Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmiş zaman olur ki.. (bir babacumun hatırladıkları)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Arada eski eşyalarımı karıştırırım bazı ufak tefek şeyler çıkar, hpsininde bir anısı olduğundan saklarım, anlamlar yükerlim ve böylece etrafı incik cıncıkla dolu bir çöp eve sahio olurum.. tabii bir süre öncesien akdar böyleydi drum şimdi hepsini sınıflandırıp kolilerde ya da dosyalarda saklıyorum.

bu sakladıklarımdan bazıları gerçekten anlamsız ve çöp olarak değerlendirilebilir ama en azından iki kişi için anlam ifade eden şeyler bunlar zaman zaman rasladıkça paylaşayım diyorum keza geçenlerde yine eski eşyaları düzenlertken (karıştırırken) bulduğum anket defteri hakkında konu açmıştım.. artık onun yerine bruadan paylaşayım diyorum.. aslında çevirim içi günceme yazacaktım sonra üşendim muhtemelen buradan c/p yaparım bir kısmını

"tl;dr"çiler sizleri de unutmadım ve hemen buradan baylaşımımı yapıyorum

http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/tara0001.jpg

Ders kaynağı olarak verilen spirallenmiş kitabın kaynakça kısmından koparılmış yarım sayfanın arkasına şu not düşülmüş;
"Sevgili ildeniz,
Eğer bir vakit kalkarsan,
yere bir sürü yastık koydum
Bayağı rahat olabilir zira
vantilatör neyin var. oraya
yatarsın.
Sevgiler
Emine Beder"

Emine Beder mahlasıyla imza edilmiş bu notu yazan kişi Xaenin-Kaan dan başkası değildi. Bu notu Elaidi'nin henüz askere gitmediği bir dönemde Kaan'ın evinde konuk olduğum ve Umur'la beraber (daha çok Umur'un anlattığı) lise anılarını anlattıkları güzel bir akşamın ardından sızdığım yerden kalkınca buldum. Sağolsun ev sahibi bana koltuk minderlerinden rahatlığından hallice bir döşek ayarlamış ve muhtemelen yerde sızmama kıyamamıştı. Ertesi günün sabahında erken kalkıp evden çıkmam gerekmişti, Kaan'a bir teşekkür bile edememiştim.. uyuyorlardı ben de onları uyandırmaya kıyamadım.
Keşke günün tarihini arkasına not düşseydim tarihi de pek hatırlayamıyorum, Kadıköy'e içmeye gitmiştik, Şükrü Giresun'a gidecekti, Dela'nın abuksubuk bir film ödevi mi ne vardı (adam kulağında bluetooth kulaklıkla gelşmişdi böyle bir iş adamı gibin) sonra Chemical'ın kulaklarını çınlatyıp akabinde telefon etmiştim herif napıyor ne ediyor diye.

Hatıralar sarmış 4-1 yanımı

"tl;dr"çiler için geliyor;

Özet geç lan piç!

kahramanımız gecenin birköründe uyandığınad bir not bulur ve yattığı yeri daha düzgün bir yerle değiştirir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...