Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iste islak mendil + kuru mendil kombosu[signature][hline]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sonucunda gereksiz bir icat sayılamaz ve komik bir durum da değil yurt dışında kaç türkün ntuvalet kullanma alışkanlığında "ıslak havlu" kullanma var? çoğunluk olmadığı ortada[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 NEDEN TAHARETMATİK Sağlık Bakanlığıyla yapmış olduğumuz görüşmelerde,normal Tuvaletlerde taharetlenme işlemi hortum ve maşrapa gibi yöntemlerle yapılmaktadır. Hortum ve maşrapa kullanımında elle taharetlenme mecburidir.Halbuki insanın en son elini değmesi gereken(dışkı) ele bulaştıktan sonra ne kadar sabunlansa da sadece azalır veya dağıtılabilir.Ellerimiz tamamen mikroplardan temizlenmez.Bu durum Üniversitelerce kanıtlanmıştır. ------------------------------------------- Şu yazıya bakın :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Ağustos 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: RamsesII, 09 Ağustos 2004 14:28 tarihinde demiş ki: Yurtdışında yaşamış/yaşayan arkadaşlar bu taharet musluğu olayını nasıl hallettiniz? benim gördüklerim genelde su kullanılabilecek kaplar koymuşlar klozetlerin yanına. temizlik kişinin özel hassasiyetiyle olur. hangi yöntemi kullanırsanız kullanın amacınız özenli bir temizlik değilse temizlenmeniz zor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 09 Ağustos 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Neden Sol el :) Sağ el kullanmak günah mıdır?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sağolsunlar nasıl kullanılacağını da göstermişler http://www.taharetmatik.com/i/the/sitfranga.jpg[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sünnet falan öyle birşeydi galiba, hatırlamıyorum tam olarak. edit: Abso'ya diyorum, karışmasın da. [signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 09 Ağustos 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 O kullanım resmi nedir yaaaaa? Bir de toplantıdasınız ve o şekilde kullanırken bir anda suyun basınçı artıp azalıyor ve FISSSSSSSTTTRRR gibi sesler çıkararak üzeriniz başınız su oluyor. Gelde elin gevuruna bunu açıkla. Şimdi bir islamiklerde bu iş normalde sol elle yapılır ama gel görki bu alet yeni çıktı. Ben tam işimi bitirdi yani finished shit bir anda water fosssssed and u see me now? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 lol![signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kullanma şeması olayı bitirmiş HAHA ![signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :)
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sadece komik yönünden bakamanızı istedim nerele gitti konu gine:), temizlik bakım bunlar hep göreceli şeylerdir bence tartışmakta son derece yanlış diye düşünüyorum.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Absolut, 09 Ağustos 2004 14:33 tarihinde demiş ki: Neden Sol el :) Sağ el kullanmak günah mıdır? I ıh, iki elle birden dalacaksın.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni.
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 09 Ağustos 2004 14:33 tarihinde demiş ki: Neden Sol el :) Sağ el kullanmak günah mıdır? I ıh, iki elle birden dalacaksın. mauhauaha[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 09 Ağustos 2004 14:33 tarihinde demiş ki: Neden Sol el :) Sağ el kullanmak günah mıdır? I ıh, iki elle birden dalacaksın. mauhahuauhahu auzhuhau ve puahuauauah[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o ciddi ama sağ elle kullanmıo araplar tuvalet temizliinde , çünkü o elle yemek yiyolar die, dier elerini kullanıolar[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Alyjohn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya beyler foruma girdim ilk sayfayı okudum hakketten güldüm. 2.ci sayfaıyı okudum yine güüldüm ama 3.cü sayfada hakkatten boku çıkmış olayın iğrendim artık ya. yeter bu akdar bok mohabbeti :P
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Prawler, 09 Ağustos 2004 13:40 tarihinde demiş ki: bana da gayet saçma geldi aynen[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia|
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 off of konyada ne stıyodur bu yaa[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bu taharet musluğu yüzünden Belçika NATO ana karargahını (SHAPE) ayağa kaldırmıştık. Ciddiyim.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bence mantıklı bişey .. tazikli su atıyorsa çok iyi hatta .. tuvalet ne kadar temizlenirse o kadar sağlıklı olur çünkü insanın hastalanmasında en büyük faktörlerden biride tuvaletlerden geçen mikroplardır.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
edi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 burda olsa ole bisey ben taktiririm banyoma valla :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: edi, 09 Ağustos 2004 17:48 tarihinde demiş ki: burda olsa ole bisey ben taktiririm banyoma valla :-) Burdan yardımcı olurlar sana mauahauahuaha Contact[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. [Bu mesaj edi tarafından 09 Ağustos 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
edi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iyi de amerikaya tasimak zor olmaz mi sence de?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ok de newyork ta falan bunu satan yerler var, yani tuvalaete entegre klasik taharet muslugu[signature][hline]
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: edi, 09 Ağustos 2004 17:54 tarihinde demiş ki: iyi de amerikaya tasimak zor olmaz mi sence de? kanka ben sana yollarım yeterki cok istiyorum de :p[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Öne çıkan mesajlar