Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi 50 oyun karakteri


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

konsol oyunlarını "oha tuşlara random basıcak bi alet yaparsan %80inini kontrolöre dokanmadan bitirebilirsin kamil!" diye görüyorsanız listeyi de "mauhuahuahua ne salak adamları almışlar be!" diye göreceğinizden emin olabilirsiniz..

özellikle resident ev. ve halo.. bunlar için overrated bile yeterli değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nameless one ve minsc'in üst sıralarda olması hoş ama çok eksik var.

ayrıca
Ardeth said:

nameless one'a girip higher verin lower verenleri de bulup bilgisayarlarını hackleyin.

oyunu bir iki chapter oynamaya dayanamayıp olayı anlamadan ne lan bu diyen hırt insanların işi bu hissedebiliyorum yoksa mümkün değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Listenin adı yanlış, en popüler yada sevilen 50 oyun karakteri listesi yapmışlar. Gordon Freeman karakter olarak hiçbir şey göstermemiştir belki ama oyunkarakteri dendiğinde 10 insandan 9unun aklına ilk olarak Gordon Freeman gelir. Bu bir gerçek. Listenin adı yanlış.

Hayır mario'ya ağla, lemmings'e ağla Gordon'a ağlayacağına bi de. Ayıp arkadaşım sfsd

Ayrıca ilk 10'a baktım Kratos yoktu, 47 yoktu. Hadi karakter özelliği olmayan 2 tane fazla ve ilk 2de diye 47 olmasın da Kratos'u ilk 10'a almayanın alnını karışlarım ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyundan sonra ikincisinin çıkması beklenirken yapımcılar oyunda freeman'ın yine konuşmayacağını açıklamışlardı. bunun nedeni olarak da oyuncunun olabildiğince kendi olarak hissetmesini istediklerini söylemişlerdi. bence bu şekilde kalması daha iyi oldu, açıkçası istemezdim duke nukem gibi laf atmasını oyunda. mesela hl2'yi 2 saatte bitiren elemanın videosunu izlerken çok kez yarılmıştım. hayır adam benle aynı oyunu oynuyordu ama karaktere kişiliğini yükleyerek oynuyordu, işte alyx'in babası konuşurken sandalye çekip oturmalar, soru sorulduğunda kafa sallayarak onaylamalar falan. oradaki kişilik eksikliğini adam dolduruyordu yani. valve bir nevi isteğine ulaştı bence. ama evet orda freeman yerine mario'nun 1up mantarını koysan o da birinci olurdu çünkü oyunun yeri ayrı karakterinden çok. yine de hl'ın bu yönünü seviyorum ve yaptığı işler açısından freeman, karakter olarak da g-man efsanevidir bana göre.

yemek sonrası wot
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...