Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUO Guide

Invulon

Öne çıkan mesajlar

said:
Waffen, 23 October 2003 12:52 tarihinde demiş ki:
Bu RUNUO nun Linux versiyonu varmı?

keşke yukarıda yazılanları okusanız.
.net framework daha linuxte yazılmadı. microsoft da yazmayacak. linuxçüler biz yazıcaz diyorlar ama ne zaman yazacaklar bakalım.

(.net framework olmadan c# ile yazılmış programlar çalışamazlar.)[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

1-Serverda custom hause ve etrafa go komutu ile gittigimde bazen karakterim grilesiyor bindigim hayvanlar zırhlarım vb... gri oluyor bunu sphere da da yasamıstım.Serverlarda adminler bu gri rengini degistiriyor.Karakterimi nasıl bu mavi haline getirecegim. :-?

2-Diger playerları nasıl istedigim yere ısınlayacagım. :-?

3-Baslangıc yerlerini nasıl degistirecegim :-?

-----Simdiden Tesekkür Ediyoırum-----[hline]CyberLord
http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=ai74m69z
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eognor, 01 November 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
script test complifer linki error veriyor ve .net framework 1.1 internet explrer 5.0 ve üstü versiyonlarda mı çalışıyor lütfen yardım eder misiniz?
evet .net framework 1.1 sadece internet explorer 5.5 ve üstü verisyonşlarda çalışıyor[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 09 November 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
runuotables.cs falan dermişsiniz.. :P[hline]Blackicé
Mail : [email protected]
MSN : [email protected]

ehuehu diyebilmeyi isterdim ancak hiç bi bilgim yok runuo ile çok az uğraştım :-)[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Invulon, 12 November 2003 02:43 tarihinde demiş ki:
bayaa mesaj birikmis Guide icin 2. parta basladim.
biraz daha sabrederseniz bu seferki daha genis olucak yogun oldugumdan dolayi ilgilenemedim kisa bi sure sonra bitirince UO Sphere Server bolumune bir topic acarak devamini anlatacagim.
valla çok iyi olur.[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şu anda muhteşem bi runuo server hazırlamış bulunmaktaytım.Çok basit geldi bana runuo her şey tertipli falan çok rahat çalıştım ve bi saatte nerdeyse tamamen türkçe ve kendi serverıma göre ayarlanmış şeyler yaptım.sphere ile kendinizi yırtarak yaptıklarınızı c# sayesinde çok kolay bi halde yapıyorsunuz

ancak sevmediğim şey şu önüne gelen runuo serverı açacak çünkü ilk açılışta her şey hazır bir emek olmayacak :(

ama yeni şeyler çok güzel oluo runuoda,çünkü kısıtlama yok![hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bilen biri şunu da söliyebilir mi?

arkadaşlar ben felucca yı serverdan kaldırmak istedim.ilk önce region daki felucca klasöürünü tamamen sildim.Sonra konsoldan verilen errorleri kapadım ve errorsüz açtım.mutluydum ama kısa sürdü çünkü felucca ya gidiliodu! lan dedim sinirlendim kapadım.
bi baktım felucca klasörüne orda sadece özellikleri var şehirlerin flm.AH EŞŞEK KAFAM diye bi dövündüm.sonra da annadım ki bu olayı engellemek için mapi deiştirmek lazım.onu da bilmiom ben
sonra düşündüm dedim ki iki yol var:birincisi şööle bi kod yazmak (kısaca) eğer map felucca ise mapi trammel yap!bildiğiniz gibi [setmy map trammel/felucca die bi komut war ondan özendim
bu bi yol öbür yol daha kısa moongate'den felucca yı silmek.ama ben scripts 'te moongate 'i bulamadım o nerde?
bi de belki felucca ya gitmenin başka bi yolu vadır.
bu dediklerimle olur sanırım istediğim başka önerisi olan var mı[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar uo için runuo da kullanılan özel class lar nelerdir yazabilir misiniz
invulon devamını bekliyoruz şu classları alsak ölümüne yazcaz scp ama..[hline]I'm your dream mind astray
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
mko yazın data base o bölümü ben açacam :) c++ da aştık yaz sonunda runuo server açmayı düşünüoz ozaman script yazarken burayada yazmayı düşünüom faydalanın die :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 19 December 2003 10:20 tarihinde demiş ki:
mko yazın data base o bölümü ben açacam :) c++ da aştık yaz sonunda runuo server açmayı düşünüoz ozaman script yazarken burayada yazmayı düşünüom faydalanın die :)

"c++ mı, rofl?" diyerek mi, "yaz sonu mu?? 8 ay sonra yani..." diyerek mi 'ti'ye alsam bilemedim.

en iyisi birşey söylememek.[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

c# , c+ ve c++ ; c nin geliştirilmiş halidir . ve hepsi birbirine yakın dillerdir . o yüzden bencede en iyisi bişey söylememendir .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...