Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Yapmis oldugum projem icin PowerPoint sunumu yapacagim bu ayin sonuna dogru ve tüm gelecegim bu sunuma bagli. PowerPoint templateleri ariyorum. Daha önce gördügünüz vay bu güzelmis ise yarar dediginiz templateler var mi elinizde. Keywords olarak: bilim, teknik, yazilim, yazilim gelistirme vs olabilir. yardimlarinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 niye template arıyorsun diye sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Harbiden abi niye template? Hani gayet güzel bi arkaplan ayarlayıp-photoshop olur fireworks olur- çak gitsin. Ayrıca ayrıca sunum olayında şöyle birşeyde vardır. Az yazı çok görsel bol laf. Dediğin kadar önemliyse buna dikkat et derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ekranda sunumu oynatirken ayni anda bilgisayardaki sunumun da sayfa sayfa ilerlemesini nasil saglayabilirim ? Projektörde sunum oynuyor ama benim pcde notlar var, arada sirada notlara bakabilmem icin ekranda ilerledikce pc uzerinde de ilerlemesini istiyorum. Bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 arkaplan yapmam beceriksizim o konuda. yazilimciyim ben. @Ged hic bir fikrim yok haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hm soruyu sorunca bulmamda absürd oluyor ama use presenter view diye bir nane varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Seele said: arkaplan yapmam beceriksizim o konuda. yazilimciyim ben. @Ged hic bir fikrim yok haci. powerpointin kendi arkaplanlarını kullansan olmuyor mu? gayet güzel şeyler vardı aralarında sanki. yani ne biliyim öyle çok powerpoint kullanmış biri değilim ama kullandığım zamanlar da kendi arkaplanları yeterli gelmişti bana. bu arada istersen openoffice'e de bak. açık kaynak olduğu için hoşuna gidecek arkaplanları daha rahat bulabilirsin diye düşünüyorum. hem ppt de destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Micros~1 sitesinde var templateler. Gayet kategorize edilmiş şekilde. http://office.microsoft.com/en-us/templates/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar