Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 cool =P[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ehe, günümüzdeki 1 milyarlık telefonlardan kullanan türk gençleri için pek tehlikeli. Kolunu kesip alıverirler telefonu valla.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Direk damardan radyasyon hehehehe. Sol ele takmak lazımki daha çabuk etkilesin vucudu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Cebinde durunca daha kötü. Bir ton genetik hastalık oluyormuş :-P[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Pek gereksiz bir meret.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: DoGMeaT, 09 Ağustos 2004 02:14 tarihinde demiş ki: kız güzel değil pardon abi bi daha olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 damardan girer radyasyon direk. çok yanlış bence :yapma:[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Absolut, 09 Ağustos 2004 14:03 tarihinde demiş ki: Direk damardan radyasyon hehehehe. Sol ele takmak lazımki daha çabuk etkilesin vucudu :) [signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Türkçe kullanım kılavuzuna "Bu cihaz takılıyken birbirinize hareket çekmeyin" yazmaları gerekir... yoksa aşşağıdaki konuşma geçebilir. -Hamdi bi 10 milyon borç versene -Dur vereyim... al sana 10 milyon....şlaak...çatırtt[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 O alet varken Cliffhanger filminin başındaki sahne ne zor olurdu. *Düşüyorum tut beni. -Hah yakaladım *Hayır öbür bileğimden tut orda yeni Zokia 576476474 var. -Ben seninnn bileğini deee zokianı daaaa .... +Düülülüllülülüül +Düülülülülülülü +Sayın abonemiz telefon sahibi bey şu an yere doğru 182km/hr ile yaklaşmakta olduğundan çağrınıza cevap verememektedir. Telefon sahibi merhum için hepberaber El Fatihaaaaa[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 washhhhhhhhhhh.=) kız harbıden guzel deıl ya sacı peruk gıbı heueuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bedava verseler direk satarım ya hiç beğenmedim :D[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 onunla anca teli taşırsın 2 dakka konuşsan kol kopar be one öle[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar