Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seviye floor, Z=-15

Faust

Öne çıkan mesajlar

ya bence insanlar faust u yanlış tanıorlar bende hiç sevmezdim ama gerçekten biraz muhabbet ettikten sonra kötü niyeti olmadığını anlıyabiliosunuz şuan gayet iyibir arkadaşım[signature][hline]SlayerTR

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, şimdi okuma fırsatı buldum.
Bu faust davası nedir çözemedim, leon jade (the-dark) diye bir çocuk lostage'i birbirine katmış, beni faust göstermiş v.s.
tekrar söylüyorum, ilgim alakam yoktur.

herkes kendi yolunda ilerliyor.[signature][hline]how much longer?
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında seviyesizlik bir yerde işe de yarıyor, şu forumda 10 dakika geçiren biri hangi shard'a güvenilmez, hangisinin admini/yöneticisi kalitesiz, hangisininki bu işi kaldıramayacak biri öğreniyor. Onlarca shard açıldı diye şikayet ediyorsunuz, ama şuraya bakan insan bunlar arasında bi tane düzgününü bulabiliyor mu? Derler ya balık baştan kokar diye, eh bütün balık başları burada, baka baka kokanları, kılçıkları ayıklıyo insanlar işte... Aslında ayıklanmalarına da gerek yok, daha 1 veya aradan zman geçse 3 günlük accountlarında patlamamış balonlarıyla birbirlerinin kafalarına vurmalarından, her konuyu saptırıp "düşman"larıyla kavgaya dönüştürerek kişisel tartışma yapmalarından, ve hatta yazı tarzlarından bile anlaşılıyor koku 1000km öteden.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Ağustos 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...