Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://i48.tinypic.com/k3ndhf.png veya:
prondir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi frogland yazmış eleman fdsad.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 eleman dediğin burdan biri abi işte, niye bu kadar şaşırdınız.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi fede ile denizde bi resimleri vardı onu da koydulardı kılıçdaroğlu başlığına sdfgg
kerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 koy kendini sen de 4chande ol o kadar istiyosan agaloch
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yanlız biri çirkinleşmiş. Gerizekalılaşmayın.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi kimlği belli olmayınca şerefsizleşiyor bizim insanımız biraz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu değilde başka biri başka bi thread e fede kermit ginaly deniz fotosu koymuş
quuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tamam bi öküzlük yapıp adamın fotosunu haberi olmadan koydunda,yazılanlar ne abi ordaki:(
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 e yani.. bu habersiz resim kullanma olayı bile zaten saçma iken sonrasında iyice sıvamış kim yaptıysa..
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ahha ilk tahmin ahmedinejadıyla ünlü iran
QueenofSpades Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Benim için orada o lafları edenler lütfen gelsin yüzüme de etsin; anonimitenin arkasına saklanıp böyle çirkinlik yapmaya lüzum yok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yuh lan. Hani tamam anlaşamam kermitle ama bu yapılan çok terbiyesizce olmuş. Kınıyorum kim yaptıysa
forçen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi en büyük hatayı siz buraya topiği açarak yaptınız. tanıyıp biraz kıl olan ne isterse yazıcak bütün forum görücek. ben tanısam anonimliğin tüm gücünü kullanırdım sanırsam :D
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tamam geyik döner fotomun konmasına bişi demem şimdiye kadarda bişi demedim senelerce. ama oraya kalkıpta aptal laf yazan annesi akşehir kerhanesinden çıkma orospu çocuklarıda eğer birazcık götleri varsa ben yaptım desin. hayır kafamda 1 kaç kişi yok değil burda laf döndüren "kermit forumdan karı kaldırmış" diye sağa sola laf eden piç kuruları yok değil. yani anlık sinirimle kimin yaptığını siklemeyip o kafamdaki 1 2 kişinin suratında ömrünün sonuna kadar taşıyacağı bi iz bırakabilirim. yaptığınız ayıp. forumu zaten bırakmıştım sizin gibi karaktersiz, kanı bozuk piçler yüzünden ama herkes bi anda bu linki verince son yazımıda yazayım dedim. ha oraya yazılan yazılarda bundan sonra zerre sikimde değil. herkes istediğini düşünebilir benim ve sevgilim hakkında. takmam geçerim ama yani son bi kaç gündürde dönen laflardan sonra terbiyesizlikten başka bişi yapmadığınızı söyleyeyim.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben link vermedim zaten öle bişi olacağını kestirerek ama israil bilmemne konuları arasında o resmi görünce güldüm baya bi hehe //araya kermitin mesajı girmiş forçene yazmıştım
Öne çıkan mesajlar