soulberry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kendimi taksimde şarap parası dilenen tipler gibi hissetmeme rağmen bu başlığı açmak zorundayım. patide yüzde doksan ihtimalle bu tür bi insan vardır diye umuyorum. zaten buradan rastgele birilerinin boğazına sarılsam nice devlet sırrı, nice karanlık bilgi döktürür. o yüzden bu soruya cevap verilebileceğine eminim. ergen kelimesini peşinen yasahlıyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Lustral? Ama çok berbat yan etkileri var katlanması zor bir ilaçtır ve doktor tavsiyesi olmadan antidepresan kullanmak, bence, koca bir aptallıktır. Başka türlü baş et sorunlarınla ya da doktora git derim
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 depresyon çok geniş çaplı bi konu ve çok farklı semptomları mevcut. bu yüzden kafaya göre "evet ben depresyondayım ve bi koşu eczaneye gidip kafama göre ilaç alıp içeyim" düşüncesiyle tedavi edilecek bi şey değildir. depresyon çok mühim bi konudur ve depresif bireyin profesyonel destek alması şarttır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 marifaritiko said: depresyon çok mühim bi konudur ve depresif bireyin profesyonel destek alması şarttır. şu cümleden sonra imzanı okuyunca gülümsedim :)
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 açılın ben psikoloğum , arkadaş depresyondadır emin olabilirsiniz :)
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 soulberry said: patide yüzde doksan ihtimalle bu tür bi insan vardır neyi ima ediyorsun
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 güne başlarken 2 tekila shotlasan daha mutlu bir insan olursun
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 antidepresanları boşver uyuşturucular daha güzel, ot, lsd kafana göre takıl.
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 antidepresan ne olm cek alkolü gitsin
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 _anijav_ said: açılın ben psikoloğum , arkadaş depresyondadır emin olabilirsiniz :) depresyonla psikiyatri ilgilenio ama psikoloji diil
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 o da zaten psikolog değil. jinekolog gibi gösteriyo nicki
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Anti depresan kullananlara ben mi böyle salak lan bu gözüyle bakıyorum benim gibi düşünen de var mı?(tabi ölüm gibi şeyler olur depresif hal yaşarsın onun dışında)
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dartanian said: Anti depresan kullananlara ben mi böyle salak lan bu gözüyle bakıyorum benim gibi düşünen de var mı?(tabi ölüm gibi şeyler olur depresif hal yaşarsın onun dışında)aslında şu anda senin için salak lan bu gözüyle bakıyorum
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kişisele vurursak ters giderim ama
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ee antidepresan içmek istiyen birinin topikine ben antidepresan içenleri salak gibi görüyorum demek de kişisel olmuyor mu ?
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 O kişiyle bi münasebetim olmasa yazmam merak etme tanımadığım insana.Bağımlılık yapan bıraktığında çarpıntı gibi etkiler yapabilen ilaçlar.
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sdeceokuyangenç said: _anijav_ said: açılın ben psikoloğum , arkadaş depresyondadır emin olabilirsiniz :) depresyonla psikiyatri ilgilenio ama psikoloji diil İkiside ilgileniyor ilerki aşamalarda terapide alıyorsun
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bu anti-depresan ilaçların farklılıklarından anladığın anlamına gelmiyo ama =)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Reçetesiz anti depresan denmiş. Buyrun
escape Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=284906918805&ref=nf şunu dinle ilaca gerek kalmaz.
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Dartanian said: O kişiyle bi münasebetim olmasa yazmam merak etme tanımadığım insana.Bağımlılık yapan bıraktığında çarpıntı gibi etkiler yapabilen ilaçlar.Hiçbir bağımlılık tehlikesi yok çoğunun.İlk kullanım aşamasında vücut alışana kadar bir süre anormal etkileri oluyor o kadar
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sdeceokuyangenç said: bu anti-depresan ilaçların farklılıklarından anladığın anlamına gelmiyo ama =)Klinik psikoloji var orda ilaç tedavi yöntemlerini tanıtıyorlar marka marka olmasada genel anlamda bir bilgim var +Kendimde çok kullandım hala kullanıyorum
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sence o bile zararlı değil mi?Sonuçta sen de psikologmuşsun sanırım ve ilaçsız tedavi etmeyi amaçlayan birisindir. Çok ağır vakalar haricinde tutmuştum zaten ben dediğimi. Birisi burda reçetesiz ilaç istiyo sence ne kadar mantıklı? Soulberryi severim iyi biridir de şu yaptığını özelden de söyledim mantıklı değil.
Öne çıkan mesajlar