Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Tv.

Revell

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basketbol sevenlerin gözü aydın :) NBA TV Kablo Tv ye geçmiş. Şimdilik çok sıkıcı bir maçın 3-4 kere tekrarını gösteriyorlar. Sezon açılınca daha güzel olacak inşallah
Mesaj tarihi:
Arama kudretli bir opsiyondur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Sizin adınıza sevindim[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
ewt sevindirici bi olay ama abi bi haftadır beynimiz uyustu I LOVE THIS GAME diye diyei.....umarım sezon acılınca daha eglenceli olur.....:)[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Mesaj tarihi:
:D I Love This Game (maksat kıllık olsun) sezon başlayınca coşarsınız abi ;)[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
  • Yeni Oluştur...