White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Arkadaşlar kesin olmasada eylül gibi amerikadan dayım gelicek orjinal windows 7 aldırtmayı düşünüyorum, fiyatlar buraya göre kat ve kat daha iyi.Merak ettiğim bu yurtdışından alınan windows bir sıkıntı çıkmadan tabiki yasal yamalarlara (o kadar orjinal almışız) türkçeye dönüyormu ?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 torrentten falan tr sini indirirsin lisans key oluyor ingilizcenin.onu yazarsin. ben oyle yaptim.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Fistan said: torrentten falan tr sini indirirsin lisans key oluyor ingilizcenin.onu yazarsin. ben oyle yaptim. istediğin dil pakedini int ten yüklüyor zaten
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Anladım Peki windows update ten falan hiçbir şekilde olmuyor mu ?
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 spompas said: Fistan said: torrentten falan tr sini indirirsin lisans key oluyor ingilizcenin.onu yazarsin. ben oyle yaptim. istediğin dil pakedini int ten yüklüyor zaten Hah yüklüyor dimi saol, çünkü korsandan pek hoşlanmıyorum bunu bildiğim iyi oldu.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dil paketi farkli isletim sisteminin dili farkli. onu degistiremiyorsun
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Oluryor orjinal yada değil dil paketi yüklersin windows update ile direkt olur biter.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 windows 7'de "dil paketi" önceki işletim sistemlerindeki dil paketlerinden daha gelişmiş, o yüzden sorun çıkmaz. Ayrıca İngilizceyi Türkçeye çevirirsin de tersi olmuyo haberin olsun :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 spompas said: Fistan said: torrentten falan tr sini indirirsin lisans key oluyor ingilizcenin.onu yazarsin. ben oyle yaptim. istediğin dil pakedini int ten yüklüyor zaten Ahahhaha! Dil zaten değişebiliyo win7'de. Onun dışında işletim sistemi dili diye bişey yok bildiğim kadarıyla, ingilizce sabit. Son zamnanlarda alından 4, 5 farklılaptop bu şekildeydi.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ultimate ve üstünde değiştirilebiliyor
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hah, home basic gibi saçma sapan bişey olursa elindeki, ona bişey diyemem tabii.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bilen bilmeyen herkes sallamıs. Sadece ultimatede istedigin dil paketi kurabiliyorsunuz. Onun dısında ing. prof. alip türkce dil paketi yükleyemıyorsun. Ama türkce prof. indirip sendeki orj. key ile aktivasyon yapınca elinde orjinal türkce win 7 prof oluyor
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Fistan said: dil paketi farkli isletim sisteminin dili farkli. onu degistiremiyorsun yalan bu ben ingilizce indirdim gayet türkçe şu an.
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Home premium 64 bit alıcaktım onda oluyormu ?
spompas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Fistan said: dil paketi farkli isletim sisteminin dili farkli. onu degistiremiyorsun sistem dili ne ya pfft bahsettiği sanırım run windows in safe mode bla bla olayları geri kalan %100 türkçe meraklanma
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 İngilizce kullan ya zaten , Türkçe herhangi bir OS / application kullanmak cidden daha zor Ing kullanmaktan :)
Öne çıkan mesajlar