Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi anlamadığın nokta yalan söylüyo olsan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 anlatamıyorum derdimi ki ben hayatımda ilk defa böyle bişey yaptım bunuda bazılarının yazdığı gibi övünmek için paylaşmadım sanal bir ortamda övünmek ? onu geçtim böyle bir olayla övünmek?yani uzatmaya ne hacet ? hala sorgulamak için yok hissetmiyomuydu vb diye sorular soruyo adam bide ya nete yalan söyliyerek hiç görmediğim hiç tanımadığım birilerine ne yapabilirim ?adam korumalı camı kafasıyla dirseğiyle kırıyor diyorum heryer kan diyorum hala bağırır diyor.karakoldada demirlere kafa atıyordu arkadaşım bil.üzerine polis indirip dövdü çünkü arkadan ölmüş annesinden kızına kadar herkesini sevdi polisin poliste sinirlendi bağırıyor vs diye oldu mu arkadaşım yok bacağı kırık adam karakola götürülmezmiş töbe töbe çok biliyorsunuz yani olan olayı anlatıyorum 10 yaşında bebelerle konuşa konuşa herkese aynı muameleyi yapanlara sözüm... sadece o an gözüm döndü siz kullanmaya kıyamadığınız arabanızı bu şekilde bulsanız ve adam şurdan gitti deseler peşinden gitmez misiniz ? adam üzerinize yürüse vurmaz mısınız? ya bıçak çekerse vb korkusu yüzünden patlattım işte 2 tane adrenalinle.Olamaz mı?bende kendimden bunu asla beklemezdim ama oldu ve o akşam gecede geç olduğundan o an paylaşmak istedim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 insanlar merak edip sorular sormuşlar, kimse seni sorguya çekmiyor rahat ol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ben destekliyorum her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1366706051705 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 İki tane de benim için vursaydın ite. vaniLLe said: mala verilen hasar icin, cok fazla bi tepki vermissin o da var. bi de sigortasi var yani insaf. adam hapin etkisiyle yapmis biseyler, o psikopat. ama senin yaptigin daha psikopatca. ne bileyim sevdigin bi adami bicaklasalar o tepkiyi versen, cinnet gecirdi denir hak da verilir ama bi araba icin cinnet gecirmek komik. ha bi de sansin da var yani sansin olmasa yaptiginin cezasini daha agir bi sekilde cekerdin. bence sana ders olsun bu, yaptiginla övünme hic bosuna. Bu arada insanlar çok farklı şeyler yüzünden cinnet geçirebiliyorlar.Neye ne kadar değer verdiğinle alakalı.Araba için cinnet geçirmek zaten o kadar garip birşey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Değer verdiğin bi varlığa zarar geldiyse, zararın kaynağını ayırt etmeden zarar verme iç güdüsü oluşuyor insanda. "Acaba bunu mantıklı yollarla nasıl çözebilirim?" diye düşünemiyorsun. Aslında düşünmek gerek, ama ı-ıh. Aileme, kız arkadaşıma, sevdiğim bazı insanlara, arabama ve şahsıma zarar veren/vermeye kalkan adamı boğazlarım herhalde. Bildiğin kırarım gibi geliyor sağını solunu. Arnavut damarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 verdiği tepki haklı. abartmışsın demeyin. mal canın yongasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 polise teslim etsen sabah ayılınca salacaklardı emin ol. şimdi en azından daha dikkatli çeker otunu hapını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben geçen yaz bir röntçüyü bayılttım mesela üzerine polisi aradım. benide tuttular sabaha kadar (: o yüzden pek inandırıcı gelmedi bana. bide bütün aile polis+avukat olunca daha bir inandırıcı gelmedi. bide ben şiir gibi adam dövebilen bir insan olarak dövme şekli ve tekniğide inandırıcı gelmedi. ayrıca bir fizikçi olarak aerodinamiğinde mantıklı gelmedi bir tıpçı olarak senden bu tip testislere dayalı hareketlerin çıkacağıda mantıklı gelmedi. aile babası olarak oğlum olsan böle bişi yapacağında mantıksız. eltin olarak alakam yok mantık aramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 arkadaş kime yaranmaya çalışıyo acaba forumdan yazdığı bi kız var galba aksdjflakdsşfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 aras yanına sokulur annene küfrederim sana beni dövebilme umudu gelmişken elin havadayken çeker vururum seni. vururum. ve dönüp arkama bakmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 umudunla yaşamadım ki bedumudunla öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 forumdan hiçbi kızı tanımam etmem kızarkadaşımda var yazdığımda yok böyle birşeyide ortaokul sıralarında anlatıp böbürlenirsin onuda geçtik beni tutmamalarının sebebi kanıt yok ortada dövdüğüme dair sadece polis o halde bulduk bu adamı gibi gözüküyor yani elimde bişey yok adam arabaya kafa atmış dirsekle vurmuş belki tekmelemiş ayrıca araç kapının önüne gelince babam indirin arabadan dedi sorgulamadılar indirdiler ne olmuş yani ? suçum ne orda?polisin bile indirip dövdüğü suçlu yüzünden beni karakola mı alcaklar zorla afedersin ailem polis savcı demişsin ama belki benim ailem daha taşaklı bunu nerden bilebilirsin ? attention whore luğunda bir sınırı var herkese tek tek cevap veriyorum bir de karşılık görebilsem çamur at izi kalsın resmen 1 2 kişi komiklik yapmaya çalışıyor aklınca uberduper forum zekasıyla adamı salmışlar bugün kapıma gelmesini bekliyorum sanırım böyle bişey olur arabalarıda çektik mahalleden çevredeki 10 sokaktan sor bizim evi gösterirler o derece bulunabilir yerimiz bakalım yusuflar başladı bende görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 lan ben çok zeki adamım ya forum zekası diil yani. baya zekiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 forum zekası kavramını ortaya attığın için seni kutluyorum vingtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Akhlaur said: İki tane de benim için vursaydın ite. vaniLLe said: mala verilen hasar icin, cok fazla bi tepki vermissin o da var. bi de sigortasi var yani insaf. adam hapin etkisiyle yapmis biseyler, o psikopat. ama senin yaptigin daha psikopatca. ne bileyim sevdigin bi adami bicaklasalar o tepkiyi versen, cinnet gecirdi denir hak da verilir ama bi araba icin cinnet gecirmek komik. ha bi de sansin da var yani sansin olmasa yaptiginin cezasini daha agir bi sekilde cekerdin. bence sana ders olsun bu, yaptiginla övünme hic bosuna. Bu arada insanlar çok farklı şeyler yüzünden cinnet geçirebiliyorlar.Neye ne kadar değer verdiğinle alakalı.Araba için cinnet geçirmek zaten o kadar garip birşey de değil. e evet neye ne kadar deger verdiginle alakali. kendi hayatina mi (dolayisiyla ne yapmis olursa olsun karsindaki ölesiye dövdügün, ve öldürebilme ihtimalinin bulundugu baska bir hayata mi diye de sorabiliriz) yoksa SIGORTALI arabana mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 =) said: forum zekası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bu arada =) abi, sen ne kadar ciddi ya da sinirli post atsan da nickin sanki tüm postların neşeli mutluymuş gibi yansıtıyor yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 o zaman onu kutluyorum sen çekil aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 SeaGle said: Bu arada =) abi, sen ne kadar ciddi ya da sinirli post atsan da nickin sanki tüm postların neşeli mutluymuş gibi yansıtıyor yau küfür yasak/sae @fede teşekkürler böyle bir kavram vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sevimli şapşal seni @fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bu arada arabanin markasi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 olmadı şimdi kardeş haklıyken haksız duruma düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bence bu kadar sevimli bi nick banlanmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar