Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Guide

Invulon

Öne çıkan mesajlar

selam ben runuo35 kurdum harita ile ilgili bir sorunum var fellucia disinda bir haritaya gittigimde karanlik bir yere gidiyom ve client gocuyo moongatelerden gittigimde yine ayni sey oluyor sadece trammelde h ile baslayan bir sehre gittigimde bu olmuyo
Birde necromancerbookla chlivary booku acmaya calistıgimda client gocuyo yardimci olabilirsdeniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MumChamber, 11 January 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
clientinizde bir sorun var. muhtemelen 4.0 serisini kullanmıyorsunuz.. //bende de olduydu. reinstall çözdü. client 4.00q tavsiyemdir.

hayır 4.0 serisinin tamami var hatta 3.0 ve 2.0 seriside ama hepsinde ayni :)
Sosyal ağlarda paylaş

AoS yükle ful patch yap 4.0.1b geliyor onunla istediğin gibi oynarsın
bu arada haritanın karanlık çıkması clirnt ten değil . update ile birlikte gelen map0.mul dosyasından kaynaklanıyor . dosyanın update edilmiş olması gerekir[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 13 January 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beta36 yükledim, client'imin patch versiyonu en yenisi, uo gateway 1.8 kullanıyorum ve kendi serverıma giremiyorum. verdiği tek hata Warning: 55 bad spawns located vs vs gibi bir hata, servera girerken account bilgilerini kabul ediyor ama direk disconnected oluyor. neden acaba?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

firewall olabilir . ( gerçek firewall dieğil başka ) . runuonun kurlu olduğu klasmrde firewall isimli dosyayı sil[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

script yazmak için ya .net studio (1000$'a yakın bir fiyatı var) ya da sharp develop (ücretsiz) tavsiye ederim.

.net framework'un ise script yazma ile alakası yok. runuo'nun çalışması için geçerli(aynı zamanda c#, vb.net ve .net ile ilgili tüm scriptlerin derlenebilmesi, bu dillerle yazılmış programların çalıştırılabilmesi için gerekli). microsoft.com'a girip framework 1.1 diye aratırsan indirebilirsin. 20 küdür megabytelık bir dosya.[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReaperXS, 15 January 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
beta36 yükledim, client'imin patch versiyonu en yenisi, uo gateway 1.8 kullanıyorum ve kendi serverıma giremiyorum. verdiği tek hata Warning: 55 bad spawns located vs vs gibi bir hata, servera girerken account bilgilerini kabul ediyor ama direk disconnected oluyor. neden acaba?
oyuna baglanmak icin uogateway yerine razor kullan ozaman girebilirsin runuonun sitesinde var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 13 January 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
bu arada haritanın karanlık çıkması clirnt ten değil . update ile birlikte gelen map0.mul dosyasından kaynaklanıyor . dosyanın update edilmiş olması gerekir
AoS u nereden yukleyecem :) birde zati full patch yaptim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
songoku, 19 January 2004 11:31 tarihinde demiş ki:
said:
zgrw, 13 January 2004 16:20 tarihinde demiş ki:
bu arada haritanın karanlık çıkması clirnt ten değil . update ile birlikte gelen map0.mul dosyasından kaynaklanıyor . dosyanın update edilmiş olması gerekir
AoS u nereden yukleyecem :) birde zati full patch yaptim
aosu gidip cd sini alcan :) Age Of Shadows[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

evet bendede aynı şey oluyor nasıl düzeltecez bunu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Run Uo da Test klasörünü silseniz dahi bankadaki itemler gitmiyor.//Run Uo yo yazan adam item acymış demekki playerken.
Bankayı boşaltmak için ya eline silah başına corap al yada Run UoScriptsMiscCharacterCreation.cs dosyasını ac ve
"Container cont;" yazan yerden

}
private static void FillBankbox( Mobile m )

yazan yere kadar sil.Bankanın boşaldıını göreceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 19 January 2004 13:23 tarihinde demiş ki:
servera bağlanamamanızla "55 bad spawn logged" mesajının bir bağlantısı yoktur, belirtiyim dedim yanlış yere odaklanmayın :)
bir de songoku sen facet değiştirmeyi nereden yapıyorsun? admin menu mu yoksa pandora's box gibi bir 3rd party tool ile mi?
pandoras boxla yapiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
songoku, 19 January 2004 11:27 tarihinde demiş ki:oyuna baglanmak icin uogateway yerine razor kullan ozaman girebilirsin runuonun sitesinde var

alakası yok, denemiştim.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...