pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Harbiden sıçışımın resmiydi bugün olanlar. Son bir saatte neredeyse saniyeleri saymaya başladım ve süre azaldıkça elim ayağım tutmaz oldu. Veda pastası yediğimi hatırlıyorum. Lokmalar mideme değil de sanki ciğerime iniyordu, nefes alamıyordum. Bir ara boğulacağım sandım, basınç pompasını ağzıma sokup sonuna kadar ittirmek istedim. Yapamadım. Bir fotoğraf dediler. Sevmiyorum fotoğraf çektirmesini, anılar acıdan başka bir şey vermiyor diyemedim. Sırıttım aptal gibi. Kapıda gördüm son kez, üç saniye baktım, sigaramı yakıp basıp gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 aşk mı, nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 stajyerler gitti sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 noldu abi kimi gördün?what happened jack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya işten atılmış ya stajyerler gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 stajyerler gitti bencede bu kolay kolay üzülmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kesin bi kız var işin içinde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pekaziz said: Kapıda gördüm son kez, üç saniye baktım, sigaramı yakıp basıp gittim. cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 üzülme, sen daha iyilerine sahipsin. http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2732/170/38/540339653/n540339653_1433963_4526239.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 keşke gidip konuşsaydım diyeceğin anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İstifa edeceğim sanırım. Gidip KPSS kasayım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pekaziz said: İstifa edeceğim sanırım. Gidip KPSS kasayım tekrar. bi kız için değer mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İçkisine/Gazozuna ilaç atsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Pes etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 etme arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pes etme dedi ve trollenmedi mi konu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 patiye yazacak kadar darlanmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pes etme fifa et dememiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Başarısız behlül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bir kız için KPSS kasmak ? oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bi erkek icin kassaydi daha mi iyiydi çırraaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 KPSS nedir yaw memurluk sinavimi. Kiz hangisi stajer olanimi. Kiza acildin mi sana mavi boncuk verdimi. Bilinmeyen bir cok soru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bencede detaylandirmak lazim.. merakla gelismeleri bekliyoruz yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Pekaziz zaten yeni başlamamış mıydı işe ya. Noldu anlamadım ben bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 pekaziz said: Lan ben 4 yaş küçük stajyere sulanırken utanmıştım, millet neler yapıyormuş. Vay anasını Türkiye. olay bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar