Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://cadde.milliyet.com.tr/2010/06/02/YazarDetay/1245423/Dunyayi_gezmek_efsane_degilmis bizimkiler gazeteye cikmista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ne bilim okumadim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gözlemlerime göre bu dünyayı en fazla doktorlar geziyor, doktorsan %90 doktorla evleniyorsun zaten, böyle prof fln olunca ünivde dönerden aldığın paranın haddi hesabı olmuyor, karı koca bide dönerden alınca parayı harcayacak yer bulamıyorlar tabi. sonra her izinlerinde bi ülkeye gidiyorlar. Tandığım prof doktorların çoğu geziyor böyle dünyayı. buda böyle bi gözlemimdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yerlerinde olmak isterdim ama elinde imkanın varsa gezip dolasırsın yoksa nereye dünyayi geziyosun,il dısına cıkarken bile bilet parası hesap ediyosun dünyayı gezmek bi yana dursun bu aralar mali durumuma takmıs durumdaym mezun olucam da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dünyayı gezmek zor da efsane değilmiş =( gücü, imkanı ve uygun işi olan gezebiliyor güzel güzel.. bize özenmek düşüyor.. =( linki düzelttim.. hostel işi iyi olmuş ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bu zenci çocuk kafasını anlamıyorum ben de. insan memleketine gelen her beyaza atlar mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 doktorların çok gezmesinin sebebi çok fazla kazanmaları değil ilaç firmaları götürüyor her bi yere valla hakkaten kral iş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 nasıl zor değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 zor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bu da mı zor değil ha, söyleyin bu da mı zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yavaş "zor değil". böyle düşüncesizce yazanları tecrit edicem. zaten dünyadan haberleri yok. zor değilmişmişmiş.. lan sopa geliyo bak. kime göre zor değil. sana göre eşek hanımefendi hazretleri. bana göre zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 efsane olmadığını zaten hepimiz biliyoruz, gezenler var, şahidiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 çalışırsan kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bak hala kolay diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Haber saçma, gezileri yapan kişiler daha da saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ractamainus said: yavaş "zor değil". böyle düşüncesizce yazanları tecrit edicem. zaten dünyadan haberleri yok. zor değilmişmişmiş.. lan sopa geliyo bak. kime göre zor değil. sana göre eşek hanımefendi hazretleri. bana göre zor. zor ne lan zor ne.. imkansız gibi bişi.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ZaugnaKhaldun said: Haber saçma, gezileri yapan kişiler daha da saçma. :D gezemiyorum diye kıskanma lan sen de geziyoruz mis gibi işte gazeteye bile cıkmısız fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 someone said: İster ihtiyacınız konaklayacak temiz ve konforlu bir hostel olsun isterseniz de keyifli bir ev partisi düzenlemek, artık bilin ki İstiklal’in göbeğinde sizin de bir eviniz var! 40 TL ? gecelik ? sonra noluo gece böbreklerini alip götürüolar açığımı kapatıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhammed93 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Fistan said: http://cadde.milliyet.com.tr/2010/06/02/YazarDetay/1245423/Dunyayi_gezmek_efsane_degilmis bizimkiler gazeteye cikmista aa sizinkiler türkiye'ye mi gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Evet 4 tane kafen olacak bir de hostelin bana da zor gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar