Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 sesle bi ilgisi yok ama; teknede şanzıman oranı kaç? 1e3 felansa, deplasman olmadığı için 1e4 felan yapılabilir bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 turbo ve şanzımanı bilmiyorum malesef deplasman su displacement manasında mı oluyor, tekne hafif diye pervane süratini mi arttırmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 aynen öyle, atıyorum 10m tekne ahşap olsa, ve motoru da 75hp felan olsa, oran düşürülüp dalgayı yarabilmesi için torka gidilecekti. ama sizde hem tekne fiber, hem motor guclu, o nedenle sürate verilebilir. ki zaten oyle de yapılmıştır da, yine de araştırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kurşun plakalara fiyat aldım 3.8 lira + kdv kilosu en az 1mm varmış malesef ama 1mm düzgün yapılırsa ses mes bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şimdi 50 kilo kurşun levha aldım 1 mm 200 lira baydım wot next havalandırma sorunu olabilir diyo tekneyi yapan adamlar bu arada topkapıdan buraya kadar 50 kilo taşıdım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Birgün "Evde Skynet yaptım" diye gelecek bu herif, benden söylemesi. Chemical said: şimdi 50 kilo kurşun levha aldım 1 mm 200 lira baydım Aha, T-1'in yapımına başlamış bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 o kadar kurşun almışken bi de kulübe yapsaydın kendine nükleer savaş falan olursa kapatırsın kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hakkaten aklıma gelmedi değil teknede savaş çıksa giricem kurtulucam radrasyondan protondan nötrondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 I GOT SHEETS OF LEAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bizde 10beygir motor var 8 metre ahşap teknede sdf 120 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 içini sadece cam elyafı doldursan da olurdu gibi geliyor bana ama yinede bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 CthuLhu said: bizde 10beygir motor var 8 metre ahşap teknede sdf bu da koşu bandı gibiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yetiyor aga bize, balığa çıkıyoruz zaten sırf pat pat pat oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kendinden fırdöndülü katamaran direği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar