razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://www.empireonline.com/features/50-greatest-video-game-characters/ baya güzel hazırlamışlar. bazılarının yeri çok alakasız ama ayrıntılı liste olmuş. baya eksik var gerçi. raziel ya da en azından kain'in olması gerekirdi ilk aklıma gelenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 dsündüğüm kadar vahim deilmis acıkcası. ama full thorttle-ben yok mesela. sıralarmalar biraz garip. anlamıyorum zaten insanların gordon freman saplantsını. sıfır bir karakter. sayıylada 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bloodlines'tan Jack, Legacy of Kain'den Kain, CoD:MW'ten Cpt. Price, Oblivion'dan Lucien Lechance (veya herhangi bi dark brotherhood karakteri), NWN'den Aribeth, Grim Fandango'dan Manny Calavera. Daha vardır aklıma gelmeyen. Bunlar nerde abi? Konsol fanatizminin dibine vurulmuş resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 konsol oyunlarını "oha tuşlara random basıcak bi alet yaparsan %80inini kontrolöre dokanmadan bitirebilirsin kamil!" diye görüyorsanız listeyi de "mauhuahuahua ne salak adamları almışlar be!" diye göreceğinizden emin olabilirsiniz.. özellikle resident ev. ve halo.. bunlar için overrated bile yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bu arada fail ya, Manny varmış sdkjlnlaksjdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nameless one'a girip higher verin lower verenleri de bulup bilgisayarlarını hackleyin. oyunu bir iki chapter oynamaya dayanamayıp olayı anlamadan ne lan bu diyen hırt insanların işi bu hissedebiliyorum yoksa mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cuce said: anlamıyorum zaten insanların gordon freman saplantsını. sıfır bir karakter. sayıylada 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hiç bakmadan yazıyorum süper mayro kesin 1.cidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 pff 2.imiş. yalnız empire'ye göre gayet güzel bir liste eksikler olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ardeth said: Cuce said: anlamıyorum zaten insanların gordon freman saplantsını. sıfır bir karakter. sayıylada 0. hiç konuşmuyor diye kişiliksiz mi sayıyosunuz abi adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 max payne yok bi kere. çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 allahını seversen en ufak bir karakter belirtisi gösterebilirmisin? o kadar oyun boyunca sadece sürüklenip durdu,en ufak bir secim bile yapmadı. hayatta kalmak icin ne gerekiyosa sadece onu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cuce said: allahını seversen en ufak bir karakter belirtisi gösterebilirmisin? çekingen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ... geciniz freeman, loderunner'ın loderunner'ından daha cok karater sayılamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ardeth said: Cuce said: anlamıyorum zaten insanların gordon freman saplantsını. sıfır bir karakter. sayıylada 0. bende halflife manyaklığını anlamıyorum sene 2010 lan ha bide 15 dktan fazla halflife oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 25 ARTHUS MENETHIL.. hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 nameless one ve minsc'in üst sıralarda olması hoş ama çok eksik var. ayrıca Ardeth said: nameless one'a girip higher verin lower verenleri de bulup bilgisayarlarını hackleyin. oyunu bir iki chapter oynamaya dayanamayıp olayı anlamadan ne lan bu diyen hırt insanların işi bu hissedebiliyorum yoksa mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Listenin adı yanlış, en popüler yada sevilen 50 oyun karakteri listesi yapmışlar. Gordon Freeman karakter olarak hiçbir şey göstermemiştir belki ama oyunkarakteri dendiğinde 10 insandan 9unun aklına ilk olarak Gordon Freeman gelir. Bu bir gerçek. Listenin adı yanlış. Hayır mario'ya ağla, lemmings'e ağla Gordon'a ağlayacağına bi de. Ayıp arkadaşım sfsd Ayrıca ilk 10'a baktım Kratos yoktu, 47 yoktu. Hadi karakter özelliği olmayan 2 tane fazla ve ilk 2de diye 47 olmasın da Kratos'u ilk 10'a almayanın alnını karışlarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ilk oyundan sonra ikincisinin çıkması beklenirken yapımcılar oyunda freeman'ın yine konuşmayacağını açıklamışlardı. bunun nedeni olarak da oyuncunun olabildiğince kendi olarak hissetmesini istediklerini söylemişlerdi. bence bu şekilde kalması daha iyi oldu, açıkçası istemezdim duke nukem gibi laf atmasını oyunda. mesela hl2'yi 2 saatte bitiren elemanın videosunu izlerken çok kez yarılmıştım. hayır adam benle aynı oyunu oynuyordu ama karaktere kişiliğini yükleyerek oynuyordu, işte alyx'in babası konuşurken sandalye çekip oturmalar, soru sorulduğunda kafa sallayarak onaylamalar falan. oradaki kişilik eksikliğini adam dolduruyordu yani. valve bir nevi isteğine ulaştı bence. ama evet orda freeman yerine mario'nun 1up mantarını koysan o da birinci olurdu çünkü oyunun yeri ayrı karakterinden çok. yine de hl'ın bu yönünü seviyorum ve yaptığı işler açısından freeman, karakter olarak da g-man efsanevidir bana göre. yemek sonrası wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Ha mesela listede g-man yoksa o da ayıptır. 50 karaktere de bakamadım utanarak itiraf ediyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mmmmonster Kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gordon freeman ın last man standing olayı hoşuma gidiyor, aldıgı derecede ona yeterli kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kratos a yazık edilmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Shen Tsung beklerdim, veya MK serisinden birisini. Bir de B.J. Blazkowicz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 arkadaşın evdeyim de net felaket, guybrush threepwood kaçıncı o listede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar