trix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 amare knicks'e gidince, onun pozisyonunda kimi oynatacaklar? geçen playofflarda kobe-gasol 2lisinden daha çok seviyordum amare-nash 2lisini.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 fisher lakersta kalmıs.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 insan ha deyince bir amare cıkmıyor bence oyun trazları degişcek
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 utah Al Jeffersonı almaya calısıyormus 25 yasında cok saglam bir 4 numara su vaz gecemediklleri yada ellerinde kalan harping ile kirilenkodan kurtulup bir tane saglam 3 numara alırlarsa finale bile cıkarlar umut dünyası belki maimi yi bile yenerler
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 jefferson abartılmış balon bi oyuncudur. boozer'ın yanından bile geçemez.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ha boozer ha jefferson bence pek bir fark yok 20-10 luk adamlar en fazla tarz farkları vardır alabilirlerse gecen seneden farklı olmazlar gerci korver da gitti play offlarda cok iyi oynuyo onu arayabilirler
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi yapma nolur. Jefferson'ın Boozer kadar olabilmesi için 40 fil yemesi lazım. Boozer resmen Utah'ın herşeyi. Deron Williams bile ikinci adam orda ve bu takım play-offta iyi işler yapabilen bir takım. Jefferson sadece küçük takımda olduğu için iyi görünüyor. Çünkü oynadığı takımda sayı atacak adam yok. Mecburen Jefferson atıyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 oldun ya seninle farklı alemlerde yaşayıp aynı maçları izlemiyoruz, ya da çok gençsin ve basketbol anlayışın çok toy daha :)
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Holy said: ve bu takım play-offta iyi işler yapabilen bir takım. tmm da ben utah kötü takım demedim ki Holy said: Jefferson sadece küçük takımda olduğu için iyi görünüyor. Çünkü oynadığı takımda sayı atacak adam yok. Mecburen Jefferson atıyor. boozer da jeffersonda mac basına 14 sut kullanıyor yani kötü takmdayım tüm topları ben kullanırım tarzında bi durum deil ** kafası calısmayan uzun olurda boozer kadar saman kafalı bır adam zor bulunur yalandan savunma yapar rakip dişli içeri oyuncusunu memo tutar yardım savunması getirmez hcumda pas cıkaramaz ancak iyi yer tutacakda omuz vurdugu adam yıkılacak hucum faul yapmıcak o sırada topu kaybetmicek bana boozerı ovmeyin
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Jefferson'ın yerini tutmasın ne olcak ki. Valla ben aldığı senelik ücrete bakarım. Birde minnesota ne karşılığı veriyor jef.'i ? bir iki gelecek yıllarda draft hakkı diyor.. Bana cok saçma geldi.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Sana boozer övülmüyor, jefferson ile karşılaştırılıyor.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 utah birşeyler yapıcaksa iyi bir skorer + pivot alması şart. Bence millsap,jef. pf bölgesinde iş görür. Mesela Bogut olsa utah'ta takım playoff garantiler. Senelik ne kadar alıyor jef. merak ettim
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 direk kafadan bişeyler verelim. boozer boyalı alan skor: 7 jefferson boyalı alan skor: 8.5 boozer dış şut skor: 7.5 jefferson dış şut skor: 4 boozer boyalı alan savunma: 3 jefferson boyalı alan savunma: 5 boozer dış savunma: 5.5 jefferson dış savunma: 3 öle tırt adam falan değil jefferson. hayvan gibi skor üretir boyalı alandan. asist yapılmasına ihtiyaç duymadan kendi üretir. fena adam değildir hiç yani. öle küçük takımın küçük oyuncusu falan filan piuv yani
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Boozer min. de olsaydı o sayılar en az +5 olurdu.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 beyler boozer dediğiniz adam nba'in en kalıplı oyuncusu nerdeyse. howard falan ince kalıo yanında resmen. ayrıca her ne kadar takımını satmış falan olsada zamanında su anda nba'in en iyi 4 numaraları arasındadır açık ara. jefferson ilk sezon çok iyiydide yavas yavas belli oluo bişi olmicağı hatta belkide oldu bile. sabo nun dediğği gibi boozer kadar pasorune dayalı oynamıyo belki ama sanmıormki utah'ın açığını kapatabilsin. şahsen boozer mı jefferson mı deseler 2 katı para bile olsa boozer derim kesinlikle.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kobe raja bell'le buluşucakmış la'de lakers'a gelmesi için. mid level'la alırlarsa cidden gayet guzel bi yedek olur lakers bench'ine. hem savunmada cok cok iyi hemde 3luk tehdidi olan biri. walton'dan sora ilaç gibi gelir.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 iyi bir pivot bulma işi biraz zor zaten kimsede yok öle iyi pivot genelde pf den bozma oluyor Wesley Matthews ile ronie brewer da gitmiş utah dan hatta jeffarsı haberinin altında yalan yoksa söle yazıyor Utah is also in the midst of deciding whether to match another offer sheet fromPortland, which gave guard Wes Matthews a five-year, $34 million contract over the weekend. The Jazz has until next Monday to decide whether to match on Matthews, who became Utah's starting shooting guard after the Jazz traded Ronnie Brewer to Memphis for a future draft pick. That trade annoyed Williams, who indicated that his uncertainty about whether the Jazz could keep its team together was why he only signed a three-year contract extension.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 brewer sezon içerisinde takaslanmıştı memphis'e. hatta daha maç oynamadan sakatlanmıştı.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 boozer chicago ile 5 senelik 80m$ anlasmıs jeffersonun yanlıs bilmiyorsam bir senesi kaldı timberwolves ile son seneside 13m$ civarında jeffersondan emin deilim
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 mokoko said: kobe raja bell'le buluşucakmış la'de lakers'a gelmesi için. mid level'la alırlarsa cidden gayet guzel bi yedek olur lakers bench'ine. hem savunmada cok cok iyi hemde 3luk tehdidi olan biri. walton'dan sora ilaç gibi gelir. o ikisi kavgalı deilmiydi nerde yazıyor o
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 "marc stein twitter" said: Sources: Kobe and Raja Bell will meet face-to-face this week in LA as Kobe continues to recruit his old nemesis in free agency. Link soon "marc stein twitter" said: Lakers still have $1.8M left of their MLE and Raja is guy Kobe wants. The longtime rivals have already talked a lot by phone and text
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 iyiymiş valla 1 sene oynar heralde zaten bu sene sampiyonluk gelirse ucu ucuna gelir zaman ve maimi lakers aleyhine işliyor
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kobe yi korku sarmış. old nemesis falan boşver kankut. miami ocağı kurdu yüzük alamıycam :( gel oyna pls çekmiş resmen. hadi iverson ı da ara kobe.
Öne çıkan mesajlar