Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Oyun icin ozellikle ayarlamamız gereken goruntu ozellıklerı nedır ? Bunun ıcın extra bır ayar yapmak gerekıyormu ? Yoksa oyun zaten otomatık olarak tanıyormu ? http://news.cnet.com/8301-17938_105-10022389-1.html Yukarıdaki link mesela en ıyı bluray fılm ıcın olan ayarlar.Oyun ıcınde varmıdır boyle seyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oyun için yapabileceğin bişi yokta, full hd tv + kaliteli bir hdmi kablosu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ya ben yeni lcd aldım geçenlerde.vestel iki saat çözemedim.adamlar game mode diye birşey yapmıs.onu açınca goruntu tüplü tv gibi oluyor performans artıyor.game modu kapayınca deli gibi ağırlaşıyordu.ama goruntu cok güzel oluyor hala düzelttiğimden emin değilim mesela.pc hdmi aç kapa diye birşey vardı.onu açtıktan sora düzeldi gibi. 100 mhz diyor ama 60 mhz gozukuyor.anlamadım yani tvy i:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 televizyonun sharpness ayarını kısıyorum ben ayrıca "iyi" bir hdmi kablosu diye birşey yok,biz analog nesli olarak kablo kalitesine çok taktık lakin hdmi kablolar söz konusu olunca,5 milyonlukla 70 milyonluk arasında zerre fark olmaz,olamaz zaten,o altın kaplama başlı fln hdmi lar direk yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben ilk gazla altın almıstım 30 liraya :) neyse bu vesteli olan var mı burda bi el atsın.samsun full hd de oynuyodum bunlar olmuyodu vestel full hd sıkıntı yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2262d-full-hd-56cm-lcd-tv,-1920x1080,-50.000:1,-5-ms,-2x-hdmi,-300-cdm2,-usb-mp3jpeg/productdetails.aspx?I_ID=42410#divDigerResimler http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011355&CS_Category=_SBFAD_853_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853# bunlarla ps3den güzel randıman alınır dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bende de sony kalıtelı bır kablo var.Ama her zaman derım.Ses sıstemıyse konu, kabloya acımadan verırım para.Ama goruntude kablo farketmıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Red said: ben ilk gazla altın almıstım 30 liraya :) neyse bu vesteli olan var mı burda bi el atsın.samsun full hd de oynuyodum bunlar olmuyodu vestel full hd sıkıntı yarattı input lag vardır vestel'in panelinde. yapılacak tek şey TV nin görüntü işlemesini azaltmak. o yüzden game mod. veya manual olarak belli özelliklerini kısacaksın görüntü deneme yanılma yöntemiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 aynen bi lag var işte bilmemne hd modu açınca dinamik modda oynayabiliyorum adam gibi. ama game mode direk leş yapıyor goruntuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ps3 ü bi rgb kablosuyla bağlamayı dene. bildiğim kadarıyla input lagı fazla olan panellerin bazılarında daha iyi sonuç verebiliyor. game mod dan daha iyi bi görüntü alabilirsin input lag azalabilir. denemekte fayda var. rgb nin çeşitleri var baya karışık. nette çeşitli testler bulabilirsin rgb vs hdmi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 avforums diye bır sıte var,orda tv modellerıne gore ayarlar verılmıs hep.hem ps3 ıcın hem hd hemde sd yayınlar ıcın.bendekı tv nın ayarlarını ordan aldım.gayet guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 tam olarak hangi bölümde var o ayarlar gerçi gugılda baktım vestel pixellence problemliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar