stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 said: Researchers at the University of Pittsburgh have demonstrated a monkey controlling an advanced robotic arm by using its thoughts. The experiments were led by Dr. Andrew Schwartz, a professor of neurobiology and involved a high degree of complexity in the robotic arm, the level of control, and the intricacy of the manipulations. said: In this demonstration researchers at the University of Pittsburgh have taught a monkey to use its thoughts to control an advanced robotic arm and perform elaborate maneuvers with it Pittsburgh üniversitesinde yapmışlar çalışmayı. Beynine bağlı elektrodlar sayesinde düşünce yoluyla robot kol kullanabiliyor maymun . bunlar sadece başlangıç tabii ama gayet umut verici görünüyo çalışma. haber linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ayıp yav sdfs maymun da çok şirin yanlız kolu getiriyo ama kolu getirirken de kafayı uzatıyo ileri hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hindistandaki şerefsiz maymunlardan sanırım, cepçi olanlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 hatırlıyorum ben bun ukonusmustuk. bide bariz yani maymunu kafatasını acıp 23402 tane usb sokmuslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yeni bişe değil ki bu. kolu bacağı kopmuş insanlara yapılıyordu zaten. gerçi onlarda beyinden değil de organın koptuğu yerdeki sinir ucundan alıyorlardı sinyali. belki beyin yenidir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 aynı sey değil ama. orda zaten kol'a giden sinirlerden sinyal alıyolar, burdan direk beyinden input alıyolar. bide o aletlerde adam gibi calısmıyodu bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yapılmıştı http://www.x-entertainment.com/articles/0804/3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu cok yeni degil, ben size en son bi belgeselde gordugumu anlatayim kedinin beynine operasyonla cip ve elektrodlar yerlestiriliyor kedinin gozleriyle gordugu hersey bir ekrana goruntu olarak geliyor test icin kediye film felan izletiyorlardi, goruntu biraz bugulu ve dar acili ama gayet anlasilirdi isin ilginc yani ise kediden gelen goruntulerde butun insanlarin suratlarinin kediye benziyor olmasi, belki bizi bu sekilde algiliyor kediler bulabilirsem koyayim youtubedan edit: evet buldum, TechnoCalyps diye bir belgeselin ufak bir parcasi, bu tur seylerle ilgileniyorsaniz mutlaka izleyin cok ilginc seyler var icinde. mechalardan cok cyborglari anlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kedi olayı ilginç, merak ettim. oo iyimiş.. zaten maymun da bu da cyborg, Mecha fln değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ikisi de çok yeni değil bunların ama 1-2 yılı da eski saymamak lazım. önemli olan uzun yıllardır hayal olan şeylerin pratiğe dökülebilmeye başlanması. bundan sonrası ince ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Bir cylon göreyim başka birşey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar