Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç Soru :)

Gokhan

Öne çıkan mesajlar

Baggio baba dier konu altlarda kaldı yenisini açalım dedim

İşte sen o topicte bişiyi cevaplamamışsın:
--Ben istiyorumki insanlar öldüklerinde belli itemlar dışındakiler lootlanamasın nevbiefied olmasalar bile yani OSI tarzı
--Örneğin adamın bandajlarının bi kısmı kalsın yada ne biliym recallik reglerinin olamaz mı?

Aynı zamanda baba bi sorum daha vardı belli bi kare içindeki şeyleri atıyorum küçük bi evdeki herşeyi bi anda bi renge boyama nasıldı yaa mesela beyaza bunuda sölersen sevinirim...

Iyi günler...
Sosyal ağlarda paylaş

Altta kalan topic icine mesaj atilinca yukari cikiyor biliyorsun, ayni seyi yapma lutfen bir daha, kilitlemiyorum bu sefer.

Bir sekilde yapilir da denemek lazim, suan (ve birkac aydir :p) uo yok bende, ondan cevap vermedim.

Yok oyle birsey, belli bir alandaki charlarin belli bir itemini boyayabilir veya herhangi baska bir komut calistirabilirsin ama yerdeki itemlar icin calismaz o. .nuke ile karistirmis olabilirsin dedigini, veya .allclients ile.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Baba saol cahallığımıza ver...:)

Ya ama o dediğim ceset olayı çok tatlı yaa ciddiyim bi görseniz aslında onun yapılış sebebide insanlar oyuna para veriyor ve bu oyunda kazanmak zor..işte bu yüzden ölünce isyan çıkarıyo bazı çingene playerlar ve bu yapılıyo hasta bi sistem keşke her serverda olsa..

--Power Hour açmayı öğrenmek istiyorum ben bunu hiç bi yerde bulamadım acaba siz söleye bilirmisinZ?

--Son bi olay daha şimdi buldum bu soruyu ben Rw-Realmde eskiden oynuyodum Telecenter olayına hastayım (telecenter ne derseniz bi büyük oda gibi bişi ama duvarlar yok sadece parkeler var karanlığın içine kurulmuş ve rune alchemlerle dolu )
herneyse orda çıkınca öğneğin:
Neo has departed from Telecenter diyodu...
Ben bi yere kafamdan ad vermek istesem yapabilirmiiyim bunla ilgili bi topic var ama anlamadım bişi... help me[hline]Kadir Has And. Lisesi
Hz. A 437
Sosyal ağlarda paylaş

Power hour olayi sphere'de osi gibi yapilamaz, skill artis hizlari her char icin tek bir scriptten (tablesdan) ayarli cunki, sen onu bir char icin bir saatligine falan degistiremezsin. Yeni versiyonlarda @skillgain gibi bir trigger ciktiysa belli bir sansa gore ekstra skill almasini saglayabilirsin ama.

Rune icin script yazarsin, @stepde adami istedigin yere atar, bir de .serv.allclients sysmessage hebelek ceker.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Baba ok bi sorun var ki kıl oldum gömücem monitöre:
--.GOUID SDGSD komutunu kullandım ama sadece 1 kere sonraki deneyişlerimde 2. ve 3. yani kullanamazsınız dedi ya yazdığım şey aynı hiç bi fark yok defalarca kontrol ettim loglara baktım ama hata olmamasına rağmen yapamazsınız diyo bi formül bana

--Sonracığıma bişi daha var Baba sen nete bi hışımla girip bi hışımla cevap veriyon hep aynı saattemi giriyon okul çıkışımı?

--Son bu ben tüm dünyanın .sector.light 8 olmasını nasıl sağlıcam? ama tüm dünyanın her yerinin saolun şimdiden

--Bronxun zebula ocak adlı scripti baya iyide keşke nebula yazan yerleri silebilsek....

--IMZAYA DIKKAT--[hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
Sosyal ağlarda paylaş

Taina ben aklıma geldikçe soru soruyorum

--Baba zebula ocak çıktı herkes nebulanın scriptlerini hacıladı buna bişi demiyorumda en son çıkanlarda olsa keşke :)

--Skills sınavımdan 19 alınca bilgisayar büyük ihtimalle kalkıcak son mesajım olabilir(Baggio nun oh be kurtuldum lafını duyar gibi oluryorum :) )

Elvedaaaaaaaa[hline]--IMZAYA DIKKAT BEYLER--

Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...