Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bugün bi trial açtım da takılıyorum öylesine, ama olur da sarar diye doğru dürüst bi başlangıç yapmak adına bi topic açayım dedim madenci gitmek istiyoruma ama hangi ırk daha uygundur bilmiyorum madencilik için, gerek skill gerek gemi açısından hani varsa deneyimli birisi şunu al şuna ver desin, kurtarsın beni saatler sürecek araştırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bu oyun sadece skill base olduğu için ırkın geminin fln öenmi pek yok mining için çünkü tek bi gemi tipi var ve hepsine aynı bonusu veriyo hepsi aynı skiller ile açıyor. Hulk açman gerek ona göre skilleri kasabilirsin. Eve Online yükledikten sonra ilk yüklenmesi gereken şey evemon skill planlamanı yapabilmen adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 irk onemli degil tipi hosuna gideni ac, cybernetics i lvl 1 e trainle, learning skillerinin hepsini kas. bir skille sag tiklayip show info dersen, o skillin train suresini etkileyen iki skilli gosterir. eline gecen ilk paraylada +3 implantlarini alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 evet ırkın önemi yokmuş pek, caldari açtım ben de bu sefer kararlıyım çözücem bu oyunu, ABİ YETER HER YERİMİ KURCALADIN NOLUR YETER ARTIK diye yalvarıcak önümde diz çöküp ha nickim sael rynn bu arada, isteyen eklesin sıcak dakikaları paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 14 gün oynarım notumu veririm diyorsan hiç başlama abi. Zaten 1 aydan fazla Learning Kitapları level'lamak sürüyor. Oyunu anlamak , devam etmeye karar vermek 3 ay'ı buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yok daha önce iki kere denedim zaten oynamayı, biliyorum başlangıçta nasıl zor olduğunu ama bakalım halledicem bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dem jewz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 güzel tpli bisi ac ciste, nasılsa degistirebiliyosun artık statları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 cumartesiden itibaren yardim edebilirim sana her turlu, aoc ventine girersen bir ara konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecegezen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Hadi hayırlısı bende çook eski bir oyuncuyum(37 yaş :) Saran oyunları bırakmıyorum. 5 yıl oldu o game evrende kimse kalmadı ama maden basıyorum paso :) Bakalım 2 3 ay oynayıp oyun sararsa büyük ihtimal 4 5 yıl devam edebilirim :) 3 gündür derin araştırmalarımı yaptım ama hala oyunda char açmadım :) okumak hoşuma gidiyor... Oyuna devam edersem 2 ay sonra filan buralarda daha aktif olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Saeros said: evet ırkın önemi yokmuş pek, caldari açtım ben de bu sefer kararlıyım çözücem bu oyunu, ABİ YETER HER YERİMİ KURCALADIN NOLUR YETER ARTIK diye yalvarıcak önümde diz çöküp ha nickim sael rynn bu arada, isteyen eklesin sıcak dakikaları paylaşalım MERKEZ kanalına bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar