Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olay budur! cep telefonu hadisesi.

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

güzel güzel olmasınada :) bize gitmez

bu kadar el şakası yogun bir yerde sakat bu iş
ya telefona zarar gelir veya karşındakinin bir tarafını sakatlarsın

naber lan nerelerdesin diyerek kafaya attıgın tokat adamın kafayı yarabilir[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo

[Bu mesaj Popeye tarafından 09 Ağustos 2004 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oha[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne abi LOL
click to view detailed features yazıyor altında da hoş bi bayan resmi
yahu yanlış siteye mi girdim spywareler istila mı etti nedir ?[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil
Sosyal ağlarda paylaş

Millet neler yapıyor yaws...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...