calippo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hayır sallıon anladık da. harbiden böyle bi durum olsa. kafası yerinde olmayan bi adamı öldüresiye dövcen mi? masrafını ben karşılıyım bidaha sokağa çıkma mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 cool story bro. tadelle mi ver. hayır birini öldüresiye dövüyorsun ve polis seni karakola götürmüyo. bi acaiplik var ama hikayede mi poliste mi bilemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://i.imgur.com/7lOyS.png istenmiş ben koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 senmi kırdın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 başlığı okuyunca şiir sandım meğersem romanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 http://img18.imageshack.us/img18/3153/fotoraf0021bi.jpg http://img25.imageshack.us/img25/2314/fotoraf0020h.jpg kapak anlamında olmasın ama...ön camd kanlar az da olsa seçiliyor yada arka kapı kolunun üstünte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 niye insanlar başkalarının üzerine saldırarak prim yapmaya çalışıyor ya bişey paylaşmak gerçekten zor artık burada bunca zamandır okuyorum burayı ama gerçekten boşsunuz çoğunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 masraflar adama mı kaçıyor şimdi, yoksa yediği dayak ile mi ödemiş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yediği dayak ile kaldı ama sigortası vardı aracın.masrafa çok diyorlar bilmiyorum gerçekten cam fiyatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 toggie said: cool story bro. tadelle mi ver. hayır birini öldüresiye dövüyorsun ve polis seni karakola götürmüyo. bi acaiplik var ama hikayede mi poliste mi bilemiyoruz. götürmedi çünkü dövdüğümü iddaa eden yoktu polis geldiğindede elimde hiçbişey yoktu ne yapabilir polis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 arabanın markasını çözemedim accord diyesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 geçmiş olsun. hakkaten buyuk cesaret gidipte gecenin bi yarısı adamı kovalayıp bulup dovmek. yapman gerekeni yapmıssın. sonucta adam arabana zarar vermiş. gidipte opucuğe boğmicaktın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Red said: arabanın markasını çözemedim accord diyesim geliyor bmw 5 serisi. 2 eski kasa. ole gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ahha gibi geldi dediğin iyi oldu cunku bmw ile alakası yok önceki kasa e200 c200 gibi geldi banada yada accord.ama cam tavan var mı onlarda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 asdsdsa fail oldum. ben ilk resme bakıp bmw dedim diğer resimlerden pek anlaşılmıo diye. baskası koymus o resmide asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yeni volvolarada benziyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 2008 merceces e280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 o ne ya üçyol dibimizmiş meğer. neymiş amacı elemanın anlamadım bizim buralarda manyak çok hani pencereden baksam haftada 2-3 hardcore kavga dönüyor geceleri ama öyle durduk yere birinin malına zarar vercek tipler pek olmazdı. arabanın kaskosu varmış iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 arabanın durduğu apartmanın karşısındaki apartmanda oturan bir adamla adamın evinde içmişler sonra esas oğlan direk evden çıkıp direk bizim arabaya saldırmış.Adamı hiçbirimiz tanıyamadık tabi ama siyasi bir şey de olabilir diye şüpheleniyoruz. Bu tarz düşman çok malesef...aldığımız son haberlere göre adam karakolda deli numarası yapıyordu.İnsan tırsıyor yine ben hep burda oturdum bugüne kadar uzuun bir süre de burda oturucam şimdi o adamı salarlarsa diye...gerçi o kafada hayatta hatırlamaz normalde ancak burda arkadaşı var burayı hatırlar diye korkmuyo değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 =) said: arabanın durduğu apartmanın karşısındaki apartmanda oturan bir adamla adamın evinde içmişler sonra esas oğlan direk evden çıkıp direk bizim arabaya saldırmış.Adamı hiçbirimiz tanıyamadık tabi ama siyasi bir şey de olabilir diye şüpheleniyoruz. Bu tarz düşman çok malesef...aldığımız son haberlere göre adam karakolda deli numarası yapıyordu.İnsan tırsıyor yine ben hep burda oturdum bugüne kadar uzuun bir süre de burda oturucam şimdi o adamı salarlarsa diye...gerçi o kafada hayatta hatırlamaz normalde ancak burda arkadaşı var burayı hatırlar diye korkmuyo değilim öldürcek olm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Fedor Emelianenko beni istediği gibi dövebilir. Çok tutkulu, inanarak dövüyor adam, ilham verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 troller sustu tek fotoda. Fake make diyin bari ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet bende onları bekliyorum :) kendilerine arabayla 1 tur da attırabilirim isteyene yada polis raporlarını falan gösteririm okadar troll vardı tadelle alcam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 İyi yapmışsın. Polise şikayet etsen bir halt olmazdı. En azından iyi bir dayak atmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ön+arka+yan bide mercedes en iyi ihtimal 1.5 tan aşağı olmaz masrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar