nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Amerikadan ps3 alicam online, bestbuy a baktim out of stock, amazon 2-4 week diyor ama 9una kadar adreste olmasi lazim. onerebilceginiz siteler nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 newegg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 out of stock =/.. refurbished bakmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 o zaman kalmamıştır, anca ebayden bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gumruk ? yoksa ben her ay bi ps3 alırım baya ucuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 arkadasim getircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gümrük + shipping diye geliştireyim bende yani birine aldıracaksan ayrı konu da buraya getirteceksen türkiye'deki spotçulardan vs. al garantili daha iyi edit: derken girmiş araya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 haha yok oyle bi ise kalkiscagima burdan alirim. simdi boyle alma imkanim varken kacirmiim diyorum. peki ps3 mu xbox360 mi? ps3 stock durumlari yuzunden yonelebilirim 360 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://www.electronicexpress.com/product?prod_id=17056&refer=6&cpc=6&utm_campaign=froogle&utm_medium=organic&utm_source=froogle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 reyou said: http://www.electronicexpress.com/product?prod_id=17056&refer=6&cpc=6&utm_campaign=froogle&utm_medium=organic&utm_source=froogle +rep.. tam umidimi kesmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yahu 300$ cok ucuz deil ama. 480 TL civarı. e zaten türkiyede de artık 520-530 TL ye satan yerler var (spot tabi, garantisi ikisinin de yok türkiyede). sen asıl gamepad falan aldırt, o cok daha ucuza geliyor. ya da gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bu spot dediğiniz ne oluyo, nası ucuza satıyo adamlar, kaçak maçak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yurt dışından getiriyor, firma garantisi olmuyor. Mesela ben geçen hafta electroworld de 2300 olan lcd yi istanbulbilişimden 1600 e aldım, garantisi samsung değil, istanbulbilişim. Ölü pixel falan çıkarsa kabul etmiyorlar geri, ama değer riske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kisaca bavul ticareti de denebilir.. kacak iste ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Kaçak değildir herhalde, adamlar şehrin her tarafından bağıra bağıra satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kacak oldugu icinde polisi zabitayi gorunce patinaj cekiyorlar ;) aslinda bunun en usturuplu yapildigi yerler dogubank veya spotcular carsisi, ama ordaki dolaplar baska, kimisini ikinci el gosteriolar, kimisini gumruk muhafi.. nihayetinde alayi kacak iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Abi kim kaçıyor, İstanbulbilişim diyorum, şehrin her tarafında dükkanlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 fizban said: yahu 300$ cok ucuz deil ama. 480 TL civarı. e zaten türkiyede de artık 520-530 TL ye satan yerler var (spot tabi, garantisi ikisinin de yok türkiyede). sen asıl gamepad falan aldırt, o cok daha ucuza geliyor. ya da gitar. zaten yaz sonunda amerikaya gidicem 4 ayligina, asil o zaman alirim alcagimi, ama butun yazi stajla gecirme durumum ciktigi icin bi an once ps3 u getirteyim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 spotçularda da garantili ürün satılıyor daha uygun fiyata misal ben doğubank'tan 720'ye garantili almıştım ps3'ümü, gayette babalar gibi eurasia belgesini falan koydular önüme ben aldığım mağazalarda 800-850 falandı tek başına ps3, gerçi media markt falan arada indirim yapıyor stoklu, geçen arkadaşa 750'ye aldık bir tane asdf spot'un olayı zaten üstte denildiği gibi garantili olmaması, sorun çıkarsa at çöpe. İstanbulbilişim kendi garantisini veriyor işte diğerlerinden ayrılan güzel yeri bu, birde şey olayı varmış mesela TV'lerde sanırım belirli sayıda ölü pikseli geri alıyorlarmış. Tam bilmiyorum ama gelecek dönem öğrenci evime buradan bir tv alıp ps3'ü taşımayı planlıyorum izmit'e hehe istanbul bilişimden alacam bende bu arada evet, amerika'dan getirteceğine istanbul'daki spotçular daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar