Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edit olmuyan server..

Azraeel

Öne çıkan mesajlar

Oldukça Radikal konuşacağım.Bunca zamandır yazılanlar ve yazı yazanların amacı nedir? Mutlakaki sindirilememiş bir altda kalma duygusu..
Arkadaşlar ne kadar yazılışında bile iğrenç ifade ve duygular yaratan(EDİT) bu kelimenin olmadığı server yoktur..
Şimdi diyeceksiniz senin serverinda demekki edit var!! Evet Bu yüce Game Masterlik görevine layık gördüğünüz bir arkadaşınızın bir anlık açgözlülüğü ile her server da edit yapılmıştır.
Önemli olan yanlışlıkları farkında ALGILAYIP bu yapılan pis işlemi mümkün olduğunca çabuk temizlemektir.
Kimse birbirini KARALAYARAK Bir yere gelemez..Yapmanız gereken tek şey Bir serverda Player eşitliğini korumanızdır.Haklının yanında daima Staff asa 'sını kullanmanızdır..
Bu web sitesine gelince burası bir yardımlaşma ve fikir alışverişi için kurulmuştur.
SEBEB=Türk ultimasının belli bir kaliteye ulaşmasına yardımcı olmasıdır.
Ancak görüyorumki Neredeyse herkes Paticik.com un amacını algılıyacak Mantaliteye sahip olamamış...
Unutmuyalımki İnsanoğlu eleştirileri ile değil Geride kalanlara bıraktıkları ile ANILIR..
Saygılarımla[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Shard Kendi Sorunlarını Pati Forumlarına neden taşırki?

Saçma bir yazı ve saçma cevaplar silsilesi..

Böyle saçmalamaya devam edin aferim size.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azraeel, 08 Ağustos 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
Önemli olan yanlışlıkları farkında ALGILAYIP bu yapılan pis işlemi mümkün olduğunca çabuk temizlemektir.
bu yanlış bi düşünce, önemli olan baştan edit yapmamaktır eğer gerçekten önemliyse..[signature][hline]stick me with pins
peel away my skin
pluck out my eyes
i can't stand to see you die
Sosyal ağlarda paylaş

Editi zaten kendi yapmıyor ki insanın.
Çok güvendiği insanlar zevk uğruna herşeyi silebiliyolar.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucretius, 08 Ağustos 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 08 Ağustos 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
azraeel sen ömer abi misin?

evt o

ehe o zmn gusel nutuk cekmı$sın azraeel ama sylda ve fatalda yabtıklrını bılen bılıyor..artık yabmıosundur belkı bılmıyorum..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|
Sosyal ağlarda paylaş

Konumu ve açtığım topici algılamadınız sanırım Pyro olayı kişiseleştirme burda çok sevenimde var sevmeyenimde herkes birbirine istediği şekilde cvp verebilir.
Ancak şunu bilmelisin bu tarz karalama olaylarına yıkıcı olduğu için karşıyım en mantıklısı YAPICI olmaktır..[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING
Sosyal ağlarda paylaş

Sağa sola saldırarak küfürler yağdırarak yapıcı olunmaz bu lafımı anlayan anlar anlamayan ne yapar bilemem hadi bakalım.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azraeel, 08 Ağustos 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
Konumu ve açtığım topici algılamadınız sanırım Pyro olayı kişiseleştirme burda çok sevenimde var sevmeyenimde herkes birbirine istediği şekilde cvp verebilir.
Ancak şunu bilmelisin bu tarz karalama olaylarına yıkıcı olduğu için karşıyım en mantıklısı YAPICI olmaktır..

ii de ben karalama yapmadım , gerceklerı söledım..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|
Sosyal ağlarda paylaş

Azraeel paticik Forumları için söylediklerine katılıyorum.
Ama Benim Sunucumda Edit Yoktur. Nasıl mı Geceler Boyu Log Okuyarak ve Edit Yapacak da Bana Soylemeyecek Staff Almayarak.

Sunucumda Edit Yapabilecek Yetki Sahibi (plevel) 4 kişi var ve Hepsi ile aram çok fazla iyidir biri bişi yapıcaksa bana gelir once bildirir ki sindarin benim geleceğim için tasarladıgım bir idoldür.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 08 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
osiide edit olmayacağına nasıl emin olabiliyorsun buna seni ikna eden nedir?
arkadaşım cinsmisin ?
350 kişilik serverdamı 50 tane edit göze batar 2000 kişilikmi ?
oside free shard kadar edit olabilirmi ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...