Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi tartışmalarına son nokta! :)

codmaster

Öne çıkan mesajlar

Jedi var mı yok mu,ncp jedi var mı yoksa sadece nightsisterlar mı var gibi soruların cevabı işte..

Bu gördüğünüz Jedi 27k HAM li ve her vurusunda 1k random dmg veren bir npc :),ama sonunda indirdik ve içinden 2 laser carbine,dark jedi madellion ve 2 health wound pack çıktı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr

Sosyal ağlarda paylaş

hm harbi iyiymiş.. tebrikler :)

dark jedi madallion ne işe yarıyor peki? herhangi bir kullanımı var mı jedi olmayanlar için?
edit: smiley koyamamışım rezilim :p[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 13 August 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir rivayate gore bende gidicektimde 7km uzaklıktaki bu mesafeye (2 gezegen değiştirdikten sonra tabii hehe) gidene kadar 2 kere telef olduktan sonra bir başka 1 saatimi vermekten vazgeçtim :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

Lightsaber dövüş stili oldukça hoş,filmlerde nasıl dövüşüyorlarsa öyle dövüşüyor,hayran kaldım yani :),yanlız tek sorunu force kullanmıyor ve deflect etmiyor,ama onun yerine 27k HAM baya bir zorluyor :).Bir de bunlardan loot olarak +25 skill enchantment ve lightsaber çıkıyor ama bize çıkmadı.(lightsaber kullanılamıyor)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
12 ağustos 2003 te açılmış,tabi yanlış resim olduğunu fark etmedim.
alla alla o zamanlar lott daha başlamamıştı başlasa bile o tarihte master pistoleer imkansız,lan eaglef ne zaman fencing kastı.buff screen baya sonra çıkmamışydı gibi sorularla afalladım bi kaç dakka :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük yanlış.Mara jade sw evreninde önemli yer tutan bi ablamızdır. Kyle Katarn ile birlikte takılıp birlikte force yeteneklerini geliştiren karakterdir. Birbirlerini eğitirler ve bi masterlari yoktur. Sonra Luke skywalkerla evlenir. Bu ablamız da Kyle Katarn ile karanlık taraftan iyi tarafa "U" dönüşü yapar. Saldırılamaz olması lazımdı.[signature][hline]Out of the night, comes a song that i know..
Twisted and ruined and black.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...