Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ##Linç Oyu : Krusty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 benim kafamda kurduğum liste o. ölenlerin şüphelendiklerine göre kurduğum bi liste. en azından alakalı olduklarını düşündüklerim listesi. liste1 said: 15.mulgear6 13.Bittus 10.nameless 8.tunca liste2 said: 1.yunusemre 2.egoyagmur 6.Lancelion 9.Silphatos 14.Smoke tamamen yanlış olabilir tabi. varsayım sadece. benide kesebilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Krusty said: tunca nameless Bittus mulgear6 bu adamlar mafya beyler. Krusty bu mesajınla ilgili açıklama yapar mısın lütfen? Yoksa benim de oyum Krusty'ye gidecek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 derken yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bilmiyorum sonuçta kafamda kuruyorum sadece geçmiş mesajlara bakarak. ben bilmiyorum ama mesela siz hiç bilmiyorsunuz. attığım mesaja göre yargılıyosunuz ve yanlışsınız. kesin görelim istiyosanız. zaten tovniyim hep baydım oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 çok yavaş dönmüyor mu oyun? Kalanlar hiç bişi düşünmüyor mu kim katil kim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 krusty'de bir numara yok beyler. düz townie o adam. bana mafya demesini de geçen oyunki kadar çok aktif olmama bağlayarak yazdığını düşünüyorum. holy de aşırı saf davranıyor ondan dediği gibi dedektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 of kimin eli kimin cebinde belli degil bu ne ya holy biraz sallamış bence ama emin de olamıyorum simdi doktorun yatması da fena olmus aktiftablet mafyaymıs di mi tam olarak anlamadım onu random oy verip mafya indirdiysek helal team ilk oyu veren de kesin mafya degildir demek oluyo ayrıca bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ha bi dk aktiftablet mafya degilmiş egoyagmur ya noob ya mafya bence durun biraz daha okuyım bari tam çözemedim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 egoyagmur geçen oyun da çok karıştırdı ortalığı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne alakasi var bu oyunda gecen oyundaki gibi fail olmayayim diye ortaya isim bile atmiyorum sacmalamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 geçen oyunu bilmiyorum da nameless çok göze batıyo linç oyu: nameless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ya mulgear6 sürekli abuk subuk insanlara durup dururken bok atıp hedef belirliyo. Sürekli bir hedef değiştirme çabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Hedef degistirme cabasi derken? Kimse bana karsi bi oy atmamis ki. Yada ikiden fazla kisi suphelenmiyo ki benden. Ben gorduklerime dayanarak nameless a oy veriyorum ki mafya olduguna da gercekten inaniyorum. Holy sana da hic ama hic guvenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bence holy doğru söylüyo samimi gözüküyo yazdıkları. o yüzden holy bir hedef gösterirse aynı hedefe veririm ben de oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 berk cidden saçma oynuyor bence ama yetoluğundandır bu prolly inaktif vagonlayamayacaksak mesajlara bakalım artık so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 inaktif vagonlayarak bir yere varamadık ki şimdiye kadar. ben mesajlardan mulgear ve krusty'den şüheleniyorum 3-4 gündür. bunlardan birini kesmeliyiz bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 holy ve krusty temiz, bizden. şüpheli gördüğüm biri yok. mulgear'ın oyu saçmalıktan sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben mesaj attıktan sonra saatlerce sessiz kalınması hepinizin mafya olduğunu gösteriyor. açıkça sfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 millet bıraktı gitti ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bi daha başlatalım mı yetişemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aloow uyumayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yo guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 selam napıoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 nameless ın mafya olduguna nerdeyse eminim keselim mafya çıkmazsa beni kesersiniz biter hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar