Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop pili

yav

Öne çıkan mesajlar

HP marka laptop kullanıyorum 15 gün sonra falan 1 yaşını doldurcak kereta.

Pilin aniden bitivermesi sorunu başladı birkaç gündür

Genelde hep prize takılı kullanırım ve yapılmaması gerekenleri yaparım; işte fişe takılı olsa da pili çıkarma alışkanlığım yok ve genelde tam bitmesini beklemeden tekrar bağlıyorum prize ama yine de 1 yıl içinde 10dk sı dolmadan kapanacak şekilde eskimemesi gerekirdi pilin.

Ayrıca bu eskime süresi kısa sürede oldu yani demek istediğim bundan 1 ay önce hiçbir sorun yokken daha sonra pil henüz %20lerdeyken şak diye kapanmalar başladı ve geçen hafta pilin çok hızlı bir biçimde bittiğini farkettim.
Demin de çıkarır çıkarmaz %75'e düştü ve 5 dakika içinde kapandı...

Yani sanki 1 ay önce benzin deposuna bir delik açılmış da bu delik geçen gün genişlemiş gibi resmen boşalıyor benzinim. Acaba başka ne gibi bir sorun olmuş olabilir?

Ve esas sorum garantiden yararlanarak teknik servise vermek istesem sadece pili vermem yeterli olur mu yoksa beni tüm makineden birkaç gün ve hatta birkaç hafta mahrum mu bırakırlar? :/ Bunu merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Ve esas sorum garantiden yararlanarak teknik servise vermek istesem sadece pili vermem yeterli olur mu yoksa beni tüm makineden birkaç gün ve hatta birkaç hafta mahrum mu bırakırlar? :/ Bunu merak ediyorum

aleti alırlar direk. yine de yerinde olsam verirdim direk. kolayca hallolur inş.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de hp laptop var. yaklasık 2 seneyi gecti sanırım, belki biraz daha fazla. senin gibi ben de surekli fişe takılı kullanırım ama gene de pil seninki gibi ölmemiş. yani burda kullanıcı hatası istediği kadar olsun pil 1 senede 10dklık ömre inmemeli.

garantisi filan duruyor mu? değiştirirler mi bi dene istersen. saçma çünkü 1 senede böyle birşey olması
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...