SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 nileppezdel said: shapshal said: "ben patide göz önündeyim, bizim çok güzel bir arkadaş çevremiz var burada, hep böyle şakalar espiriler falan" havası vermeye kasan "isimle hitap" modası Böyle yaftalamamak lazım ya, isimle hitap arkadaşın olan yada iyi kötü tanıdığın adama yaparsın, normaldir. Mesela benim nikimi hatasız yazabilen pek kimse yok şu forumda c/p yapmadan, bi de nileppezdel var Ege var sdfsdf tanıyan adam kısaca Ege der kasmaz uzun uzun yazmaya. nlep yzması bile zor. Tanımayan da nil der zaten ehah :D ama sonuçta çok doğal yazılır genelde bunlar, bir kasış durumu yoktur. Dediğim gibi böyle yaftalamasak daha güzel olur :) Ayrıca bloodybeast'e de katılmıyorum. mulgear6 başarısız troll o konuda arkandayım ama geri kalanlarına katılmıyorum paticik değişmese sıkılmazdık bence, şurada milletin yazası gelmiyosa gidiyorlarsa yeni tarzdan ve çoğunlukla yeni üyelerin getirdikleri akımlardan sıkıldıklarından gidiyorlar, eskisi gibi olsa sıkılmazlardı bence Abi ben ege yerine gevrek desem olur mu sana, izmirlisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 shapshal said: ulan amma yeni üye eski üye muhabbeti döndü be. ben rahatsız oldum artık. uzun bi süredir "ben patide göz önündeyim, bizim çok güzel bir arkadaş çevremiz var burada, hep böyle şakalar espiriler falan" havası vermeye kasan "isimle hitap" modası süregidiyordu (tabi herkes için geçerli değil bu durum, ama hakikaten çok alakasız örneklerle çok kez karşılaştım). bunu da eski yeniyle birleştirince hakikaten sürekli "yok lan öyle şey" dediğim mahzun vs. piç muhabbetine yakınlaştığımızı görüyorum. belki de en iyisi paticiğin hede hödö durumu, kalitesi gibi konuları kendimize saklamak, bilemedim. siz babaginzin erbezinde gezeriken biz forumd akursun atiyoduk eskiyix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 tanıdığın adama nikle seslenmek biraz komik kaçıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aras'a katılmadan edemiyorum yaneğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 sende haklısın tabi Yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 meraba sevgili saeros ben de yazmis oldugun bu nacizane postuna katilmakla beraber replerimi sunuyorum. bazilariniz da laf sokcak yer ariyo, komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bence gökalp nil ve yavuz en haklıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aras da hic haksiz sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 aras inanılmaz bir adam ya çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 SeaGle said: nileppezdel said: shapshal said: "ben patide göz önündeyim, bizim çok güzel bir arkadaş çevremiz var burada, hep böyle şakalar espiriler falan" havası vermeye kasan "isimle hitap" modası Böyle yaftalamamak lazım ya, isimle hitap arkadaşın olan yada iyi kötü tanıdığın adama yaparsın, normaldir. Mesela benim nikimi hatasız yazabilen pek kimse yok şu forumda c/p yapmadan, bi de nileppezdel var Ege var sdfsdf tanıyan adam kısaca Ege der kasmaz uzun uzun yazmaya. nlep yzması bile zor. Tanımayan da nil der zaten ehah :D ama sonuçta çok doğal yazılır genelde bunlar, bir kasış durumu yoktur. Dediğim gibi böyle yaftalamasak daha güzel olur :) Ayrıca bloodybeast'e de katılmıyorum. mulgear6 başarısız troll o konuda arkandayım ama geri kalanlarına katılmıyorum paticik değişmese sıkılmazdık bence, şurada milletin yazası gelmiyosa gidiyorlarsa yeni tarzdan ve çoğunlukla yeni üyelerin getirdikleri akımlardan sıkıldıklarından gidiyorlar, eskisi gibi olsa sıkılmazlardı bence Abi ben ege yerine gevrek desem olur mu sana, izmirlisin ya istanbulluyum ben, simit de bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dönen tekme atmak istedim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ıskaladın tekmeyi kırıldı vana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kermt üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 beğenmeyen patiyi çektirsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ama kermit geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar