Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Off-Season 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah adam raptors taraftarıymış sanırım okuduğum kadarıyla.
hido'dan baya umutlulardı, koç hedo'yu bitirince hido kötü oldu.

tamamen butthurt'ten yapılmış vidyo
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
carmelo takası olucak cok yakında. su anda netsle 4team deal yapıldı lafları donuyo baya baya. eğer carmelo netsle uzun bi sozleşme yapmayı kabul ederse nets olucak yeni durağı carmelonun. 2 3 gundur chicago soylentileri geziodu deng+taj+2pick olarak. ben kendi açımdan cok isterdim chicago hem cihcago yu severim hemde yeni bi şampioynluk adayı çıkardı ortaya miami, lakers, orlando karşısına.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
boozer sağ elini kırmış. 8 hafta kadar kaçırıcakmış. ömer'e daha fazla sure şansı doğdu boylece rotasyonda. kendini gosterir umarım boozer'ın sakatlık periyodunda hem kendisi hemde chicago için.
Mesaj tarihi:
haklısın zaten şuan nba'e tamamen hazır olduğunu düşünen yoktur herhalde, o tempoda ve yüksek fiziksel mücadelede helak olur ilk zamanlar
fizik olarak çok yol alması lazım, vicüt yapsın kısacası =)
Mesaj tarihi:
http://www.celticstown.com/2010/10/06/semih-erden-impresses-as-boston-celtics-blow-out-sixers/

hadi bakalım. semih ilk preseason maçında beğenilmiş oynadığı oyunla.

http://www.celticstown.com/wp-content/uploads/2010/10/semih-erden-500x248.jpg
"Yup, that's Semih Erden. Is it odd that he looks kind of like the guy who fixes my computer?"

ahahahah
Mesaj tarihi:
Semih ve Ömer'in fiziği gelişir NBA'de, o problem değil de mental olarak ne kadar ilerleyecekler tartışılır. Hido ve Mehmet NBA'e gittiklerinde çöp adam gibilerdi.
Mesaj tarihi:
nba tv digiturkten gg bu arada,
hayirli ugurlu olsun millete

kablo disinda yine kimse seyredemiyecek nba tv. yil 2010 hala agiz tadiyla basket seyredemiyoruz.
Mesaj tarihi:
bare nba tv de yayinlanacak maclar league pass ta da gosterilsin.
en guzel maclari nba tv aliyor genelde bana da memphis - golden state maclari fln kaliyor sdf
Mesaj tarihi:
semih'le ömer ilginç işler yapıyorlar bu gece

semih ilk yarıda 4 asistle sahanın en çok asist yapan oyuncusu, ömer'de ilk çeyrekte 3/3 serbest atış kullandı..maşallah deyin nazar değmesin
  • Yeni Oluştur...