Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Beslemek istediğim tek canlı bunlar. Ama Türkiye'de nasıl buluruz, nasıl ediniriz hiç bilmiyorum. Bir şekilde getirseler de bir dünya para isterler. Üstelik sağlıklı mı olur, yaşlı mı olur; güvenemem. Güvenilir bir yolunu umarım birlikte buluruz. Oldukça canayakınlar. Bir o kadar da sevimliler. Fazla söze gerek yok, sizi şunlara bakmaya davet ediyorum:Wikipedia Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. En azından ilgilenenler çıkarsa edinmenin yolunu birlikte daha kolay bir şekilde bulabiliriz diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dogadaki her canlıyı "AA COK ŞİRİN ben bunu beslerim ki" diye edinip besleyemezsin. bi kere bu hayvan evcil değil. kendi ekosistemine uydurabilecek misin beslerken iklim sıcaklık kosullarını saglayabilecek misin dogada beslendigi sekilde besleyebilecek misin hayır. anca işkence edeceksin ve ömrünü eziyet edilmekle geçirecek hayvan. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 " ayyh çok şekerler diyip " civciv alan sonra tavuk olunca " ayhh napçam ben bunu şimdi " diyip sokağa atan insanlar varken, bu gayet satar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Fistan said: dogadaki her canlıyı "AA COK ŞİRİN ben bunu beslerim ki" diye edinip besleyemezsin. bi kere bu hayvan evcil değil. kendi ekosistemine uydurabilecek misin beslerken iklim sıcaklık kosullarını saglayabilecek misin dogada beslendigi sekilde besleyebilecek misin hayır. anca işkence edeceksin ve ömrünü eziyet edilmekle geçirecek hayvan. (td) Belirttiğin tepkilerle beslemeyi düşünmedim. Araştırdım. Uyumluluk sağlayabilen hayvanlar. Wiki'ye baktıysan nesil tükenmede "least concern"'deler. Adaptasyonları çok iyi hayvanlar ve beslemenin yolları var, evde gayet besliyorlar. Youtube'dan zamanında epey izlemiştim. Bir de anlamadım ki bu nasıl iş herkes laf sokmaya çalışıyor. Keşke sokmadan sen de besleniliyor mu diye araştırsaydın da "AA COK ŞİRİN ben bunu beslerim ki" diye bir mantıkla üstüne atladığıma kanaat getirmeseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sugargliders 101 diye video varmış. ciddi ciddi bunları besleyen, üreten falan insanlar var yani. ama aynı amerikalılar evde kaplan, küvette timsah falan da besliyo. sincaba benziyo, hareketli, sevimli diye de besliyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Aynı zamanda zeki hayvanlar. 15 sene falan yaşayabiliyorlarmış. Avustralya'da bulunmalarından dolayı aslında aklıma bir fikir gelmişti de, pek bilemedim :D fikrim geldi Anzac'lar geliyorlar aslında Avustralya'dan her sene. Kafalayabilirsek önceden bir şekilde gelenleri gidip satın alabiliriz... De getirebilirler mi, getirirler mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 her insan gibi kedi-köpek besle, ne gerek var pokemon almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Laorx said: her insan gibi kedi-köpek besle, ne gerek var pokemon almaya. Boyut olarak daha uygun bizim eve. Bir de ev ahalisi izin vermez kedi köpek beslemeye. Bu daha portatif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bunları getirip/getirtip satmayı mı planlıyosun? laf sokmak amaçlı söylemiyorum, yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bella said: bunları getirip/getirtip satmayı mı planlıyosun? laf sokmak amaçlı söylemiyorum, yanlış anlama. Amacım satmak değil edinmek bir tane. Konuyu burada açmamın nedeni belki isteyenler olursa birlikte bir yolunu bulma şansımızın daha yüksek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sincaptan farkı nedir bunun sırf kızlara hava atmak için mi.benim sugar gliderım var :) ha ayrıca kesinlikle barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bu hayvanları dogal hayatından koparmaya kimsenin hakkı yok. dogruyu soyleyince3 laf sokmak oluyor heralde senin mantıgınla. beslenebiliyor diye bişey yok araştırdım youtube hede hodo diye bi argumanda vahsi hayvanların evde beslenebildigini rahat ettigini gostermez ve bunu kimse iddia edemez. napıcak hayvan ben evde yasamam diyip intihar mı edecek? burası da amerika değil eyalet eyalet kanunlar değişsin. eivne bi kartal koy bakalım nasıl bi ceza yiyorsun dogu karadenizde atmaca kültürü var yuzyıllardır onlar için adamlar özel belge alıp besliyorlar. aldıgın hayvan dogada kırlardan kırlara agactan agaca atlayan ya da herneyse işte ozgurce takılan bi hayvan sen getir onu kapat eve. halıda kostursun yurusun ne güzel sevimli ay yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Abicim pardon, hangi hayvanları doğal hayatından koparmaya hakkımız var, hangilerinin yok? O kararı sen veriyorsun sanırım, söyle de uyalım. Balık beslenmez, doğada ordan oraya yüzer. Kuş beslenmez evde. Doğal hayatlarında uçarlar onlar öyle. Kedi köpek desen evde ne ararlar. Doğal ortamları bağ çayır falan. Evet... İstisna var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sugar gliderin insana alışma derecesiyle köpeğinki farklıdır, demagoji yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Outside Australia, the Sugar Glider is a popular domestic pet because of its lively and inquisitive nature; with plenty of attention (a minimum of 1-2 hours of daily human interaction), it bonds well to human companions. Sugar Gliders are known as "pocket pets" because of their size and natural sociability. Although most vendors advertise the Sugar Glider as sociable the pet actually takes a long time to adapt to its human owner, and does not do well with other pets. Sugar Gliders are also known to be especially intelligent. Where legal, the Sugar Glider is not difficult to breed in captivity under the right conditions. If a sugar glider is not tame when acquired, time, patience, and gentle frequent training sessions will eventually allow bonding of the glider to its owner. Gliders adore being near their owners, inside a shirt (hint wear two shirts and let the glider hang out between them, or else their claws will tickle or scratch!) or in a pocket. They will be lovely companions, who view you as an equal. Sugar gliders do not respond at all to punishment or domination, so treat them with respect, gentleness and understanding, and you will be rewarded with a devoted companion! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar