smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aramay güvendim aradım ama sorduğum konu 2003 te konuşulmuş zaman değişti bir iki sorum var.. 1.dial-up ile oynayabilir miyim? oynarsam ne kadar lag olur? (yani 2 ay fln oynamayı düşünüyorum (tabiki mmrgp hastalıktır bırakamazsssssın durmuda var da inşallah olmicak öyle çok çalışcam öss ye :) ) yani işte biraz kastırsam biraz pvp(ya realm versus realm oluyo glıba bunda) ona gırmeye fılan calısıcıam ıkısındede (pvm, pvp) de bı problem olur mu?) (parantezlerden vaz geçmeliyim) 2.benim arakadaşımın baya eski bir daoc'u var ilk çıkan fln, şimdi bir dolu add-on fln çıktı. onunla oynayabilir miyim? 3.benim çok fena patch çekmem lazım dimi? :( sucxks :([signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 oynarsın eğer bilgisayarın config i yüksekse dial upla oynayan arkım var rahat diyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 amd athlon 1800 512ddr nvcida gf fx5200 edit:bu arda sitede bi problem var yada benım bıl. kafayı baya yedı[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. [Bu mesaj smerten tarafından 07 Ağustos 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 seni bil kafayı yedi :) oynarsın canım rahat arada bir loss olur oda gayet normaldir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bence MMO'ya para vereceğine biraz daha üstüne para koy broadband bağlantı al, tabii bu benim fikrim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 aslında doğru söylüyor bağlantı alsan daha iyi şu an piyasada güzel seni idare edebilecek bedava mmolar var mesela mu online var türkçe server'ıda açıldı bekleriz :) yarın yeni bağlantıya gececekmiş lag fln da olmicik :) oh kebap[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 abi bağlantı satın alcak olsam, otururum babamı kafalarımi sabit ücret desem 60 desem yeter herhal ama... size yaz başında geçen iki tel konuşmamı aktarıyorum: "dlili dlili dlili (bizim tel öyle çalıoydu) ben:alo diğer kişilik:alo b:buyrun dk:ben telekomdan arıyorum, adsl başvurusu yapmışsınız ilk saıradasınız. söyleyin gelip bağlayalım (tam olarak aynısı değil tabeke) b:tamam ben ebeveyn ile görüşüp sizi bilgilendiriyim çlink (teli kapadım) b:ühhhhhhüüüüüüüü böhüüüüüüü böhü böhü" iki gün sonra "dlili dlili dlili ben:alo diğer kişilik:alo b:buyrun dk:ben telekomdan arıyorum, adsl başvurusu yapmışsınız ilk saıradasınız. söyleyin gelip bağlayalım (tam olarak aynısı değil tabeke) b: (babamla daha konuşamamıştım hiçte düşünmüyordum)siz onu iptal edin... dk: (biraz şaşkınlıktan sonra) eee peki... çlink b:böhüüüüüü böhüüüüüüüü" iki tel. konuşması da aynı dikkat çekiyorum... kabul etmememin sebebi bu sene öss ye başlıyorum ve gerçekten önemli benim için hedefimde büyük ben o bağlantıyı alırsam, büyük ihtimalle bi swg bulurum ve direk sınıfta kalırım... yani ben daha karnesinde 2 olmayan adam diyorum size direk sınıfta kalırım, anam babam beni evlatlıktan men eder fln.. (tmm biraz abarttım ama swg böhüüüüüüüüüüüüü) hea bu arada vermicem ki para topu topu 2 ay filan oynıcam 15 $ olsa ayllığı 30$ eder onla ne bağlantısı doğru düzgün warhamemr maketı bılem alamam :) hikayeler %100 gerçektir böhüüüüüüüüüüü swg böhüüüüüüüüüüü edit:imla[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. [Bu mesaj smerten tarafından 07 Ağustos 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: smerten, 07 Ağustos 2004 23:34 tarihinde demiş ki: abi bağlantı satın alcak olsam, otururum babamı kafalarımi sabit ücret desem 60 desem yeter herhal ama... size yaz başında geçen iki tel konuşmamı aktarıyorum: "dlili dlili dlili (bizim tel öyle çalıoydu) ben:alo diğer kişilik:alo b:buyrun dk:ben telekomdan arıyorum, adsl başvurusu yapmışsınız ilk saıradasınız. söyleyin gelip bağlayalım (tam olarak aynısı değil tabeke) b:tamam ben ebeveyn ile görüşüp sizi bilgilendiriyim çlink (teli kapadım) b:ühhhhhhüüüüüüüü böhüüüüüüü böhü böhü" iki gün sonra "dlili dlili dlili ben:alo diğer kişilik:alo b:buyrun dk:ben telekomdan arıyorum, adsl başvurusu yapmışsınız ilk saıradasınız. söyleyin gelip bağlayalım (tam olarak aynısı değil tabeke) b: (babamla daha konuşamamıştım hiçte düşünmüyordum)siz onu iptal edin... dk: (biraz şaşkınlıktan sonra) eee peki... çlink b:böhüüüüüü böhüüüüüüüü" iki tel. konuşması da aynı dikkat çekiyorum... kabul etmememin sebebi bu sene öss ye başlıyorum ve gerçekten önemli benim için hedefimde büyük ben o bağlantıyı alırsam, büyük ihtimalle bi swg bulurum ve direk sınıfta kalırım... yani ben daha karnesinde 2 olmayan adam diyorum size direk sınıfta kalırım, anam babam beni evlatlıktan men eder fln.. (tmm biraz abarttım ama swg böhüüüüüüüüüüüüü) hea bu arada vermicem ki para topu topu 2 ay filan oynıcam 15 $ olsa ayllığı 30$ eder onla ne bağlantısı doğru düzgün warhamemr maketı bılem alamam :) hikayeler %100 gerçektir böhüüüüüüüüüüü swg böhüüüüüüüüüüü edit:imla Akliın varsa başlama. Geleceğini bi oyun için karalamaya değmez zaten. Biz başladık bu b.ka bırakamıyoruz. Bırakalım diyoruz, yazın bi yere gidiyoruz, eğleniyoruz ediyoruz, kışın geliyoruz bilgisayar gördüğümüz anda yie bağlanıyoruz. En iyisi bilgisayar almican eve toptan bitecek olay.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 başalmaıyorum zaten, almadım bile adsl bu arada o msg yi editesne 1.usttekı msg ye quote ypamaya ne hacet 2.okdar uzun msg quote lernır mı=?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: smerten, 08 Ağustos 2004 00:28 tarihinde demiş ki: başalmaıyorum zaten, almadım bile adsl bu arada o msg yi editesne 1.usttekı msg ye quote ypamaya ne hacet 2.okdar uzun msg quote lernır mı=? Hep yapıyorum ben boşver :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: smerten, 07 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki: 2.benim arakadaşımın baya eski bir daoc'u var ilk çıkan fln, şimdi bir dolu add-on fln çıktı. onunla oynayabilir miyim? 3.benim çok fena patch çekmem lazım dimi? :( sucxks :( imdak?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 son cikan platinum(daoc+si+to) version'u alirsan cok fazla patch cekmezsin ama trial cekip ustune expansionlari alirsan.. :)[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L2 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hyr ilk versiyonu var? ne kadar pathc çekmem lazım? yada bi cable ı ark. a gitsem onda çeksem benim hard diske filan atabılır mıyım?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 atarsın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 son cikan expansion(new frontiers) netten cekilen free expansiondir. platinum pack'de oda varmi bilmiyorum, onuda cekmen gerek. onunla birlikte 250mb civari bisi olur tahmini. :)[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L2 ML1 Theurgist all other chars retired. [Bu mesaj thanatos tarafından 08 Ağustos 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: thanatos, 08 Ağustos 2004 17:51 tarihinde demiş ki: 250mb civari bisi olur tahmini. :) hımmm hemen arkadaşım gitmeden halletmeliyim bu işi yada bir cable lı yer bulmam lazım yoksa 250 mb yı ben dıal up la yok yanı 121 mb ındırmıs adamamım da abı.. ama bişey daha sorucam beki stop&resume edebilir miyim?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 stop/resume olayi yok ne yazik ama bilemem eger support.camelot'a baglanip belki download edebilirsin ama emin degilim...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 peki başka bişey soracağım ben şimdi bunu bir başak yerde dl ettim ama hardisk aktarma gibi bir yöntemim yok.. cd'ye yazabilir miyim? nasıl? bellı bı klasör filan mı var aktarmam gereken yoksa butun oyunu fln mı nasıl yapabılırım acaba? boyle bısey mevcut degılse donanım'a hardısk ın yanına baska hardısk baglanır mı? nasıl? seklınde bı topıc acmam gerekecek[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yaw bu 250mb lik hedeyi arkadaşında dl et sonra oyunun dosyasını rar et eşşek gibi ufalır zaten ozamanda cd ye cek bilgisayarına tekrar aç rar den[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 patch cekerken dosya dosya cekip eskisiyle degistiriyo klasorde. bu sebepten patchi cdye atamazsin yada cektigi dosyalari takip edip, not alip, teker teker cd'ye atabilirsin. :) dosya dosya cektigi icin dogal bi pause/resume olayi var. expansion'i patcherla degil fileplanet'tan cekiyosun zaten, onda problem olmaz baska yerden cekip cdye atarsin.[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yani patch leri kendim çeksem expansion'u başka yerde çekip yazsam olur... ne güzel.. ben yapayım bu işi.. [signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. [Bu mesaj smerten tarafından 09 Ağustos 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar