Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Lays! Zeytin & Kekikli

Predator

Öne çıkan mesajlar

Gidip içmeye gerek yok, Ankara'lı olan herkeş bilir.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 09 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
Cips dediğin sarı lays yada mavi ruffles olacak.

o da yanlis... cips dedigin sarkuteri, tekel bayii, kuruyemisci, bakkal gibi yerlerde satilan seffaf paketlerdeki bol yagli isimsiz gunluk hedeler olacak... birayla iyi gider of of aman aman[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 09 Ağustos 2004 05:14 tarihinde demiş ki:
Birayla denemeyin sakın

harbı ne alaka anlamadm kusarmyz bn cıpsı hep bırayla yıyorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

ohh açtım peynirli alaturkamı yanında sıcacık çay ! daha ne istiyim! zeytin&kekikli laysimde beni bekliyo mutfakta yer kalırsa ona da el atcam eheheu[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya eskiden Kar markasının Karigi mi karogi mi Kirogi mi öyle bişey vardı pembe bişey karga resmi vardı üstünde böyle cipsin şekili tipti böyle yamuk yumuk sert kıtır kıtırdı o çok güzeldi ya onu bitirdiler üretmeyi çok uyuz olmuştum. Hayatımın cipsi diyebilirim. bu arada Pringles da iğrenç bir cips türü bence...[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...