Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 evet. bir arkadaşım hoşlanıyor da utandı konu da açamıyor ben cengaverlik yapayım dedim ehau. taktik istiyo yavşayamıyormuş. kız çirkin, çocuk da yakışıklı olduğunu sanıyo. böyle bi durum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 italyan kızlar adonise bakıyomuş. pis salladım afsahjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kız çirkin, çocuk da yakışıklı olduğunu sanıyo. bu nası bi denklem yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Kız kızdır işte.Fiziksel farklı bi beklentileri yoksa ruhsal açıdan onlar da dengesiz erkeklerden hoşlanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 biz hiç görmedik ki italyan kız bi tane formula patronuna veren vardı kötü yola düştü http://www1.pictures.zimbio.com/gi/De+Grisogono+Party+Cocktail+Party+63rd+Cannes+qx7KWd5N1uRl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya çocuk nası yavşak olcam diyo bi yardım edin çocuğa. jahrein de banlandı di mi. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu yemegi yapsin gotursun http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/0f482872-0f4a-4e8f-a4d0-fab0abcfcbc4_eb5a1.jpg en az 3 cocuk diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bella ben kendisini bağlıyorum msnden attım topicin linkini bi sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kız için yavşak olmak gibi bi isteği varsa nasıl olunduğunu bize sormasına gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bella said: ya çocuk nası yavşak olcam diyo bi yardım edin çocuğa. jahrein de banlandı di mi. pff. ne lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bence tam tersi. kız çirkin derken? sen onu çirkin sanıosundur bence. ilk bakışta çirkin gibi gelirler sonra bir iki harekette hastası yaparlar adamı öyle kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya topik sahibi benim. bu hayvan tamamiyle yanlıs konu acmis. nasıl erkeklerden hoslanır vs degil durum. o konuda fikire ihtiyacım yok. zaten degismem yani bi kız icin. en azından bunun icin. ilk olarak kız cirkin degil lan o kadar. ama benim kız sınırlarıma gore cirkin tabi. zaten isin ilginci kızın nesinden hoslandim bilmiyorum. ama hoslandım sanirim. sıcak kanlılık fln degil ama bu yani hoslandıgım. neyse sorun tanısamamak filan degil. zaten tanıstık, kız geldi tanıstık fln. muhabbet de degil sorun, neyseki tanımadıgım insanlarla bile muhabbete atlayıp gelistirmekte sorunum yok. sorun su. ben yavsak bir adam degilim. nasıl yavsak olcam. kızla muhabbet sorun degil. onu kurarım her an. aynı ortamda da bulunurum sanırım bi sekilde o da sorun degil. fakat kıza hoslandımı belli etme amaclı olan yavsaklıklardan yapamiyorum. kız anlarsa is kolay ama isin kotusu feci iyi de laf yapar, saklarım duygularımı iyi yada kotu. NASIL YAVSICAM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 italyan futbolu göz önüne alınırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 teyallam adam barbunya çıktı, o kız sana bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 şunu anlamıyosun yavşak olmamak iyi birşey, yavşak olmak kötü birşey. o yüzden yavşak olma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 milletin verdiği taktiklerle yol alınmıyomuş üniversite 1. sınıfta öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kız bana bakmıs ki yanıma geldi akila. ben arkadasımla konusurken o atladı kenardan. ama bana yavsaklık ogreticek biri lazım. böle adam akilli davranma degil. jahrein ve dartanian bence bu iste ustalar. dartaniandan emin degilim ama jahrein hadi lan. yavsaklık ogret bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hayvan da babandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kıza acılmak degil taktik istedigim nokta he. ona gore yazın. bildigin yavsaklık istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kızla hangi dilde konuşuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Jahrein Grandmaster usta ben adeptte kaldım.hatta bu ara düştü skillim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 sen turkce yaz ben gerekli sekilde deistiririm yavsaklıgı. ama bole hareket olarak yavsaklık beklemeyin. hani yavsak el sakaları filan. yapamam öle. istesem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kız sana atladıysa daha ne uğraşıyosun onu anlamadım, neyin yavşaklığını yapıcan, yavşaklık derken ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Böyle danslı içkili ortama götür.Çevren bilsin kıza yavşıcağını.Hatta arkadaşların sevgili olur 2 öpüşürse falan dans ederlerse sen de kızla dans edersin...Derken dans samimileşir falan ne bileyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 pul koleksiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar