Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yok yaw öle bişi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 elf varmış human var mış ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Kayıt olurkenki hata mesajını dikkata almayın ya.Hep öyleydi o,kayıt olmuşsundur.Telefon numarasını doğru vermeni,en azından hatırlayabileceğin birşey vermeni tavsiye ederim.Olurda hacklenirsen ya da mailini unutursan,şifreni hatırlayamazsan,mailin kapanırsa,kayıt mailini değiştirmek istersen falan telefon numarasını falan soruyorlar,o yüzdende apışıp kalma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cystein said: elf varmış human var mış ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Şu an aktif değil sanırım onlar,uzun zamandır yeni char açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya acc aldıydım bi ara onay maili gelmiş ama ben şifre mi unuttum sitedeki hatırlatma zımbırtısı düzgün çalışıyor mu ? Mail yollandı dior ama gelen giden bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 biraz geç geliyo o. serverda geri gitmiş. 5m değerindeki balıklarım da gitmiş çok iyi oldu çok güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bi açmadılar accountları arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aga admin tanıdığı yok mu ya açsınlar şu acc'u: jahrein bekle bekle şevkim kaçtı valla oynamıcam lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 valla ben dun kayit oldum butun bilgilerimi guzel bi sekilde dogru girdim 2-3 saat sonra pat diye actilar bide sifre degistirme olayi falan var siteye login olunca sol altta uyari veriyo ona bakin bi bu arada oyun ici nick Madenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Hesabınız onaylanmadıysa kendinizi bir sorgulayın bence,neden derseniz: "Uygun görülen hesaplar 24 veya 48 içinde onaylanmaktadir.Bunu tekrar tekrar dile getirmeyiniz eğer onaylanmamış ise sizden kaynaklandığını bilmeniz gerekir." Bu Nebula Staff ın açıklaması ki iyi biliyorum en geç 2 gün içinde onaylanır.Verdiğiniz bilgilerin sallama olmadığından emin olun ya da en azından inandırıcı bilgiler verin.Mesela telefon numarasına 222 222 22 22 gibi rakamlar verenlerinkileri onaylamıyorlar.O yüzden böyle bilgiler verdiyseniz,tekrar başvurmanızı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben telefon numarasını salladım, salladığım da cok belliydi yani açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Şans o zaman :D çünkü bir arkadaşım var tüm bilgilerini her zaman sallar ve tüm acc leri açılırdı.Geçen tüm bilgilerini doğru verdi,isim soyisim,adres,telefon.Ve acc si onaylanmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 benim açıldı acc ama giremiyorum client sorunu mu acaba. nebula oynayan birisi msnden ekleyebilir mi acep beni? [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Cystein said: benim açıldı acc ama giremiyorum client sorunu mu acaba. nebula oynayan birisi msnden ekleyebilir mi acep beni? [email protected] oynamıyorum ama ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 of ulan ne güldüm beee hayatimda sayili boyle kahkaha attigim yanliz cok fenaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 beyler Cyrestein kız msnde konuşuyoruz 10dkdır capsler geliyor 5dkya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://img231.imageshack.us/img231/3962/jahh.png cyrestein kız beyler taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 olum adam yuzunden gulmekten altima sictim ya britten kosarak 2 amele moongate e gidiyoruz korkma lan bende in lor var keseriz diyor asdsf basimiza gelmeyen kalmadi vesperda bankadan limana abartisiz 5 kere gidip gelmek zorunda kaldik heralde bi captainship icin bide npc tarafindan dolandirildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yaw bana aktivasyon mailı bile geldi ama hala giremiyorum. bu nedir ARKLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 valla ben geçen aylarda 2 günde açtırmıştım. foruma felan yazın. not: açıksa benim account 100 ytl ye verebilrim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 full kasılı 7x pure mage var 25 kagıda satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Black-ice said: yaw bana aktivasyon mailı bile geldi ama hala giremiyorum. bu nedir ARKLAR nebula ana sayfada login yap sonra şifreni deiştir pinini deiştir ilk savede girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Anelor said: olum adam yuzunden gulmekten altima sictim ya britten kosarak 2 amele moongate e gidiyoruz korkma lan bende in lor var keseriz diyor asdsf basimiza gelmeyen kalmadi vesperda bankadan limana abartisiz 5 kere gidip gelmek zorunda kaldik heralde bi captainship icin bide npc tarafindan dolandirildim npc 300 golda öğretirim dedi captainship buglıymış bu 1000 gp verdi npcye npc de sagol abi dedi ciddi ciddi sagol abi dedi ya şasdkflkfg bi bok da öretmedi asdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahahah sagol abi cok iyiydi yaa dsafdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar