Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula yardırmış şaka maka

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Kayıt olurkenki hata mesajını dikkata almayın ya.Hep öyleydi o,kayıt olmuşsundur.Telefon numarasını doğru vermeni,en azından hatırlayabileceğin birşey vermeni tavsiye ederim.Olurda hacklenirsen ya da mailini unutursan,şifreni hatırlayamazsan,mailin kapanırsa,kayıt mailini değiştirmek istersen falan telefon numarasını falan soruyorlar,o yüzdende apışıp kalma bence
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabınız onaylanmadıysa kendinizi bir sorgulayın bence,neden derseniz:
"Uygun görülen hesaplar 24 veya 48 içinde onaylanmaktadir.Bunu tekrar tekrar dile getirmeyiniz eğer onaylanmamış ise sizden kaynaklandığını bilmeniz gerekir."

Bu Nebula Staff ın açıklaması ki iyi biliyorum en geç 2 gün içinde onaylanır.Verdiğiniz bilgilerin sallama olmadığından emin olun ya da en azından inandırıcı bilgiler verin.Mesela telefon numarasına 222 222 22 22 gibi rakamlar verenlerinkileri onaylamıyorlar.O yüzden böyle bilgiler verdiyseniz,tekrar başvurmanızı öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

olum adam yuzunden gulmekten altima sictim ya britten kosarak 2 amele moongate e gidiyoruz korkma lan bende in lor var keseriz diyor asdsf basimiza gelmeyen kalmadi vesperda bankadan limana abartisiz 5 kere gidip gelmek zorunda kaldik heralde bi captainship icin bide npc tarafindan dolandirildim
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

olum adam yuzunden gulmekten altima sictim ya britten kosarak 2 amele moongate e gidiyoruz korkma lan bende in lor var keseriz diyor asdsf basimiza gelmeyen kalmadi vesperda bankadan limana abartisiz 5 kere gidip gelmek zorunda kaldik heralde bi captainship icin bide npc tarafindan dolandirildim

npc 300 golda öğretirim dedi captainship buglıymış bu 1000 gp verdi npcye npc de sagol abi dedi ciddi ciddi sagol abi dedi ya şasdkflkfg bi bok da öretmedi asdkf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...