yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 HP marka laptop kullanıyorum 15 gün sonra falan 1 yaşını doldurcak kereta. Pilin aniden bitivermesi sorunu başladı birkaç gündür Genelde hep prize takılı kullanırım ve yapılmaması gerekenleri yaparım; işte fişe takılı olsa da pili çıkarma alışkanlığım yok ve genelde tam bitmesini beklemeden tekrar bağlıyorum prize ama yine de 1 yıl içinde 10dk sı dolmadan kapanacak şekilde eskimemesi gerekirdi pilin. Ayrıca bu eskime süresi kısa sürede oldu yani demek istediğim bundan 1 ay önce hiçbir sorun yokken daha sonra pil henüz %20lerdeyken şak diye kapanmalar başladı ve geçen hafta pilin çok hızlı bir biçimde bittiğini farkettim. Demin de çıkarır çıkarmaz %75'e düştü ve 5 dakika içinde kapandı... Yani sanki 1 ay önce benzin deposuna bir delik açılmış da bu delik geçen gün genişlemiş gibi resmen boşalıyor benzinim. Acaba başka ne gibi bir sorun olmuş olabilir? Ve esas sorum garantiden yararlanarak teknik servise vermek istesem sadece pili vermem yeterli olur mu yoksa beni tüm makineden birkaç gün ve hatta birkaç hafta mahrum mu bırakırlar? :/ Bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yav said: Ve esas sorum garantiden yararlanarak teknik servise vermek istesem sadece pili vermem yeterli olur mu yoksa beni tüm makineden birkaç gün ve hatta birkaç hafta mahrum mu bırakırlar? :/ Bunu merak ediyorum aleti alırlar direk. yine de yerinde olsam verirdim direk. kolayca hallolur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 servis için tüm kutu içeriği gerekli. şarj aletine kadar. hp lerde kronik bi sorun vardı pille ilgili. aratırsan belki bulabilirsin. böyle pili çıkarıp tuşa falan basılı tutuyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bende de hp laptop var. yaklasık 2 seneyi gecti sanırım, belki biraz daha fazla. senin gibi ben de surekli fişe takılı kullanırım ama gene de pil seninki gibi ölmemiş. yani burda kullanıcı hatası istediği kadar olsun pil 1 senede 10dklık ömre inmemeli. garantisi filan duruyor mu? değiştirirler mi bi dene istersen. saçma çünkü 1 senede böyle birşey olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ya makineyi atarım sırt çantama gider orda 10-15 dk gösteririm de sen bi aleti ver biz sana döneriz derlerse çok fena bari finallerin başında falan olsaydı o zaman verirdim makineyi 5-10 gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 HP olması kötü olmuş memleketimde. Senin ki gibi bir sebepten arkadaşım laptopunu servise vermişti ve adamlar 30 iş gününü kullandılar , sonra para iadesi diye bi 30 mu 45 gün mü daha ne kullandılar. Sonunda para iadesi aldı ama 2-3 ay laptopsuz kaldı adam. Umarım sürünmezsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ne kadar ki bu bataryalar? sürünmem valla adam gibi davransınlar davranmazlarsa ömrüm boyunca HP felan almam olur biter bana giren çıkan bişey yok işte batarya pahalı değilse yok yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi hp mi.. hiç uğraşma sana tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 www.dealextreme.com da sıfır yan sanayi piller var, 50 60 lira falan. ama sürer işte biraz gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dealextreme'den ipod kılıfı aldım 2-3 hafta oldu hala gelmedi tırsmaya başladım yani 4-5 dolar bişey değil de 50dolar felan vermem oraya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dealextreme o konuda cok guvenilir, panik yapmayin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dealextreme den RC aldım bi tane 60 dalıra hiçbirşey olmadı 4 haftada geldi gerçi ama geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ebayden pil aldım 9 cell, 1.5 haftada geldi. normal 6 cell parasıne felan. laop top mac olmadığı sürece, pil ömrünün garantisi yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 pil ömrü için ideal doldurma nasıl oluyor ? Her kullanımda prizdemi olsun yoksa sadece bitince mi prizde olsun ? %80 doldurma bıdısını kullanmalı mı kullanmamalı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 burda biraz açıklamışlar. Alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar