Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatımda ilk defa

=)

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

cool story bro.
tadelle mi ver.
hayır birini öldüresiye dövüyorsun ve polis seni karakola götürmüyo. bi acaiplik var ama hikayede mi poliste mi bilemiyoruz.

götürmedi çünkü dövdüğümü iddaa eden yoktu polis geldiğindede elimde hiçbişey yoktu ne yapabilir polis ?
Sosyal ağlarda paylaş

arabanın durduğu apartmanın karşısındaki apartmanda oturan bir adamla adamın evinde içmişler sonra esas oğlan direk evden çıkıp direk bizim arabaya saldırmış.Adamı hiçbirimiz tanıyamadık tabi ama siyasi bir şey de olabilir diye şüpheleniyoruz. Bu tarz düşman çok malesef...aldığımız son haberlere göre adam karakolda deli numarası yapıyordu.İnsan tırsıyor yine ben hep burda oturdum bugüne kadar uzuun bir süre de burda oturucam şimdi o adamı salarlarsa diye...gerçi o kafada hayatta hatırlamaz normalde ancak burda arkadaşı var burayı hatırlar diye korkmuyo değilim
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

arabanın durduğu apartmanın karşısındaki apartmanda oturan bir adamla adamın evinde içmişler sonra esas oğlan direk evden çıkıp direk bizim arabaya saldırmış.Adamı hiçbirimiz tanıyamadık tabi ama siyasi bir şey de olabilir diye şüpheleniyoruz. Bu tarz düşman çok malesef...aldığımız son haberlere göre adam karakolda deli numarası yapıyordu.İnsan tırsıyor yine ben hep burda oturdum bugüne kadar uzuun bir süre de burda oturucam şimdi o adamı salarlarsa diye...gerçi o kafada hayatta hatırlamaz normalde ancak burda arkadaşı var burayı hatırlar diye korkmuyo değilim

öldürcek olm seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...