Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Son zamanlarda dikkatimi cekiyor rapid'in yerini hotfile almaya başladı ahh yinemi hot diyiyorum. Rapid'te de sürekli silinmiş downloadlarla karşılaşmaya başladım baymaya başladı Noluyoz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hotfile da rapidten daha az beter değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hotfile gayet güzel sınırsız günlük kotası ve rapid ile aynı (hemen hemen) hızıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hotfiledan indirdiğiniz dosyalar upload edene para kazandırıyor. ondan coştu hotfile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet benim yazdigim programlarin 90%i hotfileye korsanlaniyor. KORSAN PARA KAZANIYOR. (rapor edince 1-2 hafta icinde gidiyor ama ooohooo hepsini bulana kadar...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hotfile daha cok ruslar kullaniyor vardir bi olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Hergonan said: evet benim yazdigim programlarin 90%i hotfileye korsanlaniyor./quote] ?? ne programları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bana hotfile'ın telif hakkı nedeniyle sildiği dosya sayısı rapid'e kıyasla epey daha fazla denk geldi. Öte yandan hotfile'da indirme ve dosya boyutu limiti olmaması büyük artı. Ayrıca kol gibi fiyata olsa da kontörle de alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 megaupload candır =) @hergonan: bulmanın en kolay yolu google'dan aradığın şey site:hotfile.com aradığın şey site:megaupload.com herhangi bir link sitesine bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Silphatos said: hotfile gayet güzel sınırsız günlük kotası ve rapid ile aynı (hemen hemen) hızıyla. ücretsiz kullanımda hız olarak yarısından az rapide göre. o bakımdan rapid hala gözde benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben 10mbit ile tam randıman indiriyorum 2sinden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ücretsizde 100kdan fazla veren yok sanırım zaten, 2-2.5 mb/sn'e alışınca çekilmiyor beleş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 alakasız olcak ama turkcell her ay 40 lira bedava veriyor bana hat taşıdığım için. ama 1 aylığına. bu 40 lira ile satın alabilir miyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kontörle sadece 3 günlük var o da 8 tl, çok kazık paypal hariç alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ikiside bi gitsin isine. yok slotmus yok bekleme suresi felanmis. free olunca 20 kb/s anca indiriyorsun. megaupload mis gibi. 25 saniye bekletiyo ve max 1 mb/s goruyorsun free ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cidden megaupload ftw. mega serisi zaten süper megavideo megaupload megapron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Silphatos said: kontörle sadece 3 günlük var o da 8 tl, çok kazık paypal hariç alınmaz. tmm da hediye lira ile alabilio muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 onu turkcell'e soracan, veya dene almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu aydan sonra birdaha almayı düşünmüyorum rapid... Share matrix ve hotfile içine etmişler direk... Hotfile'da bulurken bariz bulamıyorum aradığım şeylerin rapidshare upload'ını şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Setroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hotfile jdownloader icin kabus. rapid ise ne hikmetse kediler kopeklerden sonra en super somuruleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Beyt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Kimse Netload dememiş. Onun freeside iyi sömürttürüyo kendini güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fixmen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bu aralar 2leech gibi sitelere yöneldim ben. Şu an 2leechten iyisini göremedim. 1 ay 13$, sınırsız bandwith, çoğu popüler paylaşım sitelerine bağlantı veriyor. Linki veriyorsunus, ilk kendi serverına indiriyor ortalama 5-6mbs ile sonra siz ordaki linke tıklayıp kendinize indiriyorsunuz. Dosyalar serverda 6 saat kalıyor. Sonra otomatik siliniyor yığılma olmasın diye. 4mbit bağlantı ile 400'ün altına düşmedi hızım. Rapidden de ortalama 430la fln indiriyodum. Sonuç yararlı buldum, 1 aylık test için aldım, bi sıkıntısını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 www.warez-bb.org/ Burda belgeseller dahil bulamadıgım hiçbişey olmadıgı daha rapidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaşım sitesinden kastım, Rapid, Hotfile, Netload, vb. siteler / servislerdi. :D Warez tabiki muazzam bir kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Dark_Soul said: www.warez-bb.org/ Burda belgeseller dahil bulamadıgım hiçbişey olmadıgı daha rapidden abi yeni şeyler'i bulamıyorum , eski silinmiş şeyleri bulamıyorum valla bıktım artık. two and a half man'in 4 sezonunun rapid'ini bulana kadar anam agladı hepsi silinmiş... Eskiden silinsede yenisini upload'larlardı şimdi hep Hotfile var.. hot'tan Free cekiyim diyorum o daha bir işkence 15 le cekiyor suan. Zorla hotfile premium aldırcaklar artık. Yada dönücem torrent'e artık bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bana hotfile'ın telif hakkı nedeniyle sildiği dosya sayısı rapid'e kıyasla epey daha fazla denk geldi. Öte yandan hotfile'da indirme ve dosya boyutu limiti olmaması büyük artı. Ayrıca kol gibi fiyata olsa da kontörle de alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 megaupload candır =) @hergonan: bulmanın en kolay yolu google'dan aradığın şey site:hotfile.com aradığın şey site:megaupload.com herhangi bir link sitesine bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Silphatos said: hotfile gayet güzel sınırsız günlük kotası ve rapid ile aynı (hemen hemen) hızıyla. ücretsiz kullanımda hız olarak yarısından az rapide göre. o bakımdan rapid hala gözde benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben 10mbit ile tam randıman indiriyorum 2sinden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ücretsizde 100kdan fazla veren yok sanırım zaten, 2-2.5 mb/sn'e alışınca çekilmiyor beleş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 alakasız olcak ama turkcell her ay 40 lira bedava veriyor bana hat taşıdığım için. ama 1 aylığına. bu 40 lira ile satın alabilir miyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kontörle sadece 3 günlük var o da 8 tl, çok kazık paypal hariç alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ikiside bi gitsin isine. yok slotmus yok bekleme suresi felanmis. free olunca 20 kb/s anca indiriyorsun. megaupload mis gibi. 25 saniye bekletiyo ve max 1 mb/s goruyorsun free ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cidden megaupload ftw. mega serisi zaten süper megavideo megaupload megapron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Silphatos said: kontörle sadece 3 günlük var o da 8 tl, çok kazık paypal hariç alınmaz. tmm da hediye lira ile alabilio muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 onu turkcell'e soracan, veya dene almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu aydan sonra birdaha almayı düşünmüyorum rapid... Share matrix ve hotfile içine etmişler direk... Hotfile'da bulurken bariz bulamıyorum aradığım şeylerin rapidshare upload'ını şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hotfile jdownloader icin kabus. rapid ise ne hikmetse kediler kopeklerden sonra en super somuruleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Kimse Netload dememiş. Onun freeside iyi sömürttürüyo kendini güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bu aralar 2leech gibi sitelere yöneldim ben. Şu an 2leechten iyisini göremedim. 1 ay 13$, sınırsız bandwith, çoğu popüler paylaşım sitelerine bağlantı veriyor. Linki veriyorsunus, ilk kendi serverına indiriyor ortalama 5-6mbs ile sonra siz ordaki linke tıklayıp kendinize indiriyorsunuz. Dosyalar serverda 6 saat kalıyor. Sonra otomatik siliniyor yığılma olmasın diye. 4mbit bağlantı ile 400'ün altına düşmedi hızım. Rapidden de ortalama 430la fln indiriyodum. Sonuç yararlı buldum, 1 aylık test için aldım, bi sıkıntısını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 www.warez-bb.org/ Burda belgeseller dahil bulamadıgım hiçbişey olmadıgı daha rapidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaşım sitesinden kastım, Rapid, Hotfile, Netload, vb. siteler / servislerdi. :D Warez tabiki muazzam bir kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Dark_Soul said: www.warez-bb.org/ Burda belgeseller dahil bulamadıgım hiçbişey olmadıgı daha rapidden abi yeni şeyler'i bulamıyorum , eski silinmiş şeyleri bulamıyorum valla bıktım artık. two and a half man'in 4 sezonunun rapid'ini bulana kadar anam agladı hepsi silinmiş... Eskiden silinsede yenisini upload'larlardı şimdi hep Hotfile var.. hot'tan Free cekiyim diyorum o daha bir işkence 15 le cekiyor suan. Zorla hotfile premium aldırcaklar artık. Yada dönücem torrent'e artık bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar