Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yeni bir maceraya atilmak üzereyim. Lakin kücük bir sorun var abla benden büyük (44 yasinda). Siz olsaniz ne yapardiniz. Sizce yas farki en fazla ne kadar olmali? PS. olayda ask mesk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 milf, proceed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi gideri varsa yapış derim.parası vardır onun, ohh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bu ablanın sen yatak arkadaşı olursun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aşk yoksa sorun ne? vur geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sipeyskeyk said: vur geç. hatta 20lıklerle bi daha yapmak istemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Seele said: Yeni bir maceraya atilmak üzereyim. Lakin kücük bir sorun var abla benden büyük (44 yasinda). Siz olsaniz ne yapardiniz. Sizce yas farki en fazla ne kadar olmali? PS. olayda ask mesk yokdevam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 caps isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @1 abi sen kaç yaşındasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 quuq said: @1 abi sen yaşındasın ? buda inciden türedi demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bence o @ olayı komple yasaklanmalı. Konuya dönersek unut o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Llama said: quuq said: @1 abi sen yaşındasın ? bunuda editleme gibi bir imkan yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 para olayi yok ablada normal fakir. Ama ayni ortamda arkadas oldugum biri var ki bok gibi para var yanliz 50+ ve pis sirnasiyor. Hatta gecen artislik yapayim dedim. "gel seni seni evine birakayim" bende ford var külüstür. Yok dedi ben kendi arabamla geldim. Aaaa ne var ki sende dedim. Parnagylan sunu gösterdi [spo]http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/mbslkcoupe.jpg[/spo] sonrada bitti gitti. evet hüzünlüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Yaşlı kadınları tuzağına düşüren iğrenç, pislik bir herifsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/be5/b58/267/8d3/da2/b9c/c64/e65/e55/2f6/a7_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tamam parasını ye hayır ben yapamam dersen bana yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 @pekaziz kirdin kalbimi. Ayrica 50+ diyorum isterse trilyonu olsun yanasmam ve gideri yok. 44lük abla olabilir hafif kilolu ama yas farki var. Biri görse duysa cok utanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Seele said: para olayi yok ablada normal fakir. Ama ayni ortamda arkadas oldugum biri var ki bok gibi para var yanliz 50+ ve pis sirnasiyor. Hatta gecen artislik yapayim dedim. "gel seni seni evine birakayim" bende ford var külüstür. Yok dedi ben kendi arabamla geldim. Aaaa ne var ki sende dedim. Parnagylan sunu gösterdi [spo]http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/mbslkcoupe.jpg[/spo] sonrada bitti gitti. evet hüzünlüydü çulsuza vur geç, 2.yi ayarlamaya çalış. yaş kaç abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Parası yok, sevişmek istemiyorsun, aşık da değilsin. Niye takıldın abi o zaman o teyzeye? Lan ben 4 yaş küçük stajyere sulanırken utanmıştım, millet neler yapıyormuş. Vay anasını Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pekaziz said: Parası yok, sevişmek istemiyorsun, aşık da değilsin. Niye takıldın abi o zaman o teyzeye? Lan ben 4 yaş küçük stajyere sulanırken utanmıştım, millet neler yapıyormuş. Vay anasını Türkiye. yan masada oturuyor bi stajer,gideri var ama iki çift muhabbet edilmiyor.hemde küçük baya, yakışmaz.zengin olsa hertürlü giderim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tabikide sevismek istiyorum hani farkli bir deneyim olur. Ama ciplak görüncede topuklarim popoma vura vura kacmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 millettede stajer fantazisi var vay anasini türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 farklı bi deneyim olur kafasına girdiğin anda gg zaten. 3-5 gün sonra midgettır tavuktur kovalamaya başlarsın. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Seele said: tabikide sevismek istiyorum hani farkli bir deneyim olur. Ama ciplak görüncede topuklarim popoma vura vura kacmak istemiyorum. ışıkları kaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar