Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 o değil de o hafta adete denk gelirse kötü lan asdfasdf ömür boyu kendine gelemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben o konuda size katılamıyorum sayın mr hand.. keza dışarıdan bu olaya tahammül eden birisi olduğunuzu düşündüğümüzde içeriden bu olayı tanık olup kapris yapan ve sinirlenen taraf olmak elbette ki sizi fazla yormayacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 olm dasaa çocuğunu pms'li kadınlar mı kaçırdı nedir bu sinir böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 çocuğumu keserim.. 10güne ancak %25ini tamamladığım bi ödev vermem gerekiyor. arada sırada gelip garbage'a saldırıyorum.. o değil de kadınlar 1haftalığına erkek olsa teknolojinin geldiği bu muhteşem seviyeyi farkedip insalığın aya çıktığını öğrendiğinde falan şaşıracaktır lan.. SoC falanın ne olduğunu öğrenince bildiğin dumurlara uğrayacaklardır.. tabii o bi haftada bilim dünyası falan dibe vuracaktır bildiğin.. pms'e denk gelen dünya liderlerinin dünya savaşı çıkarma ihtimali de var.. allam neyse ki merkel hariç tüm liderlerimiz erkek.. zaten merkel de menopoz teyze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kitap okurum müzik dinlerim arkadaşlarımla sinemaya giderim ailemle vakit geçiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 O 1haftada olan olurdu ve tekrar eski halime döndüğümde http://www.internethaber.com/images/other/1.20080326125857.jpg Böyle olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kendi filmimi çekerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 paticik'e gelip albüme foto spamlar, ilk günümde kutumu doldururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pm kutusu aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben doldururum kutunu canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pm kutunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pm=premenstrual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hmss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bebekte üç beş tur atarım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben de erkek olsam kötü espriler yapardım işte, sabahtan akşama kadar kız kesip laf atar , ünlü kadın resımlerine bakardım.arkadaşlara yollayıp yorum yapardık. sonrağğ saatlerce aralıksız boş boş oyun oynardım. arkadaşlarla buluşur kız keserdim, kız muhabbeti yapardım. kadınlara/bayanlara "karı" derdim, bi de bunu bişi zannederdim.. ha bi de kendimi mükemmel zannederdim. über yakışıklı, süper bilgili, çılgın komik biriyim zannederdim. arabam var diye tüm kızlar bana hasta zannerdim. bilmem, muhtemelen bu kadarla kalmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hacı ganamalımı vurdular? http://uo.stratics.com/pics/icons/moves_bleedattack.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 cat fight yapardım durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sahile gidip sertap erener falan dinlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Makine mühendisliği öğrencilerine amme hizmti yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Vingthor said: sahile gidip sertap erener falan dinlerdim bence imzanı filf yapardın.. sahile gider ve amcaların yanında sertap dinlerdin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 1 haftada 10 yıl yeticek para kazanırdım eğlenirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa said: Vingthor said: sahile gidip sertap erener falan dinlerdim bence imzanı filf yapardın.. sahile gider ve amcaların yanında sertap dinlerdin.. evet ya. mantıklı vingthoş got filf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 BİZ BOŞ BOŞ OYUN OYNAMİOZ DOPDOLU O OYUNLAR AZEROTU KURTARIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bella said: kadınlara/bayanlara "karı" derdim, bi de bunu bişi zannederdim.. karı yeri geldiğinde çok güzel bi laf eskiden kadın mı varmış herkes karıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Vingthor said: tekrar dönüşüm anını bekler tam o dönüşme anında kendime verirdim şrödingerin karısı, aynı anda hem kadın hem erkeg.. quantum fiziğini yemiş bitirmiş vingthor farkında olsun olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar