Azraeel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Oldukça Radikal konuşacağım.Bunca zamandır yazılanlar ve yazı yazanların amacı nedir? Mutlakaki sindirilememiş bir altda kalma duygusu.. Arkadaşlar ne kadar yazılışında bile iğrenç ifade ve duygular yaratan(EDİT) bu kelimenin olmadığı server yoktur.. Şimdi diyeceksiniz senin serverinda demekki edit var!! Evet Bu yüce Game Masterlik görevine layık gördüğünüz bir arkadaşınızın bir anlık açgözlülüğü ile her server da edit yapılmıştır. Önemli olan yanlışlıkları farkında ALGILAYIP bu yapılan pis işlemi mümkün olduğunca çabuk temizlemektir. Kimse birbirini KARALAYARAK Bir yere gelemez..Yapmanız gereken tek şey Bir serverda Player eşitliğini korumanızdır.Haklının yanında daima Staff asa 'sını kullanmanızdır.. Bu web sitesine gelince burası bir yardımlaşma ve fikir alışverişi için kurulmuştur. SEBEB=Türk ultimasının belli bir kaliteye ulaşmasına yardımcı olmasıdır. Ancak görüyorumki Neredeyse herkes Paticik.com un amacını algılıyacak Mantaliteye sahip olamamış... Unutmuyalımki İnsanoğlu eleştirileri ile değil Geride kalanlara bıraktıkları ile ANILIR.. Saygılarımla[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 neslin tükendi kendini ozel hissetmelisin.[signature][hline]En Keskin Bıçak Dil'dir.Kullandıkça Dahada Keskinleşir. Köpeklerin Dudağı Değdi Diye Deniz Kirlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 azraeel sen ömer abi misin?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Çogu serverda edit gordum ama SLayerTrde yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bir Shard Kendi Sorunlarını Pati Forumlarına neden taşırki? Saçma bir yazı ve saçma cevaplar silsilesi.. Böyle saçmalamaya devam edin aferim size.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Pyr0, 08 Ağustos 2004 18:40 tarihinde demiş ki: azraeel sen ömer abi misin? evt o[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Azraeel, 08 Ağustos 2004 18:26 tarihinde demiş ki: Önemli olan yanlışlıkları farkında ALGILAYIP bu yapılan pis işlemi mümkün olduğunca çabuk temizlemektir.bu yanlış bi düşünce, önemli olan baştan edit yapmamaktır eğer gerçekten önemliyse..[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Editi zaten kendi yapmıyor ki insanın. Çok güvendiği insanlar zevk uğruna herşeyi silebiliyolar.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Lucretius, 08 Ağustos 2004 18:43 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 08 Ağustos 2004 18:40 tarihinde demiş ki: azraeel sen ömer abi misin? evt o ehe o zmn gusel nutuk cekmı$sın azraeel ama sylda ve fatalda yabtıklrını bılen bılıyor..artık yabmıosundur belkı bılmıyorum..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konumu ve açtığım topici algılamadınız sanırım Pyro olayı kişiseleştirme burda çok sevenimde var sevmeyenimde herkes birbirine istediği şekilde cvp verebilir. Ancak şunu bilmelisin bu tarz karalama olaylarına yıkıcı olduğu için karşıyım en mantıklısı YAPICI olmaktır..[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sağa sola saldırarak küfürler yağdırarak yapıcı olunmaz bu lafımı anlayan anlar anlamayan ne yapar bilemem hadi bakalım.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Azraeel, 08 Ağustos 2004 19:07 tarihinde demiş ki: Konumu ve açtığım topici algılamadınız sanırım Pyro olayı kişiseleştirme burda çok sevenimde var sevmeyenimde herkes birbirine istediği şekilde cvp verebilir. Ancak şunu bilmelisin bu tarz karalama olaylarına yıkıcı olduğu için karşıyım en mantıklısı YAPICI olmaktır.. ii de ben karalama yapmadım , gerceklerı söledım..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sana karalama yaptın demiyorum abicim Bu tarz topic açanlardan bahsettim sadece Ok..[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Azraeel paticik Forumları için söylediklerine katılıyorum. Ama Benim Sunucumda Edit Yoktur. Nasıl mı Geceler Boyu Log Okuyarak ve Edit Yapacak da Bana Soylemeyecek Staff Almayarak. Sunucumda Edit Yapabilecek Yetki Sahibi (plevel) 4 kişi var ve Hepsi ile aram çok fazla iyidir biri bişi yapıcaksa bana gelir once bildirir ki sindarin benim geleceğim için tasarladıgım bir idoldür.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bu böylede olmalı abim umarım bu kontrol mekanizmasını idame ettirirsin (idame eski dilde istikrarlı devamlılık :) )[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yuh artik tonla server acıldı kapandı cogunun adını bile duymamıssınızdır 4-5 serverda edit olayi gordunuz diye bir cırpıda yakıp kül ettiniz hepsini..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yabancı serverda edit olurmu bilmiyorum ama bir edit olmayan türk server ı olmaz olamaz böyle bir milletiz işte biz editsiz server = OSI[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 osiide edit olmayacağına nasıl emin olabiliyorsun buna seni ikna eden nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bastırdınmı 1m doları editi bırak server'ı sana verirler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 osi deki stafflar aylık 8000 $ almıo muydu?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 oha derim ben ne yapıyolarda 8000 dolar alıyorlar bunlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Kerhuzad, 08 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki: osiide edit olmayacağına nasıl emin olabiliyorsun buna seni ikna eden nedir? arkadaşım cinsmisin ? 350 kişilik serverdamı 50 tane edit göze batar 2000 kişilikmi ? oside free shard kadar edit olabilirmi ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bak proxa denilen varlık ne dediğini bilmeden atıp tutuyorsun bi diyosun oside edit olmaz bi diyosun olurda göze batmaz bak hakaret edilecek adamsın ve bunuda biliyosun ama etrafa hakaret ederek kapatmaya çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ihmal edileebilecek kadar az 3 tane edit var diye serverda edit var diyebilirmisin ? gıcıklıkmı yapıyosun yoksa kafan basmıyomu ? gece gece....[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 teorik olarak edıt var sonucta ve edit var dıyebılırıs..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar