Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi ırk

Saeros

Öne çıkan mesajlar

bugün bi trial açtım da takılıyorum öylesine, ama olur da sarar diye doğru dürüst bi başlangıç yapmak adına bi topic açayım dedim

madenci gitmek istiyoruma ama hangi ırk daha uygundur bilmiyorum madencilik için, gerek skill gerek gemi açısından

hani varsa deneyimli birisi şunu al şuna ver desin, kurtarsın beni saatler sürecek araştırmadan
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun sadece skill base olduğu için ırkın geminin fln öenmi pek yok mining için çünkü tek bi gemi tipi var ve hepsine aynı bonusu veriyo hepsi aynı skiller ile açıyor. Hulk açman gerek ona göre skilleri kasabilirsin. Eve Online yükledikten sonra ilk yüklenmesi gereken şey evemon skill planlamanı yapabilmen adına.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Hadi hayırlısı bende çook eski bir oyuncuyum(37 yaş :) Saran oyunları bırakmıyorum. 5 yıl oldu o game evrende kimse kalmadı ama maden basıyorum paso :) Bakalım 2 3 ay oynayıp oyun sararsa büyük ihtimal 4 5 yıl devam edebilirim :) 3 gündür derin araştırmalarımı yaptım ama hala oyunda char açmadım :) okumak hoşuma gidiyor... Oyuna devam edersem 2 ay sonra filan buralarda daha aktif olurum..
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

evet ırkın önemi yokmuş pek, caldari açtım ben de
bu sefer kararlıyım çözücem bu oyunu, ABİ YETER HER YERİMİ KURCALADIN NOLUR YETER ARTIK diye yalvarıcak önümde diz çöküp

ha nickim sael rynn bu arada, isteyen eklesin sıcak dakikaları paylaşalım

MERKEZ kanalına bekleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...