Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ne oluyor bu forumlara? Herkes birbirine girişiyor. Bakın, gerçekten bu bölümde başarı sağlanılmak istiyorsan bu bölüme yazı yazmak admin onayından geçsin derim. accountunu kapan buraya geliyor. bir çözüm, ya da kurallar okunmadan topic açılmasın. Rica ediyorum. Biraz ciddi biraz kurallı olalım, dizginleyelim kendimizi.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Forumlar Forumluktan Çıkmış, Sadece klavyesi olan yazıyor mantıgı var.. Moderator kadrosu Degişmesi şart.. Kylie [Bu mesaj GraveCursed tarafından 08 Ağustos 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Güzel Söylemissin o ismi gereksiz sahıs ile bende kavgalıyım ama ben agzımı bile acmadım biliyordum en gec 2 gun içinde yörünge dısı olucaktı. Neyse Onlar Gibileri Çok Geldi Çok Gitti. Bazilari Pisman Oldu Nick Değiştirdi gene aramızda gerci neyse.. Önerin Hosuma Gitti. Ama Buranında Adminlerinin uğraşması demek oluyor oda.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ya bunun adminleri uğraştıracağını sanmıyorum, ya hiç değilse baggio'ya bırakabilirler bu işi. girebilecekleri o belirler. ben bile gönüllüyüm yetki verilirse.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 AntaresUoOwner: yine güle güle :rock:[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: GraveCursed, 08 Ağustos 2004 16:30 tarihinde demiş ki: Moderator kadrosu Degişmesi şart..Isinize gelen mesaji silip isinize gelmeyenleri birakacaginiz forum istiyorsaniz, Amentes forumlarini kullanabilirsiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Aeris bişey diyim Bak bana :) ben hep gülüp geçiyorum sende öyle yap inan farketmeyeceksin dalga gececeksin sürekli bu kıllık yapanlarla onlar hangi dilde konuşuyorlarsa sende onlara o dilde cevap vereceksin kasma kendini rahat bırak bronxun lafı keep freshing :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Baçyo işini iyi yapıo asıl sizin değişmeniz lazım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Baggio, 08 Ağustos 2004 16:45 tarihinde demiş ki: said: GraveCursed, 08 Ağustos 2004 16:30 tarihinde demiş ki: Moderator kadrosu Degişmesi şart..Isinize gelen mesaji silip isinize gelmeyenleri birakacaginiz forum istiyorsaniz, Amentes forumlarini kullanabilirsiniz. Lol harbi komik çocuksun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Çocuk? anlayamadım? Kişisel kavgalarınız yarıda kesilince neden moderasyon'a b*k atılıyor?[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 eğer baggio cocuksa hepimiz bebeyiz ozaman ahan bunu diom (ben baçyoya yalakalık fln yapmıyorum zaten aramızda sürtüşmeler bolcana oluyor atraksiyon fln :D)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: -Aeris-, 08 Ağustos 2004 16:48 tarihinde demiş ki: Çocuk? anlayamadım? Kişisel kavgalarınız yarıda kesilince neden moderasyon'a b*k atılıyor? Dikkat ederseniz ilk kim yazmıs ben dusuncemi soyledim hemen amentes diyor.. amentes kesin buna bir sey yaptii[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Amentes göremedim cümlelerimde?[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 God Modda olan baggio'u demek istedim ben..[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Evet Baggio buranın tanrısıdır, beğenmiyorsan gidebilirsin. Benim üstüme vazife değil git demek, ama buranın uberlerini baggio yönetir.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveCursed Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Baggio buranın tanrısı ama nedense hala bazı seylerı aşamamış..[signature][hline]Hayat bisiklete binmek gibidir, pedalı çevirmeye devam ettiğiniz sürece düşmezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 u uber? u nubi?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: AntaresUoOwner, 08 Ağustos 2004 16:40 tarihinde demiş ki: Bu accountu banlemiyorum, ama tek bir şikayete bakar, hemen belirteyim. Ya adam gibi mesaj atacaksanız atın, ya da takılın "banleseniz de komaz bana süperim ben" modunda, görelim ne kadar devam ettiğinizi. Paticik yönetimini beğenmek zorunda değilsiniz; ama buraya mesaj atabilmek için o yönetimin koyduğu kurallara moduyla adminiyle uymak zorundasınız.[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Baggio, 08 Ağustos 2004 16:45 tarihinde demiş ki: said: GraveCursed, 08 Ağustos 2004 16:30 tarihinde demiş ki: Moderator kadrosu Degişmesi şart..Isinize gelen mesaji silip isinize gelmeyenleri birakacaginiz forum istiyorsaniz, Amentes forumlarini kullanabilirsiniz. +1[signature][hline]I Love Brit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 HEEEEEYTTTTTT :) Bakın baggio burda mod olduğu icin bizden daha özgür hareket edebilir sokun bunu o 1mmetrelik kafanıza[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ne demek burda mod olan daha özgür konuşabilir saçmalamayın allah aşkına belirli kurallar vardır bu kurallar dahilinde herkes istediği gibi konuşur mod muş değilmiş buna bakılmaz bazı şeyleri anlayın artık buranın ağası var o ne derse ol olur ayakları fos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 aaa görememiştim faust aramıza tekrardan hoşgelmiş :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dünyayı kurtaran adam gibi bişey heralde bu, direk forumu kurtarmaya gelmiş tekrardan. acımış bize. sağol baba!! sfdkj :p[signature][hline]| Project: the lost age | who is tazmanyak | tla radio!! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paticiği bırakıyorum diye gidip, fake accountla gelen ve barış ortamı sağlamak isteyen kişi Faust :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Erutan, 08 Ağustos 2004 17:03 tarihinde demiş ki: HEEEEEYTTTTTT :) Bakın baggio burda mod olduğu icin bizden daha özgür hareket edebilir sokun bunu o 1mmetrelik kafanıza said: Kerhuzad, 08 Ağustos 2004 20:27 tarihinde demiş ki: ne demek burda mod olan daha özgür konuşabilir saçmalamayın allah aşkına belirli kurallar vardır bu kurallar dahilinde herkes istediği gibi konuşur mod muş değilmiş buna bakılmaz bazı şeyleri anlayın artık buranın ağası var o ne derse ol olur ayakları fos. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar