Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Biraz ıkınıyor, sonra igfx 32 durdurul gibi bişi diyor. Anlamadım gitti, bisürü şey denedim olmadı. Biri sanırım powerstrip kullanarak downgrade etmiş makinasını düzelmiş, e indirdim programı ama alet clock downgrade e izin vermiyor :( Ne yapmam lazım patiler? Alet sadece BG de donuyor işin garibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 driver update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Sadece bg'de olması addon'dan kaynaklı gibi geliyor bana. Bütün modları kapayıp öyle girmeyi denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Grid ve dmg meterlar BGde cortlatabiliyor makineyi ve tabi gearscore asıl cortmania. Onları kapayıp dene bi girmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 abi hiçbi addon yok dün bg bitti öle bi adama yardım edioken bg dışında gene kitlendi. Çözemedim gitti. Ya bu makina eve kaldırıyor wow nasıl kaldıramıyor onu çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Pis iş ama baştan kur istersen oyunu belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Interface ve wtf klasörünü kaldırıp dene, olmadı repair yap, son çare yeniden kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Rasmon said: driver update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Rasmon said: driver update. this. büyük ihtimalle ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar