Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi tartışmalarına son nokta! :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarısından sonraki canını alma sırasında bende oradaydım :) ve gerçekten var dark jedi.bu arada kaşla göz arasında patch çıkmış relog olcaz diye çıktık giremiyoruz şimdi[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
hm harbi iyiymiş.. tebrikler :)

dark jedi madallion ne işe yarıyor peki? herhangi bir kullanımı var mı jedi olmayanlar için?
edit: smiley koyamamışım rezilim :p[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 13 August 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir rivayate gore bende gidicektimde 7km uzaklıktaki bu mesafeye (2 gezegen değiştirdikten sonra tabii hehe) gidene kadar 2 kere telef olduktan sonra bir başka 1 saatimi vermekten vazgeçtim :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Mesaj tarihi:
Lightsaber dövüş stili oldukça hoş,filmlerde nasıl dövüşüyorlarsa öyle dövüşüyor,hayran kaldım yani :),yanlız tek sorunu force kullanmıyor ve deflect etmiyor,ama onun yerine 27k HAM baya bir zorluyor :).Bir de bunlardan loot olarak +25 skill enchantment ve lightsaber çıkıyor ama bize çıkmadı.(lightsaber kullanılamıyor)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr
Mesaj tarihi:
nası yani .. laser atışını yansıtamıyo mu ? .. uLeEe ..

bi de burası hangi gezegen ve sen tek başına mısın ? (resimler biraz karanlık ya da bu bilgisayarın ekranı kafayı yemiş) .
Mesaj tarihi:
Ufak bi ayrinti ama , isin kilincinin ayni filmdeki gibi bir sesi var, Bunun disinda ilk resimde 1850 action dmg vuruyo , armor 2'li bir gurreck'e .[hline]Madturk Master Doctor/ Novice Creature Handler/ Novice Pistoleer Eclipse

Mesaj tarihi:
ilk saldırıda herkes telef olmuş
ikinci saldırıda ise zafer dark legion'nın olmuştur(kayıpsız hemde:))[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
Biz günde 5-6 tane alıyoruz :) CH ler nerflendi gerçi şimdi ne olur bilmem ama yaratıklarla abartı kolay herşey...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Anilar, Bir sene once napiyorduk?
Bu resimler neden boyle bu arada?[signature][hline]Madturk Eclipse RIP
TOI Eclipse RIP

[Bu mesaj Madturk tarafından 07 Ağustos 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Madturk, 07 Ağustos 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
Bu resimler neden boyle bu arada?
çünkü daha sonra aynı isimle başka resimler upload edilmiş aynı yere:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
12 ağustos 2003 te açılmış,tabi yanlış resim olduğunu fark etmedim.
alla alla o zamanlar lott daha başlamamıştı başlasa bile o tarihte master pistoleer imkansız,lan eaglef ne zaman fencing kastı.buff screen baya sonra çıkmamışydı gibi sorularla afalladım bi kaç dakka :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------
Mesaj tarihi:
Büyük yanlış.Mara jade sw evreninde önemli yer tutan bi ablamızdır. Kyle Katarn ile birlikte takılıp birlikte force yeteneklerini geliştiren karakterdir. Birbirlerini eğitirler ve bi masterlari yoktur. Sonra Luke skywalkerla evlenir. Bu ablamız da Kyle Katarn ile karanlık taraftan iyi tarafa "U" dönüşü yapar. Saldırılamaz olması lazımdı.[signature][hline]Out of the night, comes a song that i know..
Twisted and ruined and black.
Mesaj tarihi:
bukadar yazidan sonra Silver in attigi mesaj baya bi anlamli olmus. Yaziyi 3 kere okuduktan sonra bu saatte inatla anlam cikarmaya calismamda benim garibime gitti en iyisi biraz uyuyayim.
  • Yeni Oluştur...