songoku Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 selam ben runuo35 kurdum harita ile ilgili bir sorunum var fellucia disinda bir haritaya gittigimde karanlik bir yere gidiyom ve client gocuyo moongatelerden gittigimde yine ayni sey oluyor sadece trammelde h ile baslayan bir sehre gittigimde bu olmuyo Birde necromancerbookla chlivary booku acmaya calistıgimda client gocuyo yardimci olabilirsdeniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 clientinizde bir sorun var. muhtemelen 4.0 serisini kullanmıyorsunuz.. //bende de olduydu. reinstall çözdü. client 4.00q tavsiyemdir.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ben indrimeye çalışıyorum, ama yurtdışı bağlantılar zaten göçük olduğu için yavaş yüklüyor ve 3 saattir 3 defa dır connection to server was reset diyor. Başka nereden indireblirim bunu ? Kendi sitesinde olanak yok (flashget gibi programlarla da indirilemiyor)[signature][hline] Bayhan Fan Club Komedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songoku Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: MumChamber, 11 January 2004 19:03 tarihinde demiş ki: clientinizde bir sorun var. muhtemelen 4.0 serisini kullanmıyorsunuz.. //bende de olduydu. reinstall çözdü. client 4.00q tavsiyemdir. hayır 4.0 serisinin tamami var hatta 3.0 ve 2.0 seriside ama hepsinde ayni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 AoS yükle ful patch yap 4.0.1b geliyor onunla istediğin gibi oynarsın bu arada haritanın karanlık çıkması clirnt ten değil . update ile birlikte gelen map0.mul dosyasından kaynaklanıyor . dosyanın update edilmiş olması gerekir[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 13 January 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 beta36 yükledim, client'imin patch versiyonu en yenisi, uo gateway 1.8 kullanıyorum ve kendi serverıma giremiyorum. verdiği tek hata Warning: 55 bad spawns located vs vs gibi bir hata, servera girerken account bilgilerini kabul ediyor ama direk disconnected oluyor. neden acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 firewall olabilir . ( gerçek firewall dieğil başka ) . runuonun kurlu olduğu klasmrde firewall isimli dosyayı sil[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Arkadaşlar script yazmak için başka bir program yok mu ? .net framework yok gibisinden bişeyler diyor. Ama yüklü (googledan aratıp buldum, burdaki linkler eski) ?[signature][hline] Bayhan Fan Club Komedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 script yazmak için ya .net studio (1000$'a yakın bir fiyatı var) ya da sharp develop (ücretsiz) tavsiye ederim. .net framework'un ise script yazma ile alakası yok. runuo'nun çalışması için geçerli(aynı zamanda c#, vb.net ve .net ile ilgili tüm scriptlerin derlenebilmesi, bu dillerle yazılmış programların çalıştırılabilmesi için gerekli). microsoft.com'a girip framework 1.1 diye aratırsan indirebilirsin. 20 küdür megabytelık bir dosya.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
errdeem Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 slm arkadaşlar,runuo ya grmeye çalısırken indirdim.şöyle bir msj çıkıyo ve orda kalıyo devam etmiyor.ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusnuz. Warning:55 bad spawns dedected, logged: 'badspawn' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songoku Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: ReaperXS, 15 January 2004 00:40 tarihinde demiş ki: beta36 yükledim, client'imin patch versiyonu en yenisi, uo gateway 1.8 kullanıyorum ve kendi serverıma giremiyorum. verdiği tek hata Warning: 55 bad spawns located vs vs gibi bir hata, servera girerken account bilgilerini kabul ediyor ama direk disconnected oluyor. neden acaba? oyuna baglanmak icin uogateway yerine razor kullan ozaman girebilirsin runuonun sitesinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songoku Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: zgrw, 13 January 2004 16:20 tarihinde demiş ki: AoS yükle ful patch yap 4.0.1b geliyor onunla istediğin gibi oynarsın bu arada haritanın karanlık çıkması clirnt ten değil . update ile birlikte gelen map0.mul dosyasından kaynaklanıyor . dosyanın update edilmiş olması gerekir AoS u nereden yukleyecem :) birde zati full patch yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 servera bağlanamamanızla "55 bad spawn logged" mesajının bir bağlantısı yoktur, belirtiyim dedim yanlış yere odaklanmayın :) bir de songoku sen facet değiştirmeyi nereden yapıyorsun? admin menu mu yoksa pandora's box gibi bir 3rd party tool ile mi?[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: songoku, 19 January 2004 11:31 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 13 January 2004 16:20 tarihinde demiş ki: AoS yükle ful patch yap 4.0.1b geliyor onunla istediğin gibi oynarsın bu arada haritanın karanlık çıkması clirnt ten değil . update ile birlikte gelen map0.mul dosyasından kaynaklanıyor . dosyanın update edilmiş olması gerekir AoS u nereden yukleyecem :) birde zati full patch yaptim aosu gidip cd sini alcan :) Age Of Shadows[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 İlk başlarina donersen goreceksin.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 evet bendede aynı şey oluyor nasıl düzeltecez bunu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warmode Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Run Uo da Test klasörünü silseniz dahi bankadaki itemler gitmiyor.//Run Uo yo yazan adam item acymış demekki playerken. Bankayı boşaltmak için ya eline silah başına corap al yada Run UoScriptsMiscCharacterCreation.cs dosyasını ac ve "Container cont;" yazan yerden } private static void FillBankbox( Mobile m ) yazan yere kadar sil.Bankanın boşaldıını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songoku Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Ractamainus, 19 January 2004 13:23 tarihinde demiş ki: servera bağlanamamanızla "55 bad spawn logged" mesajının bir bağlantısı yoktur, belirtiyim dedim yanlış yere odaklanmayın :) bir de songoku sen facet değiştirmeyi nereden yapıyorsun? admin menu mu yoksa pandora's box gibi bir 3rd party tool ile mi? pandoras boxla yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
errdeem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 slm arkadaşlar bu front eni nasıl kullanıyoruz. ben oyuna admin olarak giremiyorum,oyuncu olarak giriyorum nasıl giricem admin olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
errdeem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 nasıl yani anlıyamadım,hangi konsolda admin yaratıyoruz.biraz daha açıklayabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertekin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Evet arkadaşlar ben çok ilginç bir sorun yaşıyorum. [[[ işareti 3d de çıkmıyor. Çok sinirlendim >:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: songoku, 19 January 2004 11:27 tarihinde demiş ki:oyuna baglanmak icin uogateway yerine razor kullan ozaman girebilirsin runuonun sitesinde var alakası yok, denemiştim.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ya butun booklar(spell,necro,chivas..) dolu ama buyleri gozukmuo napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 nası büyüleri gözükmüo ya sen bi patch yap bence tamamen düzelebilir[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yaptım kitaplarda yazılar gozukmuo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar