Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 -10000 metre civarında yaşam hakkında kitaplar arıyorum. Çok ilgimi çekti. Tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 senin ilgi alanlarına yetişmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 See? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 derin gör yada almancadaki see gibi deniz-göl anlamında kullanmıstır :P der see göl die see deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de şeyi anlamadım kitabı napıcaksın abi? - -3850 metrede yaşayan bu yaratık, kırmızı hortuma benzeyen anüsü, sert kabuğu, tırtıklı kuyruğu ile tam bir avcıdır. falan yazsa bunu hayal mi edeceksin, belgeseller var negzel açıp izlemek daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Kitaplar da foto koyabiliyorlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 masraflı olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 İlginç birşey buldum: http://www.amazon.com/Deep-Sea-Biodiversity-Prof-Michael-Rex/dp/0674036077/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=books&qid=1275385060&sr=1-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Kitap çok fazla yoktur, olanlar da fazla akademiktir ve Türkiye'de bulman zor olur diye düşünüyorum ama internette türlü türlü web sitelerinde, nat geo flan da dahil, çok güzel bilgiler, araştırmalar keyifli bir dille anlatılıyor. Ayrıca tabi deep sea biology belgeselleri de bol keseden var çünkü ilgi çekici bir konu. Ben de çok severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Catzee said: - -3850 metrede yaşayan bu yaratık, kırmızı hortuma benzeyen anüsü, sert kabuğu, tırtıklı kuyruğu ile tam bir avcıdır. bir an hayal ettim de çok ilginç geldi hakkaten. arkadaş haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 nileppezdel said: Kitap çok fazla yoktur, olanlar da fazla akademiktir Akademik şeyler arıyorum zaten. O şartlar altında nasıl yaşadıklarını öğrenmek istiyorum. Kimyalarını öğrenmek istiyorum. Bakterileri filan da öğrenmek istiyorum. Üniversite yayınlarına bakıyorum o nedenle. Türkiye'de bulmak gibi bir derdim de yok. Getirtirim yani, kitapda gümrik de yok ne de olsa. O yukarıdaki kitabı almayı düşünüyorum biraz daha araştırdıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Google scholar'dan parça parça ebook gösteriyor falan ya, bak istersen orada arasan makaleler de çıkar illa güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hacı akademik olsun diyorsunda yetemezsinki akademik olanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Az çok yeterim ya. Öyle Phd seviyesini az çok anlayabilirim ancak ama undergraduate bir kitap sorun çıkarmaz. Zaten doktora makalesi değil, kitap arıyorum. Kitaplar %70 öğrencilere yönelik oluyor zaten. Sıfır değilim bu konularda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Nat.Geo.Wild da göstermişti bi ara derin deniz yaşamını. Ahtapod gibi bi canlı vardı böyle neydi adı unuttum. Ahtapotların da -5000'e kadar yaşayanları varmış gerçi. Bunlar tabi planktonlarla besleniyor herhalde, yoksa başka manyak yaşamaz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 insanoglu kac metreye inebildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Şu hayvan bayaaa derinde yaşayabiliyordu. Ben nat.geo belgeselinde izlemiştim. Çok garip lan parlıyo falan rengi, florasan gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 10bin metre altında yaşamı daha bilmiyoruz ayrıntılı ne kitabı? sıkma sallama olur anca o kitap işsiz yazarı da ot içiyordur şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gerge biz bulamıyoruz öle kaynak sen bulursan haber ver plix. (deniz biyolojisi dersi aldım düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 İnsanlar 1960'da Trieste diye bir gemiyle 10,915 metreye indiler. Oralardan bir sürü canlı ve bakteri örneği de getiriyorlar yukarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 SeaGle said: çoook güzel bişey cthulu gibin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Rasmon said: Catzee said: - -3850 metrede yaşayan bu yaratık, kırmızı hortuma benzeyen anüsü, sert kabuğu, tırtıklı kuyruğu ile tam bir avcıdır. bir an hayal ettim de çok ilginç geldi hakkaten. arkadaş haklı.Ü yanlız keyifli değil mi? çok keyif aldım hayal ederken ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 http://www.rtvslo.si/telebajski/dipsi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar