yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 rolünü fln bilmeyen etmeyen yok dmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 efsane ya bu adam... her kimse oyun sonunda açıklansın da bir daha ki oyunlarda ilk onu gönderelim maymunlar cennetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bastan sona okuyunca Süper ya ..cok iyiydi bu monkey island..cok güldüm tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sen bir çırpıda okuyunca güldün de biz bilgisayar başında öm atılmasını beklemekten o kadar gülemedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Gecenin karanlığında yükselen çığlık sesleriyle uyandınız uykularınızdan ve elemle Silphatos'un kıpırdamadan uzandığını farkettiniz; http://www.delriomedia.com/questions/wp-content/uploads/2008/09/dead-monkey.jpg Silphatos'un aslında Guybrush'ın tayfasından Stan(Guard) olduğunu öğrendiniz. Gün 5: Gündüz Linç için gerekli oy sayısı: 4 hayattakiler said: 1.yunusemre 2.egoyagmur 3.nameless 4.Holy 5.Bittus 6.Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ##Linç Oyu : Yunusemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 holy hangi nedenle beni linç ettiğini söylemek ister misin? Yoksa sadece linç oyu olsun diye mi verdin? Her neyse senin dedektif olduğuna emin olduğum için sana karşı oy kullanmıycam ama bu ikisinden biri mafya değilse ben de maymun deelim nameless said: ##Linç oyu: mulgear6 oyun ilerlesin artık egoyagmur said: yada oyun ilerlesin ##Linç Oyu : Mulgear6 ki bence az mesaj, ve tren oldumu katılması dolayısıyla nameless mafya. ##Linç oyu: nameless Özellikle söylüyorum bundan sonra gelen trenlere dikkat edin de aman diyim, zaten kaybettik kaybedicez adamlar o kadar çok kişi ki kendi başlarına trenleyebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ve Holy o oyunu çekmezsen zaten 2 yada 3 tane mafya war ortada bir trenle bende gittiğimde mafyalara kazanabilir oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 holy bir açıklama yapacakmısınız neden yunusemre linç. Bende işkilleniyorum ondan ama emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Smoke said: sen bir çırpıda okuyunca güldün de biz bilgisayar başında öm atılmasını beklemekten o kadar gülemedik :)dısardan takip etmek daha mizahi :)....icerde ne yasınıyor bir fikrim yokda..bayagı beyendim cok iyiydi .tşkler herkese takip ediyorum dısardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bence bu kadar kastığın için sen mafyasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Smoke said: holy bir açıklama yapacakmısınız neden yunusemre linç. Bende işkilleniyorum ondan ama emin olamıyorum.baştan beri sürekli bizi yanlış yönlendirdi, yanlış insalara yöneltti. zaten az kişi kaldık, yunusemrenin söylediği isimlerden de kıllanıyorum ama bilemiyorum. bence yunusemre mafya. oyunun inanılmaz uzaması da can sıkıcı hale getirdiği için hemen kullandım oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://www.canpages.ca/blog/wp-content/uploads/2009/03/monkey_smoking_1a.jpg ahah konuyla alakası yok bu fotoğrafın, maymunun ifade beni benden aldı sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 mafya ölmeden oyun bitti ya haaheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 cepten yazdigim icin uzun yazamiyorum. su noktada tek guvenilcek kisi holy. yunusemreden yana kullanacagim oyumu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yanlış yönlendirmemden kastın ne acaba? Son 2 townie asıldığında benim oyum yok onlara farkındaysan, e mafyaysam da bi zahmet o trene katılırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 mulgear'a oy vermişim yauw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 up be... ben artık roleblocker olayına inanmıyorum ve Holy diyorum linç oyu: Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yauw şu aktif olmayanları keselim zaten nameless diyorum kesin diyorum mafya diyorum da kime diyorum daha sabah olduğundan beri toplam 3 kişi msj atmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sen benim mafya oldugumu gec. ben inanilmaz sogudum gunlerce beklemekten hicbir sey olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bende abi bu oyuunun sonu ya afk lıktan terk, yada hadi bitsin diye mafya win zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Abi yeter bölümün kısmetini kapattınız. Bitirin artık bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hahaha. sezonluk oyun bu, yaz boyu oynamayı planlıyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ZaugnaKhaldun said: Abi yeter bölümün kısmetini kapattınız. Bitirin artık bu ne. bitirelim de adamlar oynamıyo ki abi, her sayfada 4-5 mesajım war walla kendi kendime konuşuomuşum gibi hissediyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hadi yeni yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar