vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 denizli ye gecmis olsun dileklerimi sunuyorum,ne olursa olsun takım onun yönetiminde ii isler yaptı hakkını yememek lazım. schuster gelicek tarzı gecio cogu yerde ama ben türk hoca gelmesi taraftarıyım,türk hoca ile cok daha basarılı olacagımıza inanıyorum.ama iste türk hoca olarak kim gelecek o da büyük sorun yılmaz vural cok büyük süphelerim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Resmi açıklamada yalanladılar. İstikrar adına Denizli'nin kalması mantıklı ama sağlık durumu engelse istifasıda mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 PZero said: yılmaz vurular büyük takım topcusuna o yaptığı hareketleri yapamaz yemez . vurular kim bilmemde yılmaz vural yapar adam deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Vururlar adamı, yapamaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Rewendor said: denizliye gelene kadar beşiktaşın çok daha büyük sorunları ve bunların da tek bir çözümü var: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs219.snc3/22635_306448280954_716940954_4690221_6202524_n.jpg hahahsahdhahs mukemmel sadhsahdsha yarildim gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 NTVSpor'da basın toplantısı yapıyo Denizli ile Demirören. Edit: Sağlık sorunu nedeni ile ayrılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar