DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ünlü olduk akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://i48.tinypic.com/k3ndhf.png veya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 frogland ne ya ahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi frogland yazmış eleman fdsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 eleman dediğin burdan biri abi işte, niye bu kadar şaşırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi fede ile denizde bi resimleri vardı onu da koydulardı kılıçdaroğlu başlığına sdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 koy kendini sen de 4chande ol o kadar istiyosan agaloch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yanlız biri çirkinleşmiş. Gerizekalılaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 anonimlik yaramıyo bizim millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi kimlği belli olmayınca şerefsizleşiyor bizim insanımız biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu değilde başka biri başka bi thread e fede kermit ginaly deniz fotosu koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tamam bi öküzlük yapıp adamın fotosunu haberi olmadan koydunda,yazılanlar ne abi ordaki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 e yani.. bu habersiz resim kullanma olayı bile zaten saçma iken sonrasında iyice sıvamış kim yaptıysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ahha ilk tahmin ahmedinejadıyla ünlü iran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Benim için orada o lafları edenler lütfen gelsin yüzüme de etsin; anonimitenin arkasına saklanıp böyle çirkinlik yapmaya lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 italyan adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yuh lan. Hani tamam anlaşamam kermitle ama bu yapılan çok terbiyesizce olmuş. Kınıyorum kim yaptıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi en büyük hatayı siz buraya topiği açarak yaptınız. tanıyıp biraz kıl olan ne isterse yazıcak bütün forum görücek. ben tanısam anonimliğin tüm gücünü kullanırdım sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tamam geyik döner fotomun konmasına bişi demem şimdiye kadarda bişi demedim senelerce. ama oraya kalkıpta aptal laf yazan annesi akşehir kerhanesinden çıkma orospu çocuklarıda eğer birazcık götleri varsa ben yaptım desin. hayır kafamda 1 kaç kişi yok değil burda laf döndüren "kermit forumdan karı kaldırmış" diye sağa sola laf eden piç kuruları yok değil. yani anlık sinirimle kimin yaptığını siklemeyip o kafamdaki 1 2 kişinin suratında ömrünün sonuna kadar taşıyacağı bi iz bırakabilirim. yaptığınız ayıp. forumu zaten bırakmıştım sizin gibi karaktersiz, kanı bozuk piçler yüzünden ama herkes bi anda bu linki verince son yazımıda yazayım dedim. ha oraya yazılan yazılarda bundan sonra zerre sikimde değil. herkes istediğini düşünebilir benim ve sevgilim hakkında. takmam geçerim ama yani son bi kaç gündürde dönen laflardan sonra terbiyesizlikten başka bişi yapmadığınızı söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben link vermedim zaten öle bişi olacağını kestirerek ama israil bilmemne konuları arasında o resmi görünce güldüm baya bi hehe //araya kermitin mesajı girmiş forçene yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar