Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatımda ilk defa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır sallıon anladık da. harbiden böyle bi durum olsa. kafası yerinde olmayan bi adamı öldüresiye dövcen mi? masrafını ben karşılıyım bidaha sokağa çıkma mümkünse
Mesaj tarihi:
http://img18.imageshack.us/img18/3153/fotoraf0021bi.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/2314/fotoraf0020h.jpg

kapak anlamında olmasın ama...ön camd kanlar az da olsa seçiliyor yada arka kapı kolunun üstünte
Mesaj tarihi:
niye insanlar başkalarının üzerine saldırarak prim yapmaya çalışıyor ya bişey paylaşmak gerçekten zor artık burada bunca zamandır okuyorum burayı ama gerçekten boşsunuz çoğunuz
Mesaj tarihi:
yediği dayak ile kaldı ama sigortası vardı aracın.masrafa çok diyorlar bilmiyorum gerçekten cam fiyatlarını
Mesaj tarihi:
toggie said:

cool story bro.
tadelle mi ver.
hayır birini öldüresiye dövüyorsun ve polis seni karakola götürmüyo. bi acaiplik var ama hikayede mi poliste mi bilemiyoruz.

götürmedi çünkü dövdüğümü iddaa eden yoktu polis geldiğindede elimde hiçbişey yoktu ne yapabilir polis ?
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun. hakkaten buyuk cesaret gidipte gecenin bi yarısı adamı kovalayıp bulup dovmek. yapman gerekeni yapmıssın. sonucta adam arabana zarar vermiş. gidipte opucuğe boğmicaktın adamı.
Mesaj tarihi:
ahha gibi geldi dediğin iyi oldu cunku bmw ile alakası yok

önceki kasa e200 c200 gibi geldi banada

yada accord.ama cam tavan var mı onlarda bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
o ne ya üçyol dibimizmiş meğer. neymiş amacı elemanın anlamadım bizim buralarda manyak çok hani pencereden baksam haftada 2-3 hardcore kavga dönüyor geceleri ama öyle durduk yere birinin malına zarar vercek tipler pek olmazdı.

arabanın kaskosu varmış iyi bari.
Mesaj tarihi:
arabanın durduğu apartmanın karşısındaki apartmanda oturan bir adamla adamın evinde içmişler sonra esas oğlan direk evden çıkıp direk bizim arabaya saldırmış.Adamı hiçbirimiz tanıyamadık tabi ama siyasi bir şey de olabilir diye şüpheleniyoruz. Bu tarz düşman çok malesef...aldığımız son haberlere göre adam karakolda deli numarası yapıyordu.İnsan tırsıyor yine ben hep burda oturdum bugüne kadar uzuun bir süre de burda oturucam şimdi o adamı salarlarsa diye...gerçi o kafada hayatta hatırlamaz normalde ancak burda arkadaşı var burayı hatırlar diye korkmuyo değilim
Mesaj tarihi:
=) said:

arabanın durduğu apartmanın karşısındaki apartmanda oturan bir adamla adamın evinde içmişler sonra esas oğlan direk evden çıkıp direk bizim arabaya saldırmış.Adamı hiçbirimiz tanıyamadık tabi ama siyasi bir şey de olabilir diye şüpheleniyoruz. Bu tarz düşman çok malesef...aldığımız son haberlere göre adam karakolda deli numarası yapıyordu.İnsan tırsıyor yine ben hep burda oturdum bugüne kadar uzuun bir süre de burda oturucam şimdi o adamı salarlarsa diye...gerçi o kafada hayatta hatırlamaz normalde ancak burda arkadaşı var burayı hatırlar diye korkmuyo değilim

öldürcek olm seni.
Mesaj tarihi:
evet bende onları bekliyorum :) kendilerine arabayla 1 tur da attırabilirim isteyene yada polis raporlarını falan gösteririm okadar troll vardı tadelle alcam daha
  • Yeni Oluştur...