reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 naparsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 incide olsam güzel bi ayar verirdim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 önüme gelene veririm. erkek ırkının biraz durulması lazım. buna katkım olsun isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben 1 haftalıgına kız olsam evde otururm hiç dışarı cıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tecavüz ederler diye korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 araba kullanamam, park edemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben dusundum gecen. gotum cok kalkık bi kız olurdum heralde. gosterip vermezdim. en kotusunden böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 google'ın ana sayfa da engellenir de giderse site site gezemem.. oraya yazıcan gideceğin sitenin adresini "paticik.com" entera basıp çıkan linke tıklayacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kendimi anlamaya çalışır başaramazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tüm hocalara çok pis yavşarım, her dersten geçerim, tekrar ergeg olunca kafam rahat olur. arada sekste yaparım bide, merakımdan nası oluyormuş diye. multiple orgasm denen naneyi yaşamadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 google ı kim engelliyo lan hahaha yer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa said: google'ın ana sayfa da engellenir de giderse site site gezemem.. oraya yazıcan gideceğin sitenin adresini "paticik.com" entera basıp çıkan linke tıklayacaksın.. ahaha bu cinsiyetle ilgili değil ya, bende çoğu site için böyle yapıyorum, yemeksepti için fln mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aman allah göstermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 eevet arkadaşlar bu başlıkta yılan her post erkeklerin aslında gerçek fantezileridir. sevgileraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yazılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 çok güçlü bi kadın olurdum ama.. williamslar gibi yere sağlam basardım.. gerçi sağlam basmaları da normal.. Ulu bi ağaç gibi zaten bacakları.. ağaç bacaklı kapıyı değil duvarı tekmelese yıkar maşşşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yok böle öküz gibi yiyip (kalori sayma- kilo alma sorunun olmicak böle) soora tv basinda dal basak yayilarak bira esliginde fitbil izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler... alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 vaniLLe said: yok böle öküz gibi yiyip (kalori sayma- kilo alma sorunun olmicak böle) soora tv basinda dal basak yayilarak bira esliginde fitbil izlerdim.aha ben yapıom bunu dasaaa said: ...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler... alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür..ben almıom aga, ama iyi bişi deil valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 da erkek oldugunda zaten sallamiyorsun o kilolari aa gobek yapmisim, neyse salla yea modunda tepki veriyorsun erkek olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dasaaa said: ...ve kadınlar kiloya sebep olan şeyin cinsiyet değil hareketsizlik olduğunu öğrenirler... alınan kalori > yakılan ise herkes tarafından kilo alındığı gerçeği onları üzmüştür.. ondan bahsetmiyorum keko. tabi ki spor yapan herkes kalori yakar ok biliyoruz. ancek bi kadin olarak daha cok dikkat etmen gerekiyo ve bu kadinlarin artik takintisi haline gelmis birsey. kadinlar takiyolar. siz pek takmiyosunuz. size göbek yakisabiliyo, bize yakismiyo. güzel olmak kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 güzel misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yok o göreceli bi kavram, güzellik = bakimli olmakla es deger orda tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 anladım kly glsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar