pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 quuq said: bende dişerlimi fırçalarken kusucak gibi oluyorum hatta bir kere kustum. yemek borundan midene gecisi saglayan kapakcik diger tarafa da acilmaya baslamis ve bu gitgide bir refleks hali almis o yuzden de dis fircasi agzinin arka taraflarina dokaninca kusma hissi olusuyor di mi?go go a gastroentologist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi sacmalamayin ya ne doktoru ; icemiyorum die doktora mi gidilir. ickisiz hayat da olmaz hiiic kusra bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hiiiiç kusura bakmayız.. ama sen de kusura bakmazsan ergenlikten sonra içkisiz de hayatın var olduğuna şahit olacaksın.. daha başka 1001 çeşit hayat var hatta.. said: Arkadaş hasta mısınız ya... biz değiliz hasta ama sen bi doktora git yine de.. sonuçta içemeyen ve midede tutamayan biz değiliz di mi? demek ki burada hasta sensin sevgili gülen surat.. mide ile ilgili bişidir ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ICKISIZ HAYAT MEYVESI AĞAÇ GİBİDİR HAYAT COGHZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 pascalnouman said: quuq said: bende dişerlimi fırçalarken kusucak gibi oluyorum hatta bir kere kustum. dis fircasi agzinin arka taraflarina dokaninca kusma hissi olusuyor di mi?go go a gastroentologist evet abi aynen öyle oluyor napmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi o dişfırçası olayı herkeste olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Son 1 aydır bende de olmaya başladı. Eskiden köpükler ağzımdayken 20dk sohbet edip wow oynuyordum, şimdi 10sn dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 He ya bende de başgösterdi böyle bişi. Şarap İçemez oldum anında kusasım geliyor. Hele Votka. :( Votkasız hayat mı olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 alkol içmiyorum diye prim yapmanın modası gelmeye başlamış yavaştan. güzeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 o primle alkolik kocadan dayak yiyen milf kaldırır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 yok ya 2 seneye baya sağlam moda olur bence. son 10 senedir filan serseri tipler çok tutuyo. şimdi efendi tiplerin modası geliyo işte yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 o zaman efendi takılalım muhterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben hep bu anı bekliyodum zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gün gelicek her rakı içirmediğim adam için bana söveceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Fistan said: o primle alkolik kocadan dayak yiyen milf kaldırır anca sana teşekkür ediyorum.aklıma gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sizin nesliniz tükeniyo olm. sizi dışlıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 biz yaşadıkça rakı da yaşayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 bişey önericem de banlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gecen gene 1 siseyi devirmisim bana misin demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sana diyememiş geldi bana dedi. çok üzgün olm şişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 auhauhdsa abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 senko said: içme abi, alkolsüz muhabbet dönmüyor lafına da tamamen karşıyım, getir beni nesquickli sütle bile muhabbet döndürürüm. +1 ayrica ogrenci evinde 5 yarmanin cicibebe + sut yerkenki donen muhabbet priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar