mj olayı hemde myplayer olayı gelişmiş olacağı için yine tercihim 2k.
Sosyal ağlarda paylaş

NBA 2K11'e IGN'den 9.5 puan geldi; zaten videolar ve demo gayet iyiydi. NBA Elite 11 ise demodaki berbat performanstan sonra ertelendi. EA Sports adına açıklama yapan Peter Moore, oynanış konusunda endişeleri olduğunu söyleyip demo sonrası oyuncuların geri dönüşlerinden sonra bu kararın alındığını söyledi. İki oyun da 5 Ekim'de çıkacakken mağlubiyet kabul edildi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Oyunu dünden beri oynuyorum grafikler ortam özellikle seyirciler çok iyi olmuş ama ses efektleri çok zayıf ve spikerler gereksiz fazla konuşuyor...AI çok kötü,kontroller bu oyuna yakışmamış hiç...Jordan olayı oyunun en can alıcı noktası, majestelerinin önemli maçlarını tekrar oynamak ayrı bir keyif özellikle Larry Birdlü Bostona' karşı...

edit:online geçen seneden de beter olmuş...doğru dürüst oynayamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya bir yandan büyük fail, ama bir yandan da güzel bir haber bence,

EA, artık eski EA değil bunu bir kez daha kanıtladı.

Eski EA olsa geçen senenin oyununa kadro uptade çeker yine çıkarırdı bu oyunu ama adamlar farklı birşeyler deniyorlar.

Serinin ismini değiştirdiler, bambaşka bir oyun sunacaz dediler. Ha çok geç açıklandı ve bence çok geç başlandı yepyeni bir oyun için o yüzden fail oldular. Ama en çok satan serilerinden biri olan NBA'de bir sene es geçmeyi göze alıyorsa firma, seneye çok harika bir oyun bizi bekliyor olacaktır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

e 15 gündür her gece 3-4 saat oynadığım muhteşem oyun. My player modunda ilk senemde yaklaşık 1 saat önce beyaz saray da başkan barack obamadan şampiyonluk kupasını almış bulunmaktayım. bu şampiyonluk hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum.

oyunu alır almaz direk my player modundan 5 dakikalık periyodlar ve pro zorluk seviyesinde başladım. alışana kadar yani draft edilene kadar bir kaç defa baştan başladım oyuna, ama en son miami heat den 2 turda point guard olarak draft edildim, ve yaz dönemini de zar zor atlatıp sezona başladım, küfür ederek arada saç baş yolarak 40 maç yaptım, ortalama maç başına 7 - 10 sayı arasında sayı bularak ve 6 - asistle genelde c, c+ ve b+ arasında iniş çıkışlı ve sinir içersinde geçti bu süre, ama herşey oyun sırasında gelen bir telefon ile tamamen değişti.

42 yada 43 ncü maçtı rakibi hatırlamıyorum, defans yaptığımız sırada cep telefonum çaldı, arayan kimmiş diye bakıcam diye durdum tabi benim adam geri dönemedi, bu sırada rakip atış yaptı potadan dönen topu lebron james aldı ve karşı tarafta rakibin potasının altında boş boş bekleyen bana doğru uzuuun bir pas gönderdi , pota ve ben baş başa kalmıştık tek bir tuşa dokunarak güzel bir smaç ile sayıyı aldım. bu olay benim bütün oyun anlayışımı değiştirdi, birden basketbolda ofsayt olmadığını fastbreak diye bir şey olduğunu hatırlayı verdim. artık defans yapıyor rakip topu potaya gönderdiğinde ben ileriye doğru koşmaya başlıyordum eğer sayı olmazsa bizim takım topu alıp bana uzun pas olarak gönderiyorlar ve bende fastbreak ile sayıyı yazıyordum, artık bu öyle bir hal aldı ki ve ben bunu öyle güzel yapmaya başladım ki, maç başına 8-9 sayı atabilen ben, bir maçta 44 sayı attım paticikler.

her maç bu taktikle 20 sayının altına düşmemeye ve b+ a+ arası derecelerle oynamaya başladım hemen hemen her maçta gecenin adamı seçiliyorum, benim bu fastbreak sayılarım, lebron james ve dwyane wade nin de sayıları ile playoff lardan zorlanmadan finale çıktım, finalde la lakers ile karşılaştım ilk 2 maçı alarak seride 2-0 öne geçti kendi sahasında, sonra kendi evimde üst üste 2 maçı kazanarak durumu 2-2 ye getirdim, sonra lakers ın sahasında son saniye 3 lüğü ile durumu 3-2 yaptım, kupa artık çok yakın derken son saniyede gelen sayı ile 63-62 yenildim ve durum 3-3 oldu, fakat son maç yine benim müthiş fastbreak lerim ile 76-71 kazanarak , şampiyonluk kupası için beyaz saraya çıktım. sizde sayı atmakta zorlanıyor saç baş yoluyorsanız bu tavsiyeme uyun bkz: fastbreak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...