Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Off-Season 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

dreagloth said:

Tamam Ömer`i abarttımda, o takımdan hiçbir şey olmaz, sezon sonunda quote larız bunuda.

steve nash ide almislar

abi ben trolluyim diyorum takan yok. Valla ders almam lzm :(
Mesaj tarihi:
Bu sene Miami izlemek 1 taşta 2 kuşu vurmak gibi olacak. Bosh'u saymıyorum takım için gayet iyi oyuncu ama seyir zevki Wade ve Lebron. En güzel hareketleri istila edecek Miami ayıp yav.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

lebron kariyerinde şampiyonluk yaşarsa banlayın beni.

çok onceleri demiştim bunu. hala arkasındayım.
"mark d'antoni twitter" said:

Now Riley has Wade/Bosh/Bron and I have Amar'e/Gallo/Chandler. It's been a tough few weeks.

http://i299.photobucket.com/albums/mm288/THELOSTBOYZ/MJSHADOW.png

http://4.bp.blogspot.com/_LPM0zCWAtqk/TDb-wGdn16I/AAAAAAAAAVM/YddQ8th8hsQ/s1600/james.png

asdasdas RAGEEEEEEEEEEEEEE
Mesaj tarihi:
cavs'da kalsaydı: "ZAAAAAAAA. Takımın yetemediğini gördüğü halde kaldı, sürünsün daha sdgfd."

knicks'e gitse: "ekstra über gelirler için ruhunu sattı!"

bulls'a gitse: "mj'in tahtında gözü var ZAAAAAAA"

denecekti yani. haz etmesem de böyle popüler adamlara her zaman kulp takarlar.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

cavs'da kalsaydı: "ZAAAAAAAA. Takımın yetemediğini gördüğü halde kaldı, sürünsün daha sdgfd."

knicks'e gitse: "ekstra über gelirler için ruhunu sattı!"

bulls'a gitse: "mj'in tahtında gözü var ZAAAAAAA"

denecekti yani. haz etmesem de böyle popüler adamlara her zaman kulp takarlar.

mukemmel aciklamissin.

fan ve haterlerde bosbogazlik bitmez.. kulpcu dukkanlari var :P
Mesaj tarihi:
dün gece yoldaydım ancak şimdi bakabildim lebron'un nereye gittiğine

nefis oldu valla miami, pat riley büyük başganlığını konuşturdu..ama spoelstra'ya yazık olacak, riley bu kadroyu hayatta bırakmaz döner koçluğa
Mesaj tarihi:
"in may, after the cavs were ousted in the conference semifinals, i wrote that lebron was facing one of the greatest sports decisions ever: "winning (chicago), loyalty (cleveland) or a chance at immortality (new york)."

i never thought he would pick "help!""

güzel laf be.
Mesaj tarihi:
o winning, loyalty, immortality'i

loser, ego booster, $$$$ olarak da yazardın oraları seçseydi.

cavs başkanı hiç ağlamasın zaten. senelerdir adam gibi bir takım kuramadılar james'in yanına. mo williams ne allasen ya. sonra terk edilen liseliler gibi comic sans la ağlak ağlak mektuplar yazarsın anca.
Mesaj tarihi:
benim tepkim moderatöre. ilk geldiği zaman cok severdim lebronu. forması bile var nba storedan aldım. ama sonraki hareketleri tripleri falan resmen nefret ettirdi adamdan. ha bide buraya koyduklarımdan 1 2 tanesi benim fikrime uyuyo. geri kalanını tamamen internet geyiklerini herkes gorsun diye koydum.

ha ayrıca masq la fanıyım evet ama hiç ezilme korkum yok. lebrondanda boshtanda cacık olmaz. miami'de oynarsa yine wade oynar. şampiyon falan olabilirler tabi ama ben hala diormki lebron kariyerinde şampiyon olamaz
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Sen kin beslemissin lebron'a niyeyse. O jordan foto'su nedir abi. Adam gelmiş geçmiş en iyi basketbolcuya saygı duyuyor diye korkak mı oldu.

Abi saygı duysun evallahta. Sanki bütün dünyada bir tek o Jordan'a saygı duyuyor. Her seferinde Jordan konusu yağcılık. Jordan Bobcats'i alıyor çok hoş bişey ilerde bende alırım filan. Jordan konusunda Lebron bana inanılmaz itici geliyor. Tabi bunların Heat'e gitmesiyle bir alakası yok.

Doğrudur büyük oyunculara her zaman bir kulp bulunur. Ama ben merak ediyorum şampiyon olurlarsa (Ki artık olsunlar yoksa bırakıp gitsinler) normal sezon ve playofflarda kim MVP olacak? İşte bu durum daha sonraki yılları etkileyebilir.
Mesaj tarihi:
Ben sana soyliyim wade de lebron'da boyle birsey icin kapisacak egolari icin arkadasliklarini bozacak adam degiller. Sezon kolay gecerse aralarinda gecicek muhabbet'te -bu sene sen ol seneye ben hede hödö tadinda takilirlar. Benim tek korkum demeçlerindende anlasildigi gibi kücük daglari ben yarattim modunda takilan Bosh. Wade ve Lebron'in ardinda takimin 3 yildizi oldugunu kabullenirse bknz:ray allen ve sakatlik gecirmezlerse kimse onlari tutamaz
  • Yeni Oluştur...