Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yas Farki

Seele

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir maceraya atilmak üzereyim. Lakin kücük bir sorun var abla benden büyük (44 yasinda).
Siz olsaniz ne yapardiniz. Sizce yas farki en fazla ne kadar olmali?

PS. olayda ask mesk yok
Mesaj tarihi:
Seele said:

Yeni bir maceraya atilmak üzereyim. Lakin kücük bir sorun var abla benden büyük (44 yasinda).
Siz olsaniz ne yapardiniz. Sizce yas farki en fazla ne kadar olmali?

PS. olayda ask mesk yok
devam (tu)
Mesaj tarihi:
para olayi yok ablada normal fakir. Ama ayni ortamda arkadas oldugum biri var ki bok gibi para var yanliz 50+ ve pis sirnasiyor. Hatta gecen artislik yapayim
dedim. "gel seni seni evine birakayim" bende ford var külüstür. Yok dedi ben kendi arabamla geldim.
Aaaa ne var ki sende dedim. Parnagylan sunu gösterdi
[spo]http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/mbslkcoupe.jpg[/spo]

sonrada bitti gitti. evet hüzünlüydü
Mesaj tarihi:
@pekaziz kirdin kalbimi. Ayrica 50+ diyorum isterse trilyonu olsun yanasmam ve gideri yok. 44lük abla olabilir hafif kilolu ama yas farki var. Biri görse duysa cok utanirim.
Mesaj tarihi:
Seele said:

para olayi yok ablada normal fakir. Ama ayni ortamda arkadas oldugum biri var ki bok gibi para var yanliz 50+ ve pis sirnasiyor. Hatta gecen artislik yapayim
dedim. "gel seni seni evine birakayim" bende ford var külüstür. Yok dedi ben kendi arabamla geldim.
Aaaa ne var ki sende dedim. Parnagylan sunu gösterdi
[spo]http://www.cwwcardesign.com/cars/pics/mbslkcoupe.jpg[/spo]

sonrada bitti gitti. evet hüzünlüydü

çulsuza vur geç, 2.yi ayarlamaya çalış.
yaş kaç abi?
Mesaj tarihi:
Parası yok, sevişmek istemiyorsun, aşık da değilsin. Niye takıldın abi o zaman o teyzeye?

Lan ben 4 yaş küçük stajyere sulanırken utanmıştım, millet neler yapıyormuş.

Vay anasını Türkiye.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Parası yok, sevişmek istemiyorsun, aşık da değilsin. Niye takıldın abi o zaman o teyzeye?

Lan ben 4 yaş küçük stajyere sulanırken utanmıştım, millet neler yapıyormuş.

Vay anasını Türkiye.

yan masada oturuyor bi stajer,gideri var ama iki çift muhabbet edilmiyor.hemde küçük baya, yakışmaz.zengin olsa hertürlü giderim ama.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...