Brook Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Gidip içmeye gerek yok, Ankara'lı olan herkeş bilir.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 of gaza getırdınız uleyn alıyım barı bı paket :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Cips dediğin sarı lays yada mavi ruffles olacak. Diğerleri masal... Bununda tadına baktım sanki önceden böyle bir cips yemiştim...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iğrenç ya alaturka çok istesem gider simit yerim ne biliyim çay içerim, herşey cipsmi olcak yani, ben künefeyi çok severim diyelimki hadi hemen künefeli cips hurraa, ayrıca peynirli tombinin üstüne yok[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Denemedim ama mutlaka deniyecem.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 nıhah sımdı yıyorum ve cok guzelmıs walla bayıldım 6 aydır bıde cıps yemıyosanız ıyı gıdıyor :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Ferrero, 09 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Cips dediğin sarı lays yada mavi ruffles olacak. o da yanlis... cips dedigin sarkuteri, tekel bayii, kuruyemisci, bakkal gibi yerlerde satilan seffaf paketlerdeki bol yagli isimsiz gunluk hedeler olacak... birayla iyi gider of of aman aman[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Valla lays in almanyada ve avrupa da mor var Sirke ve limon mukemmel bir tat...Keske oda gelse..[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bi de biz kucuktuk ninja turtles cipsleri vardi etrafta boyle pizza aromali geyigine... hastasiydim... bohu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: kiddo, 09 Ağustos 2004 05:14 tarihinde demiş ki: Birayla denemeyin sakın ne alaka ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 beyler Bende diyim şeyin şeyinin şeyini deneyin :-P (öeh bea bunebicim laftı :D) ya akdeniz lezetti vardı acılı fln cipsonun hah cipsonun acılısı var akdeniz lezeti Acılısı olan kesin deneyin Muhteşem doritos sux diyeceksiniz[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: kiddo, 09 Ağustos 2004 05:14 tarihinde demiş ki: Birayla denemeyin sakın harbı ne alaka anlamadm kusarmyz bn cıpsı hep bırayla yıyorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 cipso nun ben bu güne kadar hiç bir cipsini beğenmedim ayrıca bu yeni çıkardıkları da bir o kadar kötü .. bence çok başarısız bir şirket.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bugün marketten sizin yüzünüzden aldım zeytin-kekik. beğenmezsem üstünüze kusarım =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ohh açtım peynirli alaturkamı yanında sıcacık çay ! daha ne istiyim! zeytin&kekikli laysimde beni bekliyo mutfakta yer kalırsa ona da el atcam eheheu[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 güzel olabilir aslında denemek lazım... zeytini de kekiği de çok severim[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya eskiden Kar markasının Karigi mi karogi mi Kirogi mi öyle bişey vardı pembe bişey karga resmi vardı üstünde böyle cipsin şekili tipti böyle yamuk yumuk sert kıtır kıtırdı o çok güzeldi ya onu bitirdiler üretmeyi çok uyuz olmuştum. Hayatımın cipsi diyebilirim. bu arada Pringles da iğrenç bir cips türü bence...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Resminide koyalım tam olsun. Marketten bi koşu aldım geldim ;)[signature][hline]Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!).PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar